73

тя

преди 6 години

При една война нашите политици , които са милионери ще избягат , а народа да гине! Всички са се осигурили с имоти и пари на "тихи местенца" по света!

72

тя

преди 6 години

САЩ и Англия искат да направят фронтова линия - Украйна , Румъния и България във война с Русия! Не ни дадоха да построим атомна централа и газопровод точно по тая причина! Надяваха се да превземат Крим и там да направят воена база , под носа на Русия , ама "котка им мина път" !

71

до да живее русия

преди 6 години

До Анонимен това живот ли е мъка

70

Анонимен

преди 6 години

да живее Русия

69

Анонимен

преди 6 години

България ФРОНТОВА ЗОНА . Нема да стане . Да ви е ясно . Като искате воина приемате я на своя територия . Тук украински простотии нема да минат . . Щото ще има кръв и суполи.И нито сте по умни от нас нито по силни така че искате воина водете си я във вашите земи .

68

Анонимен

преди 6 години

До бравоДобра новина от Сирия,САА и ВКС на Русия са освободили всички градове от провинция северна Гута от терористите.в смисъл са успели да избият цялото цивилно население

67

Анонимен

преди 6 години

TOVA LI E MERAKYT NA USA FRONTOVA LINIQ U NAS ZATOVA VISQT TUK NEE ZA DOBRO

66

гледай

преди 6 години

#ЖИТЬ на Ютуб ....

65

Анонимен

преди 6 години

У.шанки, направихте ни фронтова линия,мамка ви...

64

браво

преди 6 години

Добра новина от Сирия,САА и ВКС на Русия са освободили всички градове от провинция северна Гута от терористите.

63

Анонимен

преди 6 години

Двоен агент-гнусен предател!Ако бяха Руснаците, щяха да свършат работата чисто.Игилизите се ***.ха и заради един фекалий ще подпалят континента.

62

PD

преди 6 години

Поредния не свободен коментар, на не състоял се министър от кариерата.Що не се напъне, да разбере и обясни на Хората, какво точно искат Ингилизите. Какви са тези солидарности. А ние помним как солидарно се гласуваше по пленумите на БКП,а когато дойде време, бързо се пребоядисаха. Такава солидарност ще получат, ама какво точно ще я правят, акъла ми не го побира. И какви са тези политики, които шепа народ е готов да брани. Ялова работа, е тази работа.

61

Adolf Eichmann

преди 6 години

75. Най ироничното е, че аз няма смисъл да си мърдам пръста за да те вкарвам в камерата - ти абсолютно сам ще си влезнеш в нея със *** в ръка очаквайки свеж душ..... в всяка сляпа твоя стъпка се приближаваш все по близо ;)

60

Adolf Eichmann

преди 6 години

За Ад говориш? Ти знаеш ли за ко иде реч? Ами ако ти кажа, че в момента ти си в него би ли размислил? Промиването не човешки мозък е оръжие в ръцете на лукавия и зиониста както и на техните поклонници. Иронично именно янките казват "The truth shall set you free." А истината крият на всяка цена ;)

59

Adolf Eichmann

преди 6 години

Нещастнико, този нацизъм е това което ти е останало - единственото което може да попречи на това да бъдеш заличен като човек, личност и култура от зиониста който точно това цели. Ако ти си техен фен, то аз съм твоя палач. Няма да ми мигне окото да те вкарам в газовата камера и да пусна ампулата с мъстърд гас в генератора - лицето ми няма да покаже емоция..... никаква за твар и слуга на зиониста. Arbeit Mach Frei!

58

Adolf Eichmann

преди 6 години

69. Създадените от Фюрера курорти като Треблинка, Дакау и тн, бяха за такива като теб - лакеи на зионистите - там да ви пращаме на почивка. Недей да бъркаш понятията робе на зионистите - между Фюрера и Сталин имаше много точно разбирателство преди Сталин да промени мнението си поради други причини които нямам време да ти обяснявам. Времето ще дойде в което слепите ще прогледнат и ЕС ще се съюзи с Русия срещу вечния враг предишен и сегашен на който ти си ***. Лично аз ще те вкарам в камерата

57

Анонимен

преди 6 години

СМЪРТ НА КОМУНИЗМА

56

Adolf Eichmann

преди 6 години

62, приммате, от България не те гони Русия а други, ако не можеш да го осъзнаеш, то тогава те са постигнали целите си - погледни си аватара и ника например? хехе ***

55

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 36НЕ ВЯРВАШ , ДЕЦАТА НА КОМУНДЕЛИТЕ В АНГЛИЯ И САЩ

54

Adolf Eichmann

преди 6 години

Кубанская, между България и Русия военни действия няма да има. Фюрера искаше да воюваме с тях по време на войната, но ние отказахме. Кръвта вода не става, 500 години са много, да не го забравяме.