29

Отговор

преди 6 години

До Стефанов 28 Според теб Русия си прибира своите територии, а света мълчи и гледа. А не ти ли минавам през ум че и Ердоган може да реши да си прибира териториите. Пак ли ще ръкопляскаш?

28

Я па ти...

преди 6 години

До Анонимен 15 Ааа, не си прав.Самия Лавров каза че целия свят мрази Русия.Аз на теб ли да вярвам или на Лавров?

27

Whitestar

преди 6 години

Принципът за невинност до доказване изглежда нсрушен. А не е ли възможно това да е терористичен акт? Странна, обаче е реакцията за изгонване на дипломати, дори от Люксембург и Малта, които нямат нито суровинна обезпеченост, нито армии. Всеки знае, че няма вечни приятелства, а има такива интереси! Какви ли ще са последствията за Северни потоци 1 и 2?! Русия, която винаги е била част от историята на Европа днес е изолирана без доказателства за намеса. А първенството, то ли ще е развръзката?! Все в

26

Стефанов

преди 6 години

До Анонимен 13 "Русия не анексира чужди територии. Тя си прибира своите. И има още много да прибира..." - Стига имперски амбиции. Ако така разсъждаваш, светът ще изпадне във война. От старите империи (Британска, Австроунгарска, Френска, Испанска, Османска, и още - Римска, Византийска, Поднебесната империя и т.н.) може да има претенции и лакомия за повече, отколкото има на земното кълбо. И кво праим, а? Колега, светът е друг, стика си разсъждавал със категории от 19 век.

25

Титова войска крайне

преди 6 години

Сега е моментът да се подмени съставът на... нали разбирате,а?

24

НАТО ВЪН

преди 6 години

БОГ ДА ПАЗИ РУСИЯ ДОЛУ АМЕРИКА И НЕГО!!!

23

Анонимен

преди 6 години

Бог да пази Америка.

22

Анонимен

преди 6 години

До 16: Целият свят говори английски.Говори, защото една империя се хвалеше че е толкова голяма, че над нея слънцето никога не залязва. Но да не забравяме, че и преди 2000г е имало един друг език, дето се е казвал " лингва романа".

21

Анонимен

преди 6 години

Как ще ги проверяват, с детектор на лъжата ли? Щото те истинските шпиони и детекторът не ги хваща, нали затова са шпиони.

20

Анонимен

преди 6 години

Продавам лада "Самара " -запазена.

19

Изглежда

преди 6 години

запада има повече нужда от Русия отколкото Русия има от запада? Това или нещо се уплашиха а? От какво ли? Нали Русия беше слаба с анимационни ракети и там подобни? Сега остава джендърите да се завъртят на 180 и да претендират че обичат Русия, както обикновенно става с хамелионите каквито са те.

18

Анонимен

преди 6 години

Добре,бе *** англосаксонски. Айде разваляме договора с Лукойл,и даваме Нефтохим-Бургас,на САЩ или Арабите,да видите,че ще се вдигне цената три пъти най-малко,дори и на Норвежци.

17

Анонимен

преди 6 години

За тия англолизачи,алоу допреди ВСВ , Немския е бил, световния език навсякъде. Избират английски,заради санкции срещу Германия.Имало газ и от други места,не е само руския,добре. Цената на руския газ е 1 лев, Американския втечнен ,ще е 4 , Азербейджанския 3 лева. Като Украйна копуват от САЩ, втечнен газ на 4-на цена,студуват само и само да не копуват руски газ. Всъщност,те прекопуват руски газ,но минал за по-напряко през САЩ. Айде да изгоним руснаците от Нефтохима,и да го дадем на САЩ или арабите

16

ognyanz

преди 6 години

До Гн Миташки: Димитър Миташки от Враца? Да, газ може да има и на Луната, въпроса е на каква цена може да се достави оттам. Какво да се прави, като за Германия газта от Русия е най-евтина. Да започнат да си доставят по-скъпа само за да угодят на британците? Не ми се вярва.

15

мдааа

преди 6 години

И какво - Германия , САЩ започваха да дават " назад" , а България трябва да се набутва

14

Анонимен

преди 6 години

целият свят говори английски няма по-умни и кадърни хора , а вие *** *** една пералня не можете да направите

13

Анонимен

преди 6 години

Англичаните са най-м.р.а.з.е.н.и.т.е в целия свят

12

Анонимен

преди 6 години

Цялото обвинение на англичаните беше скалъпено. Сега, след като Скрипалката дойде в съзнание е ясно, че цялата работа е много измислена. Няма оцелял от бойно отровно вещество, приложено за да го убие персонално. А от това първо оцеляха 50 заразени(единия полицай), а после и щерката. Хари потър е по - реалистичен от тая британо - руска афера. Много се изложи Тереза с тея глупости. Сега ще си плаща.

11

Анонимен

преди 6 години

Русия не анексира чужди територии. Тя си прибира своите. И има още много да прибира...

10

Така е

преди 6 години

До Анонимен 8 И ние не харасваме идеята да произвежда оръжие като безумни , да напада други държави ,да анексиро чужди територии ,да нарушава международни спогодби , ама те на.Правят го.За това бой по кратуната докато разберат че не са сами на този свят.Има и друг свят , демокрация , дето работят и тласкат човечеството напред.