379

Щирлиц

преди 6 години

До ШубеКакви фирми,какви глупости ти хвърчат в главата?Костов методично съсипа икономиката.Заводите затваряха след уникални,космически приватизационни сделки,останахме без нац.авиопревозвач.На съкратените работници,от "приватизираните"предприятия,заплатите ги изплащаха във готова продукция!Знаеш ли колко са вкусни чаршафи и покривки?Пожелавам ти да опиташ!

378

Щирлиц

преди 6 години

Обратното броене е стартирано.Тик-так,иде моментът,когато България няма да е евро.ейски ч.л.е.н.

377

Стар набор

преди 6 години

Бойко, запази ЗДРАВИЯ РАЗУМ. Бай Тошо в критични ситуации постъпваше съшо така. Не се подлагай на залагалки както и на заплахи от ЕС и НАТО. Защитавай Българските Национални Интереси - а те не са интересите на страните от COMMONWEALTH !!!

376

Анонимен

преди 6 години

Това е една хубава балансирана позиция.

375

Анонимен

преди 6 години

Нормално! Ако България изгони руските агенти, то населението ни ще намалее с 20%, а парламента ще се опразни.

374

избирател

преди 6 години

Браво Бойко. Мислех те за слаб и наведен но започваш да се доказваш като мъж.

373

Анонимен

преди 6 години

До 385 АнонименИскаш да кажеш, че обезвериха со ро сои дни те джендари и попариха техните извратени мечти за истанбулската ковенция ?

372

До 87

преди 6 години

Тоя не намали , а увеличи пенсиите с 300% но нали ти си плюеш по инерция.-Преди него дядо ми взимаше точно три долара пенсия , след него 350 долара.Страшно орязване нали

371

Шубе

преди 6 години

През 1999г. над 50000 косовски мигранти искат да влязат в България и дори главния секретар на САЩ идва у нас да оказва натиск.Даже и вицепрезидента пристига да подсили натиска , но лошия Костов не се огъва.После деспота Костов намалява външния дълг с 25% и най нагло прави резерв от 8млр. лева.И за капак на злото се създават 600000 малки и средни фирми.Този дявол се опитва да направи средна класа у нас , а за олигарсите нищо.Ужас , добре си е сега с олигарси и бедняци , нали.

370

Анонимен

преди 6 години

С това си решение Борисов и България се изложиха пред целият цивилизован свят. Доказаха че не са нищо повече от руски слуги и лакеи. С това си решение обрекоха България на унижение, мизерия и де факто я направиха лесна руска плячка, обезвериха хиляди млади българи които със сигурност ще предпочетат Терминал2 вместо да живеят във вонящата руска *** България.

369

Anus shepti

преди 6 години

Ако ги изгоните може ли да ги поканя у дома.нали няма да стреляте по нас

368

glasnevin

преди 6 години

незабавно всички руснаци вън от българия

367

Тежък Сокол

преди 6 години

Страхливец

366

Борисов се закла

преди 6 години

Жалко човече, време е за пенсия в Карлуково

365

Маке

преди 6 години

До Анонимен 369 Пореден ден се срамувам,че родното място ми е България.

364

Йовков

преди 6 години

Боже, колко мъка има на тоя сват, боже - каза петър Моканина на Гунчо - човекът на снимката

363

Makedon

преди 6 години

Ami od koga vi kazav jas be ....... Bojko e CAR

362

Andreshko

преди 6 години

Боко се опитва да бъде мъж,но го е страх и от новия голям батко и от народа. Ако големия батко му скръцне със зъби и Боко напълни гащите сигурно ще почне да гони руски дипломати,но трябва да има едно на ум,че ако неговия приятел Тайпи реши да материализира душевните си граници до Варна и Кърджали,новия голям батко няма да му помогне,а ще търси пак стария батко,но тогава ще се окаже много омазан с ***...

361

Анонимен

преди 6 години

Този да не би да се засрами от хората, които го избраха накрая? Или се замисли върху въпроса, че не знае какъв ще е джендъра на внука му след 20 години? Тоя трябва да е в затвора като всички евроатлантически мекерета с български паспорт.

360

Бойко

преди 6 години

Бойко почва да става неудобен за големите играчи. Първо султана, сега и това... Май ще се търси маша заместник МНОГО СКОРО... Свърши се Бойчее.. свърши...