45

ПАЛАЧЪТ

преди 6 години

До Анонимен- Eто Ви още един български Скрипал за отравяне+ ОБЕСВАНЕ за по-сигурно

44

1

преди 6 години

Естествено е лидер,на балканите,никоя друга балканска държава,не е по-бедна от България.или ще кажете,в класацията за лидерство,социалното положение,като елемент,не влиза.

43

ognyanz

преди 6 години

Решението на правителството (да не се лъжем, взето благодарение на коалиционните партньори на Бойко) е разумно и балансирано. Когато сме влизали в ЕС и НАТО не сме обещавали да участваме в провокации срещу Русия. Солидарност - да, но не и за "вероятности".

42

Внимателно

преди 6 години

НА картата на Балканите всичко освен Елада се води БЪлгарско вкл в Турция до анадолския разлом.при мои посещения в Истамбул всички почваха да говорят на БЪлгарски автоматично като подаваха че турския е въведен временно след 17 век.На картата на СССР Болгария се води зона от река Дунав до Байкал.През 2012 правихме тестове в ония региони наркотизирнаи дипломати на Москв а изобщо не можеха да разберат защо ми трябва виза за ада посетя срочно Москва.според тях в Одеса те с е намираха в БОлгария

41

Анонимен

преди 6 години

кланяме се на Ердо, сега се кланяме и на ***, кланяме се на Меркелица, на Тръмп, на всички не кланяме и ни ***!!!

40

Анонимен

преди 6 години

Англетата источрически винаги са били срещу нас, защо ние да ги подкрепяме сега, за тях България и Източна Европа са единствено и само източник на евтина работна ръка, докато се отнасят така към нас, никакава подкрепа....

39

Анонимен

преди 6 години

Да се изгони Лукойл от България и се даде на ШЕЛ или друга компания

38

Анонимен

преди 6 години

стига с тези чърчели, тия ни мразят, навремето САЩ са били против Ньойския мирен договор, но чърчилите какво ни интересува щастието на българите. За разбитите семейства, убити българи от дива ците и т.н. да се извинили, тук за един двоен агент ореваха света. Ако имаха история щяха да знаят, че предателите само това заслужават.

37

Анонимен

преди 6 години

с това решение,България се отказва от Европа и става зона за подялба между Русия и Турция.Едната зона е Източна Румелия с Пловдив и Бургас плюс Шумен и Разград . Другата зона ще е руска -София и Северна България за да свърже Русия със Сърбия.

36

Анонимен

преди 6 години

просто сме пъзльовци и менте съюзник на който вече никой не разчита. минахме в зоната на русия и турция

35

Анонимен

преди 6 години

Какоооооо, къде го виде този лидер????

34

Анонимен

преди 6 години

Не се ли виждате какви сте роби и слугувате на всички? За да сте лидери се изисква съвсем друго - да не слугувате на никого.

33

да

преди 6 години

за нас българите България е по-важна от ЕС и някакви британци

32

да

преди 6 години

Сърбия и Македония не обичали България :)))през оная работа ни е за обичта на тия полузакрити държавици - и като ни мразят какво ще направят ??:)))направо сме ужасени:))))))))важен е само интереса на България и ако той е за сметка на ЕС или на който и да било - това няма никакво значение

31

Анонимен

преди 6 години

Е-как поБойко да изгони руски дипломати, като олигарсите са с червени комунистически пари, коалиционните му партньори са руски агенти ,той самият е комунист с рекетьорски профил.Освен това е страхлив и ветропоказател. Неговата философия е да се сниши, да мине бурята, да оцелее днеска, пък утре...Типична философия на дребен криминален престъпник. Да бъдеш принципен, солидарен с ЕС и НАТО се искат топки, а той ги няма...Руските агенти ще щъкат из България като ***, ще плащаме "данък ***

30

да

преди 6 години

защо у нас имало антинатовски настроения - а от какъв зор пък трябва да има про ??!!!не дължим на Запада нищо !!!!!

29

Анонимен

преди 6 години

Тази ми прилича на поета Пеньо Пенев но с герберастко - Цецовски апломб. До къде може да стигне човек, а? ГЕРБ си имат един партиен поет от миналото, възхвалявал Партията кърмилница, Гърневски, днес си имат професорка с подобна задача, да хвали това което направи България най-бедна и умираща. Няма ли да има и за клакьорите Народен съд, за Тиквето и Цвък ще има.

28

Анонимен

преди 6 години

Тази грозновата професорка явно получава добри кинти за да хвали Слънцето от Банкя. Станала е за смях с излагациите си. Гьобелсовата пропаганда отдавна не върви! Вече сме 21 век. Баси мизерабълката!

27

Анонимен

преди 6 години

Ха-ха, лидер на Балканите? И кой казва това, тази платена лелка, поредната платена глашатайка на режима на Сикаджията. Сикаджията от страх да не загуби местенцето си беше принуден да заеме позиции и решения, които не се харесват на ЕС и САЩ. Лидер ще сме ако имаме икономика, растеж, стандарт, не бедност, корупция и бандитизъм. Съдебната система е толкова проядена, че защитава крадците и бандитите които се отчитат на Сикаджията. Цялата преса и медии са купени от неграмотните властници.

26

Анонимен

преди 6 години

България реално в момента е най-стабилната и просперираща държава на Балканите.Колкото и да не им се иска на полезните идьоти...