65

Анонимен

преди 4 години

Някои изневеряват защото им липсва мозък, и искат да се докажат,че могат.

64

Анонимен

преди 6 години

На Михаела не и изневеряват. Щото си няма партньор. Нали така, тая вечер катерицата и мачето.....знаеш си.

63

Fallschirmspringer

преди 6 години

Ама какво да правя ,обичам умните и интелигентни жени ,но винаги на първо място е съпругата ми.Понякога се чудя какво може да намери една жена у мен.Та аз съм срамежлив ,стеснителен ,сив и безличен като паве.Загадка.Света без жени ще е едно гнусно място за живеене,нещо по -ужасно от представата ми за ад.За мен жените са цветята на света,е как човек да не се влюби в цвете

62

Анонимен

преди 6 години

Не разбирам драмата? Не можеш да вържеш нито мъжа, нито жената. Човека си е животно и като такова гледа да прави секс с всички партньори които намери.Това, че има някакви измислени морални норми наложени от религията или обществото, не променя този факт и няма нищо срамно и нередно в това да правиш секс с някой друг освен съпруга/та.По-големия проблем е слабото или по-скоро никаквото сексуално възпитание, отколкото няколкото изневери за 20-30 години.

61

Fallschirmspringer

преди 6 години

До :)Над един от входовете водещ към катакомбите на Рим има един надпис ,който звучи така "И ние сме били като вас и вие ще станете като нас"Диалектика.

60

Анонимен

преди 6 години

Като създадеш семейство с грешните причини се получава така. Или е бременна, или мама и тате натякват или всички се женят, айде и ние. Също така, трябва да си пълен *** да изневериш само заради секс. Като се знаете какви сте, просто не се женете и си спестете унижението и парите.

59

:)

преди 6 години

До FallschirmspringerБил си на 27 години!Това обяснява всичко ...

58

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 27Защото в едно направление сме виртуози, равни нямаме! Това е склонността ни да си избираме точно определени типове хора за управляващи.

57

До Батьо

преди 6 години

Прави се, че сексът не е важен за нея?Не вярвай на такава жена!За всяка здрава жена, която не е лесбийка, сексът с мъж е същото толкова важен и желан, колкото е важен сексът за всеки здрав, млад мъж.Щом жената е здрава и не е с обратни наклонности, но въпреки това твърди, че за нея сексът не е важен, значи тя или е лицемерна и се прави на светица (така са я научили вкъщи, когато се е замомила), или се е омъжила по сметка, без любов и едвам изтрайва физическата близост с мъжа си.

56

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 22Поздравявам те! Наистина сте успели да изградите ценна и здрава връзка!Дано още дълги години да сте живи и здрави, за да се радвате един на друг!

55

До Неа

преди 6 години

Това са две различни неща.Преди написахте, че богатите мъже имали фобия, че жените са с тях заради парите.И ви казвам, че такива фобии няма.После пишете, че мъжете се притеснявали дали са добре финансово.Това е така, но двете неща са коренно различни.Който има пари не му пука, че женатаес него заради парите.А който няма е нормално да е притеснен за финансите на семейството.Почти всеки мъж се притеснява за това.

54

Неа

преди 6 години

Не искам да ви се меся но съм ставала свидел на безбройни драми и задкулистни игри ... Слабо ме вълнуват театрите ... Че някой в коментарите са прави , че в един момент се оказваш стар и сам, а уж си имал някого до себе си ...

53

Неа до 48

преди 6 години

Сори , но това са моите наблюдения. Мъжете които познавам аз са уверени , че се представят добре сексуално , но виж паричките се оказват драма .... А понеже теб не те вълнува защо е с теб , затова после те разнасят наляво и надясно ... А ти иначе си се представил добре , но другите кусури се подчертават ....

52

дедо Ташунко

преди 6 години

Четивото е вярно, браво на МЛ. Честита Цветница и днес не изневерявайте на булките си, ако са именячки.

51

Анонимен

преди 6 години

Изневерявате, защото сте б*о*клуци!

50

Анонимен

преди 6 години

Много жени живеят с мъжа в тихо отчаяние, всеки ден! Тя е наясно, че той е с други жени, но няма къде да отиде. Той я подсигурява финансово, като положение. Но е нещастна! Децата вече са големи един ден те ще направят семейство и оставят само двамата! Тогава ще усети, самотата в пълната си сила. И ще осъзнае, че е загубила най-хубавите си години с човек, който и не и е дал нищо в живота освен празни дни и безсмислено съществуване.

49

Fallschirmspringer

преди 6 години

Бих желал да поздравя всички цветя и най-вече това ,което ми е най-близо до сърцето с две песни:/"Реднекс - Прегърни ме за малко (BG subs, lyrics) " и "George Michael - Careless Whisper (Official Video) "/-особенно втората ме обвързва силно емоционално

48

Анонимен

преди 6 години

До НеаНе знам кои са тия мъже,дето имат фобия,че жените били с тях само заради парите.От моите познати такива няма.Явно не познавате мъжката психика.За един мъж е много по-притеснително дали задоволява сексуално една жена,а не защо е с него.Мъжете не задълбаваме над такива въпроси.Важното е ,че е с нас,пък защо не ни интересува.Това си типично женски терзания.

47

Неа

преди 6 години

Точно това исках да ти кажа и аз .... А между другото мъжете имат и фобия жената да не е с тях само заради пари .... Тъй че и кранчето незнам колко отпускат паралиите :)))

46

Анонимен

преди 6 години

До НеаПроблемът си е техен.Аз жена си имам,въпреки че не съм богат-получавам по 1500 лвна месец.Така че не всички жени гледат парите.