135

Анонимен

преди 6 години

некой да не е сбъркал с цифрите щото 2900 може ама 29000....

134

Красьо Точката

преди 6 години

До Красьо ТочкатаHm mislq mn neshta i nz gadno lidamie kvo damie no nz zashto nemoga da spra dago mislq. Dostatuchno gadno mie kato si spomnq che nikoga nqma da bada s momiche

133

Много кока и бело

преди 6 години

ЛЕТИ.. ? ЛЕТИ ВЪВ ВАКУУМ ... ? :))Ех глупиииии... :))

132

Анонимен

преди 6 години

Ако падне в Китай, това ще е най-жалкия провал в човешката инженерна история ...

131

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 121Ако я трясне, така, че да застане права, дали ще и викаме Правата Кула, или просто Кулата ?

130

Много кока и бело

преди 6 години

КАК ТАКА "ЛЕТИ" ВЪВ ВАКУУМ?АКО ПАДА С 29000км/ч, а е на вичочина 200-300 километра, ДАЛИ НЯМАШЕ ДА Е ПАДНАЛА ОТДАВНА, А?Журналисти се изразяват неграмотно като някакви индианци, които си представят, че звездите са божества... ВЕДНАГА ОБРАТНО В 4-ТИ КЛАС!БЪРЗО!

129

Грамотен

преди 6 години

Много критики имам към заглавието на статията...Първо на първо, "летене" може да има само при наличие на атмосфера - движението на сателита се нарича "движи се по орбита".Второ на второ, ако се падаше с 29 000 км/ч "КЪМ" Земята, вече щеше да е паднал... Да не сте искали да кажете, че се движи по орбита около Земята с 29000 км/ч и пада с около 40-50 км/ч КЪМ Земята??????????????????

128

Майстора

преди 6 години

В станция Чу-г-ун има ли неръждавейка- трябва ми едно парче от 30 сантиметра,да го забуча на статуята на Ленин най-отзад?

127

Младши

преди 6 години

С този акт на дружеско ненасилие китайците искат да кажат на България,че и те вече си имат космическа станция- не сме само ние.

126

Пророк

преди 6 години

Ке` падне

125

ХИГ

преди 6 години

Казват тежала 8 тона, много желязо брей.Вземам каручката и на вторични суровини.

124

Патриот

преди 6 години

Дай Боже да падне върху Истанбул, точно на тиквата на Ердоган и да направи всичко на пепел!

123

Д

преди 6 години

Поредния китайски *** на тия китайци им се отдава само калпави стоки да правят. Писна ми от *** им......

122

Анонимен

преди 6 години

Абе ,да не падне на бочвата с виното

121

Анонимен

преди 6 години

Стана ясно защо са инспектирали бомбоубежищата в София ! А ако китайската станция падне върху американското посолство в Белград Китай ще се извини на САЩ-както САЩ се извиниха на Китай след бомбардировката на китайското посолство в Белград през 1999г!

120

Анонимен

преди 6 години

УжасТ!

119

Анонимен

преди 6 години

До НеграмотницииииХАХАХАХАХАХААХХАХАХАХХАХАХАХПосмях се хубаво! Мерси неграмотнико, но нали си с амнезия и не помниш за мисията Плутон. Космическия апарат беше изстрелян в обратна посока към Венера за да се използва така нареченото "Гравитационна прашка". Да се забърза скоростта на апарата. Наса имаше само 2 дни да направи изследванията на Плутон, защото космическия апарат ще прелети много бързо до Плутон!!!!

118

Анонимен

преди 6 години

Голям екшън ще е да уцели наклонената кула в Пиза

117

Неграмотницииии

преди 6 години

Аман от неграмотници. Ако летеше с 29000 км/ч щеше да се отдалечава от земята. Всяко дете знае, че за да се задържи на земна орбита нужната скорост е 27500 км/ч. Щом пада значи скоростта е по-ниска. И няма как да се взриви защото няма вещества които могат да произведът взрив. Тя ще се запали и изгори. Хидразина който е на борда първо е малко второ ще се запали и той. Все пак е силно реактивен и при температура от няколко хиляди градуса няма как да оцелее. Може да оцелеят резервоарите му ...

116

Анонимен

преди 6 години

При тая скорост ако падне цяла, мазето не може да ни спаси, пази боже да не пада в обитаем район.