138

.

преди 6 години

"Помощта" на Русия винаги излиза много скъпо. За десетилетия напред.

137

Анонимен

преди 6 години

Косово да се връща на Сърбия и едва тогава могат да повдигат въпроса за Крим.

136

Анонимен

преди 6 години

На народ като сърбите и южните сърбомани а.к.а т.н. македонци им трябва точно малцинство като албанците ДА ГИ РАЗКАТАЕ!КоГА точно НАТОе сринало смърдия??Смърдийците сринаха Вуковар например и си получиха заслуженото!!

135

до айдук

преди 6 години

явно си не пълнолетен и не знаеш историята , аз ще ти я кажа , когато нато срина сърбия руснаците пратиха само 150 човека няколко бронетранспортйира и войната спря веднага , айде не пиши глупости като не знаеш , има поне гоогал , напиши руски войници в прищина и ще видиш

134

De

преди 6 години

Имали ли сте си работа с шиптъри албанци много по зле от нашите ***.През войната в Сърбия бе президент Елцин и ако не знаете получи пари от САЩ да не се намесва в Сърбия както и в Ирак.Бях в Германия и го писаха и съобщиха по телевизията.Сега е Путин и разликата е голяма.Чудя се защо изобщо чета Бг новини и ваши не компетентни мисли.За да си що годе добре осведомени трябва да се четат немски руски американски и доста други новини и да ги съпоставиш като разсъждаваш

133

Айдук

преди 6 години

Точно така навремето преметнаха Милошевич, да се опълчи на цялото НАТО разчитайки на Русия.Когато обаче заваляха бомбите,руснаците протестираха и до там.

132

petko76

преди 6 години

Най-голямата военна база на сащ се намира именно в косово !сащ водят война срещу православието

131

123

преди 6 години

НИКОГА в Европа не е имало мюсюлманска държава!Създадоха Косово умишлено (изкуствено мюсюлманско оразувание), за да могат да дестабилизират Балканите (и Европа), когато решат и когато им се наложи. И преди се е случвало да започне световна война от Балканите, може и пак да се случи (не дай Боже, както се казва!).

130

Стоян

преди 6 години

Тежко и горко на народ, който чака някой да го подпира или закриля. Безплатни са само ритниците по задникът!

129

хххл

преди 6 години

Англичаните създадоха КОСОВО - ИЗКУСТВЕНА ДЪРЖАВА никога не е съществувала с цел да имат хегимон над балканите тяхна заветна мечта като колонизаторикосоварите са най големите *** занимаващи се с наркотици проституция рекет убийства но западните демокраций си затварят очите. Елцин не взема отношение навремето от проблема да пие водка.Запада показва двойния аршин за Косово , КипърКъпърския проблем го създадоха англичаните и подкрепиха Турция защото вече не е тяхна колония

128

Анонимен

преди 6 години

До 146 АнонименЧакаме те . Идвай. За да те видиме извикай силно на площада , аз съм со ро сои ден джендар от София и идвам да пребивам врачаните. И ще започне голямо шоу.

127

до 143

преди 6 години

Ама какъв тон ! Какво изразяване ! Ама много така някак си нежно , женственно звучи ! Да не си от джендарите ?

126

Стоян

преди 6 години

Това ЗАД Сърбия, как да се разбира?Защото отзад ако, трябва и аз мога да подпирам.

125

Анонимен

преди 6 години

До 138 До НАТОфЕЦНе. В заблуда си. То оръжието е с искуствен интелект и ще изтребва само определини човеци

124

До 134 анонимНИК

преди 6 години

Нееее. Много нови държави ще се пръкнат на мястото на краварника. Еее, ще им мирише на кравешки л....на,но във всичко има риск..

123

копирам и подкрепям

преди 6 години

На мен ми изглеждат правилни косовските действия, какъв погром си измислят тия. Русия само гледа как да поддържа вече минималнто си влияние, което е останало само в Сърбия и в сръбската част на Босна

122

fesa

преди 6 години

Полицията арестува корумпиран политик,а народът го брани.Балкански ценности,никога няма да станем европейци.

121

До НАТОфЕЦ

преди 6 години

Хи,хииии. Не по телевизията бе,наивник. Ще гледаме от оня свят....

120

до 133

преди 6 години

Хайде идвай в центъра на Враца ама гледай да си с по скъпи дрехи, скъпа кола и доста кинти в джоба , че трябва да заработиме нещо. Балканът е голям . Никой няма да те намери.

119

Анонимен

преди 6 години

До 133 Анонименнапълнил ти е евроатлантическия гараж с отработено масло....