12

Анонимен

преди 6 години

А В ПОСЛЕДНО ВРЕМЕ ТРЪМП ИМА ВРЪЗКИ И С ТЕРЕЗА МЕЙ.

11

ЦРУ

преди 6 години

Кенеди имаше връзки и с Русия и извънбрачниДругото са " предположения"

10

Анонимен

преди 6 години

"Който се е хванал с Русия, бял ден не е видял. Справка - България." Но може и така:Който се е хванал с Германия, бял ден не е видял. Справка - България.Това също:Всеки съюз, в който е участвала България, се е разпадал бързо и катастрофално...

9

БГ

преди 6 години

Наистина новините не са това, което бяха. За това и коментарите са такива. Когато четеш сериозни новини, очакваш да научиш нещо важно, да се ограмотиш, както и да прочетеш професионален анализ от журналиста, мнението му по въпроса, да видиш, че този човек разбира материята, че може да тълкува и разполага със задълбочени знания. Тази статия е странна и меко казано непрофесионална. Докато я четеш ти се иска да спреш. Виждаш наредени някакви празни думи, а смисъл няма. Това тук е несериозно.

8

Росен реже и сади

преди 6 години

В цял свят Президент Плевналиев е канен да изнася високо платени лекции и то в най-найните Университети на тема "ашладисването на Rогата въпрос на ЧЕЗ ли е или охотна съседска подкрепа"

7

Питайте Цецко

преди 6 години

уплаших се да не прочета за връзки с Цеца-БеКаПетната, Гинка-Чезнътъ, Маслинка-Лехичката и Лила-Половата, а за оная дето краде мас ли беше или кремчета по фърчилните гари-да не говорим.

6

до анонимен

преди 6 години

Не е лесно да избереш Митьо Пищова за президент ...-----Ами, алтернативата беши Сашка Васева.-)))))))

5

Анонимен

преди 6 години

Не е лесно да избереш Митьо Пищова за президент ...

4

Анонимен

преди 6 години

Който се е хванал с Русия, бял ден не е видял. Справка - България.

3

Burzum

преди 6 години

Тая да се развежда с тоя пенсионер,да го одруса поне милиард и да идва... чакам я....

2

Анонимен

преди 6 години

Оказа се че "Тръмпненаш" и се отприщи лавината с компромати срещу него....Хубаво ли ви бодна бай Дончо!?

1

Анонимен

преди 6 години

Всеки президент или държавен секретар на сащ е имал извънбрачни връзки и връзки с Русия. Включително и членовете на семейство Клинтън. И до сега всички са се гордели с такива президенти. Изведнъж няколко феминистки, лягащи си с млади момчета(или поне мечтаещи за това), обявиха война срещу мъжките сексуалн желания. Смешно ;)))Такива неща могат да бъдат написани само от *** - еластичен автор или от застаряваща грозновата дебеличка лелка.