95

Българин-Бог Тангра

преди 6 години

До МементоСъветвам те да оставиш бъдещето на Турция и да помислиш за България и нейното бъдеще, понеже хич не е розово. Не аз а международни специалисти го казват.

94

Анонимен

преди 6 години

Браво на великия лидер РЕДЖЕП ТАИП ЕРДОАН

93

Ц..анска работа

преди 6 години

Не му ли омръзна на този шут, да прави чалъми разни?

92

Manson

преди 6 години

Днес допринесох за икономиката в сверата на катаджиите,обаче знаете ли кое беше най-смешното вижда ме в последния момент изкача от патрулката ръкомахайки да спра ,ама ти вика знаеше личе ти изгорял фара.Па се чуда ся трябваше ли да спра?

91

Анонимен

преди 6 години

До Ястреб Османлийски Защо били станали 85 милиона,защото е присъщо за "ромите" към които се числите и вие да раждат по много,без да им пука че ще са неграмотни.Не случайно държавата с най-голям прираст на населението е Афганистан.

90

Анонимен

преди 6 години

Това е политик. Евала Ердогане.

89

Анонимен

преди 6 години

Uchi da chetesh badesht balgarskiShte ti trqbva!!!

88

Анонимен

преди 6 години

Na badeshtiq balgarski

87

До НРБХмммм ... интересно! Щом така твърдиш, сигурно имаш и някакво логично обяснение защо криводзурлатите булгароиди, които преди един век бяха 5 и половина милиона днес са пак 5 и половина. Докато турците преди век бяхме 13 милиона сега сме 83 милиона! До 89 г. имаше прираст в балканската *** булГЕЙристан, защото имаше достатъчно турци да оплождаме българките. Но след като напуснахме тази ***, започна демографският срив. Скоро булГЕЙрското дживотну ще изчезне от балканската фауна!

86

Анонимен

преди 6 години

Преместих си го в другия крачол. Ердю мълча като пукал във Варна, но върна се в Турция пак се е развихрил пред на раята, а тя както знаем кълве и на бaстун. Ето на - Ердоган подмокри форумния планктон от кеф.

85

Екшън Герой

преди 6 години

Опа забравих Стивън Сегал-Над Закона,Борба за справедливост,Белязан да умре,Труден за убиване!!!

84

случка в Истанбул

преди 6 години

След малко излязоха и кюрда стиснал едра банкнота се запъти към пазара да купи кози джолан и ориз за да нахрани децата си,а Османлийски с размазан от саждите мустак напусна площада придържайки с едната ръка потурите,а с другата си чоплеше носа неизказано щастлив

83

Су 34

преди 6 години

До Ястреб ОсманлийскиЕдна миления след федерализацията на Източно-Родопската Турска Република със Странджа-Сакарската Тюрк Джумхурийети. Т----------Като гледам как за три месеца едва превзехте едно тъпо кюрдско село в Сирия и направо умираме от страх!

82

случка в Истанбул

преди 6 години

Яс.треб Османлийски си намаза мустака със сажди от кюнеца и отиде пред големия обществен нужник на площад Таксим и зачака търпеливо.Беше пуснал обява във в.Хюриет и топъл мъжки глас му определи срещата тук.Не след дълго един възчерен кюрд го хвана за ръката и двамата хлътнаха в нужника.

81

Екшън Герой

преди 6 години

Арнолд,Силвестър,Жан Клод,Долф Лунгрен,Брус Лий,Чък Норис, това са мойте ексън герой Брус Лии не е на първо място,защото той има само четири филма.Конан,Терминатор,Хишника,Командо,Сурова Сделка,Рамбо,Роки,Танго и Кеш,Разрушителя,Специалистът,Кървав Спорт,Универсален войник,Киборг,Пътуването,Ченге в времето,Самотния Вълк,Дракона идва това са филмите!Всички други актьори пасти да ядът!

80

Су 34

преди 6 години

До Ястреб ОсманлийскиАз съм турчин, няма нищо общо с ДС, ЦРУ, ФБ------------Ти си чист етнически българин, "турци" такова понятие на съществува!

79

Ердоган палячото

преди 6 години

До турската лира летиТя пък руската рубла сякаш нагоре лети !Аз съм вярващ мюсюлманин и като кажа две молитви турската лира ще започне да лети нагоре , а като пръдна два пъти по време на молитва ,турската лира ще отлети в друга галактика !

78

турската лира лети

преди 6 години

надолу

77

Мементо

преди 6 години

България е била където е преди Римската империя и след нея още е тук, преди вас р3заците България беше тук, и след вас ще бъде независимо какво става....А предателите по моите ширини ще бъдат избити един ден не се безпокой и тях ги чака каквото и вас..

76

100 % TURK

преди 6 години

До мементо.Съветвам те да оставиш бъдещето на Турция и да помислиш за България и нейното бъдеще, понеже хич не е розово. Не аз а международни специалисти го казват.