126

Анонимен

преди 6 години

Оооох, лошо! Трудно е да имаш собствена позиция и да не следваш сляпо. Сега какво? Ще умираме ли от страх? От кого? От Великобритания? Че тя Европейски съюз ли е? САЩ и Великобритания забъркват заедно световните каши, естествено ще са си солидарни. Русия пък да се въздържа от коментари. Изобщо няма нужда от такива. Продължавам да очаквам доказателствата. Ще ги има ли изобщо?

125

ДЕМАГОГИЯ

преди 6 години

Много хора си мислят че лидерите на нациите управляват ,а не е така .Фамилии на милиардери управляват света,те спонсорират и вкарват в президентски кабинети хора способни да убедят простото население че се борят за тяхно добро живее и сигурност.Колкото Путин е управник толкова е й Доналд Туск,Меркел ,Макрон ,Доналд Тръмп,Борисов -всички те имат сила колкото е нужно ,но не взимат сами решения за страните си!Жизнените ресурси на света излиза че трябва да се управляват в полза на САЩ,а Русия пречи . Думите не значат нищо пред действията. Едно предполагаемо засега убийство не значи да наредиш на

124

Иво

преди 6 години

Вън! Всичкщи руски дипломати, русофили и тем подобни комунисти, Корнелии ,Станишевци и плъхове-ВЪН!

123

Анонимен

преди 6 години

"18 държави от ЕС вече изгониха руски дипломати."Да ама не. 14 от ЕС и три извън ЕС - Албания, Украйна и Норвегия. А вчера белгийският премиер обяви, че няма да годни руски депутати, значи стават по малко от половината в единното ЕС. Затова сега натискат България да изгони руски депутати.

122

Анонимен

преди 6 години

Радвайте да почне война , само войната калява волята на норадо , жените ще почнат да раждат като в Ивицата Газа по 5деца

121

Анонимен

преди 6 години

Искандерите ще ги убият .. Ние ще доубием , американските бази , ранени няма да спасяваме, изхода за окупатора от България е само във ковчег.

120

Анонимен

преди 6 години

Втората Световна Война не е гонен руски посланик, Днес банда *** ще гонят посланик

119

Анонимен

преди 6 години

До АнонименНикаква партизанкса война няма да има у нас, базите на САЩ ще бъдат унищожени за минути ако се наложи, ей го Крим къде е, Искандерите ще долетят за не повече от 4 минути.

118

Предложение

преди 6 години

Предлагам да изгоним от България всички руски агенти които дестабилизират страната и да поканим американски демоктатични фондации и оганизации да ни съветват и да ни въведат истинска американска демокация! Както всички знаем Америка е най-демократичната страна на света!

117

Морски

преди 6 години

Слава на Русия!!!Мачкай Путин !!Възмездие ще има за всички злини сторени от запада.Българския народ е с Русия!

116

Анонимен

преди 6 години

Скоро ще видим трупът на амариканците да се носи по реката..Почне война с Русия , в България започва партизанска война ще унищожим базите окупатора САЩ в България..

115

Ужас !!!

преди 6 години

Сега могат и да им спрат световното по футбол в Русия...

114

TPE3BEH

преди 6 години

Много руско агент има по нашите ширини, дори и да изгониям няколко - капка в морето. Другите агенти и *** веднага ще почнат да работят за дестабилизиране на страната. Затова по-добре да не гоним и да се запази стабилността. Боце много добре го знае това.

113

Демократ

преди 6 години

След предателството на Белгия и белгийския премиер който отказа да изгони руски депутати и така наруши единството на Съюза като само 13 ог 28 страни гонят риснаци, сега се налага ние да подкрепем нашите по-старши евроатлантически парнтьори и да докажем че сме достойни да бъдем приети в голямото англосаксонско демократично семейство. Такава е повелята на нашите по старши парнтьори от централата на ЕС в Брюксел, трябва да бъдем солидарни с тях.

112

Предложение

преди 6 години

Предлагам да накажем Русия като я изолираме и забраним вноса на руска газ в България. Нека оставим Газпром да фалира. Предлагам да купуваме само качествена американска шистова газ.

111

Анонимен

преди 6 години

Голям шамар с изгонените 60 американци от Русия, и консулството в Петербург закрито, аут. Краварите фърлят къчове от яд.

110

Предложение

преди 6 години

Предлагам да изгоним всички руски туристи, и без това няма полза от тях, само идват да им слугуваме и да им сменяме мpъcните чаршафи в хотелите. Предлагам да издаваме български туристически визи само за платежоспособни американски туристи от Флорида и Калифорния.

109

Анонимен

преди 6 години

До Докога ?Докога Русия ще бъде на всяка манджа мерудия!

108

Анонимен

преди 6 години

До АнонименМатушка Русия се превърна в мащехата на България. Само майка Турция ни обича!

107

Докога ?

преди 6 години

Пак наказаха бедната Путинова Русия...Докога ?