15

Анонимен

преди 6 години

По тези земи ще се бият помежду си докато свят светува.Такъв им е манталитета,дивашки.Затова трябва да бъдат абсолютно изолирани от останалия нормален свят,да се оправят както желаят.

14

Анонимен

преди 6 години

Протестират всяка година на тая дата. Днес избити 14 палестинци и хиляди ранени, снайперисти избиват този който си харесат че е лидер наименуват го терорист и бам. Естествено БГ медиите се чудят как да вокализират че шефа гледа лошо. Извънредно заседание на ООН е свикан медиите нямат точките още . Ердоган е кихнал пише на мига. Каква журналистика подминаха сервитьорите собствената им медия не ги пази така. Каква сервилност. И утре пак вето на осьздането от ООН. Естесвено от юесей

13

polvo

преди 6 години

(край) неизповядващите исляма.

12

polvo

преди 6 години

до ''до polvo": " Кафирите или нуристанците нямат нищо общо нито с евреи,нито с араби.". Етнически нямат, щото не са семити, а арийци. С повечето араби (с тия, дето са ''правоверни'') в религиозно отношение вече имат нещо общо - преди век и кусур били ''доброзорно'' ислямизирани. Ако любезният господин прегледа статията за нуристанците/ кафирите във википедията, и прочете внимателно от къде иде израза ''кафир/и'' (= неверници), веднага ще стопли защо наричам ''кафири'' неизповядващите... (следва

11

Наблюдател

преди 6 години

Добре че е Израел, за да има кой да мачка арабските пълчища. Как Израел може, а Европа не може!?

10

Анонимен

преди 6 години

Най голямото изобретение на евреина е кражбата всичко друго е лъжа за тях

9

Анонимен

преди 6 години

Не мога да определя еврейския народ като зъл както останалите народи всяко стадо си има *** но определено мнозината от евреите са със болно съзнание за управляване на света смях :-)

8

Анти ГЕРБ

преди 6 години

За двама отровени /но не мъртви/ и то не е доказано със сигурност от кого, изгониха стотици служители на Руските посолства по света. Сега при 6 убити и 365 ранени, чакам да видя каква ще е ответната реакция по света. Разбира се никаква. Турция влезе с армия в Сирия, но отново няма никаква реакция. Е докога с тези двойни стандарти. За сетен път разбирам, колко е бил прав Фюрера. Турците и ционистите са чумата на 21 век.

7

Анонимен

преди 6 години

Мачкай . Това са еврейски земи и християнски . Никога там не е имало Палестина. Все едно да е имало Македония. Нашият символ на вярата е роден там преди 2000 години и това са еврейски земи . Точка.

6

до polvo

преди 6 години

Кафирите или нуристанците нямат нищо общо нито с евреи,нито с араби.

5

polvo

преди 6 години

По-долу: ''Ако нямаше евреи и араби планетата Земя щеше да е едно прекрасно място за живеене.'' и ''И турци''. Ама вие съвсем сте скарани със статистиките! Според википедията (и не само) араПите общо са около 280 милиона ( около 10 милиона от тях - християни ), турците - къмто 65 милиона, а всичкото ''правоверен'' - поне 1 500 милиона! Демек - поне 1 150 милиона ''правоверни'' не са ни араПи, ни турци. Тия 1 150 с какво са по-различни от араПите и турците в мнението си за ''кафирите?!?

4

До 3

преди 6 години

И анонимни селяни!

3

До 4

преди 6 години

И турци

2

Анонимен

преди 6 години

Ако нямаше евреи и араби планетата Земя щеше да е едно прекрасно място за живеене.

1

пфУ

преди 6 години

Писна ми от тези първи брат'чеди,араби и евреи.