67

НАХАЛНИ

преди 6 години

ИСКАЛИ СА ДА ПОСТАВЯТ БОМБА В КАБИНАТА, НО РУСНАКА Е РАЗБРАЛ И Е ОСТАВИЛ НА ЛЕТИЩЕТО..СЕГА ДА СЕ ЧАКАТ ТЕРОРИСТИЧНИ АКТОВЕ В РУСКИ САМОЛЕТИ.....ТЕРЕЗКА ПРЕКАЛЯВА С ДРОГАТА...НАРКОМАНКА И АЛКОХОЛИЧКА....ВОЙНА ИСКАТ ..А ДАНО, ОТ ОСТРОВА ЩЕ ОСТАНЕ САМО СПОМЕН...

66

ТHE Патриот

преди 6 години

Северен Пакистан с провокациите си!

65

Анонимен

преди 6 години

100 % СА ИСКАЛИ ДА ПОДХВЪРЛЯТ ОТ АНГЛИЙСКИЯ НОВИЧОК!

64

Анонимен

преди 6 години

Не ме е страх, че руснаците ще направят ннещ необмислено, но се опасявам, че британските кратуни не усещат как са сложили пръст на детонатора!

63

до 66

преди 6 години

Не , Русия не е Аржентина , в момента си мери стандарта с България и се кефи ,че е мааалко по добре

62

до 65

преди 6 години

Едната Горна Волта е без ракети , а другата със сняг и Путин , ти за коя питаш ?

61

Анонимен

преди 6 години

До Башка Луд"Тази... прави глупост след глупост и е готова да запали война за да си запази поста!"---Ами, на Англия няма да и е за пръв път като сложат жена за минитър председател, да започнат война. Нали "желязната леля" Маргарет Тачър нападна Аржентина 1982 г. заради Малвинските острови (Фолклендските острови). Да, ама сега случая е друг ... не Аржентина е насреща.

60

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 59Като пишеш "Горна Волта", знаеш ли къде е това? Аре, нАмери я на картата! Само да не ми кажеш, че е на юг от Румъния!

59

Неанонимен

преди 6 години

До Анонимен 51.Ти гледай CNN,може да видиш нещо. Истината ти казвам. Вервай ми.

58

Анонимен

преди 6 години

Според международното право по въздухо плаване никой няма право да сваля екипажа и да прави претърсване на самолета без изричното позволение на капитана. Тези по кои закони са постъпили така нямам идея. Бил съм капитан на самолет през 1977 година и въпреки че бяхме комунистическа държава никой в чужбина не се е осмелявал да ни върти такива номера. Тези островитяни си търсят насила белята. Напрежението се обтяга до скъсване и няма да се очудя ако руснаците им заличат острова.

57

пенко

преди 6 години

Посочете ми един -единствен пример ,когато Великобритания е била съпричастна към "проблемите И страданияТА " на България и българския народ !!! Защо да им доказваме , че няма да сме "картофена нива" според желанието на " МИТОХОНДРИЯТА С ПУРА И ЧАША ВИЙСКИ " !?!? ТЕ СА "ПОДАННИЦИ" ! ПРЕДСТАВЯТЕ ЛИ СИ -ПОДАННИЦИ НА КРАЛИЦА "БАБУГЕР" /А КАНАДЦИТЕ , АФСТРАЛИО-ПИТЕКЦИТЕ / !!! ТАКА СА ИМ ГО НАЧУ.КАЛИ ЕВРЕИТЕ С ХРИСТИАНСТВОТО -ПА И НА МНОГО ДРУГИ - СТРАХЛИВЦИ !!??!!??

56

Щирлиц

преди 6 години

Като кацне в Москва,веднага да дезинфекцирате самолета от английската смрад.

55

Су 34

преди 6 години

Сега е удобно Россия да си изпробва хиперзвуковите си ракети по островчето на англосаксите, те разбират само от сила! Чърчил навремето само се гърбеше пред Сталин на Ялтенската конференция и не смееше да му противоречи пред силата на Червената Армия!

54

Анонимен

преди 6 години

*** е Горна Волта с ракети /и анимационни филми/......

53

ognyanz

преди 6 години

Да си припомним от историята, че Студената война е започнала също по инициатива на Великобритания. За желязна равеса за прив път говори Чурчил в знаменитата си реч във Фултън. Това, което сега става, е началото на втората Студена война. Какво предстои: Следващите провокации както изглежда ще се прехвърлят в сферата на финансите, където англосаксонците имат преимуществото че долърът е призната международна валута. Ще има проблеми докато се утвърди нова международна валута отвъд "желязната завеса"

52

Анонимен

преди 6 години

Големи лъжи. Веществото май е било някаква солница без капак или завито в амбалажна хартия. Все по-големи лъжи и вече става само за сценарий на комедии от вида на "Ало-ало".

51

Анонимен

преди 6 години

Направо ме е страх каква простотия ще измислят англичаните сега. Защото там положението е доста грозно, заради педофилския сигнал, брекзита,и манипулациите на тема брекзит във фейсбук и те са в положение на гърмян заек.Което значи че като нищо може да свалят някой самолет наистина, само за да поддържат истерията. Това претърсване на самолет без документи и обяснения и без екипажа е брутално незаконно. Можеше да подхвърлят нещо и наистина да стане война. Съвсем серозно ме е страх какво ще е случи

50

Браво на бритите!

преди 6 години

Всеки трети,,брит'' e или ***,или педофил,или нещо друго с буквата,,П''...

49

Анонимен

преди 6 години

Айде, айде с войанта, че много маймуни са на клона ...

48

Анонимен

преди 6 години

До АнонименОткъде ги имат те тез записи ?