216

ЗА ДА СИ ...

преди 6 години

измием срама пред Света, Цветан Цветанов от утре трябва да е министър-председател!!!

215

Yorgos

преди 6 години

Bravo na Boiko i Ninova. S tova Boiko pokaza pred naroda 4e e dostoen bulgarski politik i 4e za4ita naroda i istoriata na bulgaria. I ceni tezi koito ni osvobodixa i obi4ame , tezi nashi bratq Rossia zaradi koito dnes sme narod i durjava

214

Дани

преди 6 години

Много харесвам английския хумор. Удхаус ми е любим,но нямаме история с тях. Руснаците са друго, разбирам ги ,дори и да сме в обтегнати отношения.

213

Гатю

преди 6 години

Бойко лъсна, комунистите ще разберат,че той е техен.

212

El comandante

преди 6 години

Слава РОССИИ

211

Както обикнове

преди 6 години

Отново застанахме на грешната страна. Както обикновено през последните 10-тина века. Най-интересното е, че все Русия ни прецаква: (1) падането под Византийско - резултат от атаките на Русия; (2) Ако кримската война беше успешна за Русия, то тя щеше да е освободителната за България :), което показва, че Сърбия е любимката, ние сме нежеланите застанали преди Константинопол; (3) Втората световна и соца. И като гледам Чехия, балтийските републики. Като премине бурята ще излезе, че те са печелившите

210

Анонимен

преди 6 години

Няма бсп няма герб трябва да се защитават интересите на държавата иначе ББ ще гледа през крив макарон газовия хъб!

209

Анонимен

преди 6 години

няма нужда от обща декларация! ГЕРБ и ОП управляват държавата!

208

Анонимен

преди 6 години

Нинова се напъва в опити да се изкара незаменима, но Борисов кара влака, преценява и решава сам, демонстрациите на фатмачката да издава заповеди на генерал Борисов не минават и будят само снизходителна насмешка! Да продължава с опитите си при друг генерал!

207

Анонимен

преди 6 години

Според Цветанов пък след изявлението на премиера няма нужда от декларация на парламента.Това само потвърждава думите на президента, че парламента е станал тотариат на премиера. Дали сме парламентарна република е въпросът?

206

Анонимен

преди 6 години

Всеки комунист днес е станал борисовист!

205

Анонимен

преди 6 години

Цецко внимавай-Скрипал се надиша нещо внимавай че с този език и ти може да дишнеш нещо !

204

Sman

преди 6 години

Цвъки е агент на ЦРУ.Ходи редовно до САЩ за инструктаж и да си уреждат имотите.

203

Анонимен

преди 6 години

Цвъки е агент на ЦРУ.Ходи редовно до САЩ за инструктаж и да си оправят имотите с ББ!

202

Петя

преди 6 години

Не мога да повярвам, не сме мръднали грам последните 30 години. Хорицата явно си искат Раша и това е. Аз бих гласувала за изхвърляне на България от ЕС и НАТО. Не заслужаваме да сме в компанията на нормалните държави.

201

Анонимен

преди 6 години

цВЕТАНОФ - твойта кожа ***. Теб трябва да изгоним от България, мършояд, заедно с мони паси и иво инджев - заедно да ви изхврлим барабар с оня ненормалник александър йорданоф.

200

Симона

преди 6 години

И от мен браво на Бойко Борисов че издържа на натиска никога не съм гласувала за Борисов но вече ще гласувам от тук нататък.

199

Анонимен

преди 6 години

На Борисов - шестица, на цветанов - двойка и здрав шут в Г.Ъ.З.А.

198

Анонимен

преди 6 години

Не мога да повярвам, че Борисов е издържал на натиска. Заслужава уважение и поздравления. Аз съм антигерберист, но поздравявам премиера Борисов. Всъщност, касае се за двустранни международни отношения между Русия и Британия. Нас това не ни засяга. Първо, защото България е много по-близо до Русия, второ, защото руските туристи са важно перо за бюджета, трето, трагедията в Кемерово е повод да сведем глави, и последно, но не по значение - защото е 140-та годишнина от Освобождението. И обичаме Русия

197

Анонимен

преди 6 години

Никога не съм вярвал, че ще го кажа, но е факт: БРАВО, БОРИСОВ, БРАВО И ОТ МЕН.