38

Келеши

преди 6 години

Що не мрънкят като карат с 90+ км/ч в града? Що не мрънкят като вдигат шум по всяко време на денонощието с кeнeфите си? Що не мрънкят, като изпреварват отдясно? Що не мрънкят като засичат в настрещното? Там не ги чувам много да мрънкят...

37

Анонимен

преди 6 години

На практика КАТ е вдигнал ръце от мотористите. Не ги спират за проверка. Моторите масово са си скрили номерата. Пълна липса на контрол, а това са най-опасните на пътя, защото създават реална опасност за останалите на пътя. Не ми пука за тези донори, искам аз да стигна жив!

36

Къде спи КАТ?

преди 6 години

Разрешената сокрост за мотористите е до 80 км/час извън населено място и до 100 км/час на магистрала, а реално мотористите карат с 140 км/час в населените места, а извън тях с над 200 км/час.

35

Анонимен

преди 6 години

Ако си караш мотор или камион, може да загинеш в катастрофа. Ако си пожарникар, може да изгориш жив. Ако си полицай,може да те убият престъпници. Ако си хирург, може да се набодеш на болен със СПИН. Рисковете на професията.

34

Анонимен

преди 6 години

"Искам да се прибера Жив!" Искам да живея в нормална държава, искам да не ми влизат в насрещното при двойна непрекъсната, искам да не ми светкат на магистралата като карам със 140, искам да не ми свиркат по светофарите за щяло и нещяло, искам да мога да спя нощем, а не да слушам съзтезатели, искам да не минават пред блока ми със 60+.

33

наблюдател

преди 6 години

Бог да ги прости загиналите. Ей,това ми харесва на зимата, че няма мотористи. Тръгнат ли да се движат, даваме свидни жертви. За съжаление до края на есента ще има още загинали мотористи. Карайте разумно!

32

11

преди 6 години

Преди време един такъв наперен чакаше да излезе от разклона за Тръстеник на главния път за Русе. Започна да изпреварва като откaчен, чак задницата му се фъргаше ту наляво, ту надясно. Изпреварваше и без видимост. След 5 километра колоната спря. Започнахме да се движим бавно и като стигнахме мястото на пътя беше само задната капла и гума. Предницата на мотора и моториста просто ги нямаше. Нямаше ги и наоколо край пътя. Кво стана с тоз не знам ...

31

Анонимен

преди 6 години

Мотористите карат безобразно!!! Това, че можеш да го направиш не значи,че е законно и редно! Адреналина, на позволените за целта места. Останалото е щета не само за мотористите, но и за онзи, които не са успели да ви спасят от вашата глупост.

30

Анонимен

преди 6 години

Трябва са се дерегистрират всички мотори над 50кубика за да не мпгат да се движат по пътищата..защото бг моториста в по-*** и от бг автомобилиста...защото не осъзнава че карайки с муя си го отнася почти сигурно за разлика от автомобилиста..затова на зло куче зъл прът...аман от лозунги пазете моториста и каква файда като те не се пазят..не съм длъжен да се оглеждам и ослушвам като крадец на дребно само и само да не сгазя някой *** дето се навира там където нормален човек не може да предположи

29

Много кока и бело

преди 6 години

Няма писти в България. Пътищата са отврат. Водачите са безотговорни.Трябва да чупиш ***, за да си вземеш мотор. Най-лошото е, че може да убиете и някой невинен. И за бръкмите важи това.В цивилизованите държави, градския транспорт и колелетата се използват и от най-големите тарикати. Помнете го това всеки ден.

28

българин

преди 6 години

Никъде в Англия не видях моторист да кара като изоглавен или мотор да гърми зверски и да шашка всеки , покрай който мине !

27

az

преди 6 години

Шансовете на чакащите органи за трансплантация се вдигат 3000% от днес. Камикадзетата плъзват по улиците, между колите , по магистралите. Става страшно.

26

Спийдрънър

преди 6 години

Абе тия паркирани коли докога ще ни трепят бе? Не знаят ли, че искаме да се приберем живи? И тия тирове! Като видят, че идваме па да вземат да излязат от пътя - ниви бол.

25

Анонимен

преди 6 години

Браво двама вече откриха сезона,за последен път!

24

Гост

преди 6 години

Анонимен,ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха.Слънцето ти влияе зле.

23

Гробокопач

преди 6 години

"Искам да се прибера Жив!". Кауза Пердута!

22

Анонимен

преди 6 години

Колко пъти трябва да пиша че на пистовите мотори трябва да се забрани да се движат по пътищата. Тези мотори са само за писта там могат да развиват високи скорости да се състезавата без мотористите да стават донори. Защо тези от КАТ не предприемат мерки и не въведат забрана? И те ли изпълняват плана РАН-ЪТ за унищожение на народа? Доста се забавихме с изпълнението му. Още през 2005 година трябваше да сме останали по 5 000 000 народ. Тези от Брюкселското зеле ще ви дърпат ушичките май!

21

Анонимен

преди 6 години

Карайте разумно мотористи.Не само вие и другите участници в движението и пешеходците искат да се приберат живи.

20

Мнение

преди 6 години

До Анонимен 17 При соца хората бяха бедни и не можеха да си купят японски мотор на цената на половин апартамент. Сего дасто хора могат да си позволят мотор за 15-20 000 лв.Но явно опираме не само до парите а и до акъла.

19

Анонимен

преди 6 години

Каква ирония: рокерите искали да манифестират под мотото: "Искам да се прибера жив"Е, как да стане да се прибереш жив? Щеше да е изключително комично, ако не беше трагично.И моля, тея шествия на някое изолирано, изоставено летищие. Аз също искам да се прибера жив и главата ми да не е надута от шума.