152

Анонимен

преди 6 години

До АнонименЛЕКИ КОЛИ НЕ МОГАТ ДА ПРОИЗВЕЖДАТ

151

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 76МНОГО ВИСОКИ ТЕХНОЛОГИИ И МНОГО НАУКА, А САМИ СИ ЗАБРАНИХА ДА ПРДИЗВЕЖДАТ ЛЕКИ АВТОМОБИЛИ, ЗАЩОТО САМО РАЗСИПВАТ МАТЕРИАЛА ЗА ЗАПОРОЖЦИ НАПРИМЕР , КОЛКО МАРКИ АВТОМОБИЛИ ПРОИЗВЕЖДАТ СЕГА-НАЙ ГОЛЯМАТА ДЪРЖАВА ВЪВ СВЕТА

150

николаев

преди 6 години

само 60 ??? един почетен консул и то в сибир е достатъчен

149

ПЕНКО

преди 6 години

ДУПЕДАТ И ДИПЛоМоДАТ Е ЕДНО И СЪЩО ! СТРАННО ,ЧЕ НЯКОИ ХОРА ЖАЛЯТ "ДУПЕДИПЛОМДАТИТЕ" !!!" Д...." са хора ,които живеят в лукс и задоволеност на гърба на ТРУДОВИЯ НАРОД - 90% БЕЗ ПРИНОС ЗА СТРАНАТА СИ !!! НЕ СА НУЖНИ ,НО СЕ РАЗМНОЖАВАТ ПО РОДНИНСКИ... И ПРАВИТЕЛСТВЕНИТЕ *** ГЛАСУВАТ БЮДЖЕТ !!!!..стара песен :" Пият, пеят , пушат...дамаджати сушат...да живей,живей..дипломат труда"!!!!!

148

Анонимен

преди 6 години

radvaite se na liliputa...sled vreme i odekolon nqma da ima otkade da piqt ushankite

147

Анонимен

преди 6 години

Само така.Бой по говеждите чуттури.

146

Dublin

преди 6 години

59-tisdelanounas tocka ru...a kakvo e sdelano U VAS...??To biva da si koziache..., no pone poproceti malko knizki..., ogramoti se...:))

145

Анонимен

преди 6 години

Те вече са задминали Северна Корея ! - Ким навреме се осъзна че когато целият цивилизован свят е срещу теб единственият ти шанс е да вдигнеш бялото знаме.А руснаците сами се самоизолират и правят грешка след грешка и се заблуждават че могат да се борят с целия свят.

144

Анонимен

преди 6 години

Чудесна новина. Това съкращава живота на терористична Русия с още 60 дни.

143

Анонимен

преди 6 години

Точно така. Пълна изолация на азиатската коочина. Ще станат като Северна Корея.

142

Вече не влизам тук

преди 6 години

Хихи, отдавна не чета днес бг, напълни се тролски л.....на. Време е администраторите да вземат мерки, това си е пропаганда за невежите.

141

Анонимен

преди 6 години

УжасТ!

140

Анонимен

преди 6 години

Гоненето трябва да е придружено с шутове. Говедата не разбират от добро.

139

g

преди 6 години

До АнонименСофия, пич, бинаги е била и ше си остане една мизерна въглещарска дупкаЗападните ни "приятели" ни накараха да обявим тази дупка за столица преди 140 години за да ни унижат Живков малко нещо я пооправи София, но след това "демокрацията" окончателно превърна София в пренаселена и миризлива дупка тип -3-тия свят

138

Andreshko

преди 6 години

Тереза Мей нещо преигра като направи от мухата слон,а другите държави и техните покровители,като разбраха,че с икономическа блокада не могат да направят нищо на Русия,решиха да направят и дипломатическа блокада. С икономическата блокада направиха така,че Русия да се стегне и някои стоки,които внасяше от вън сега да си ги произвежда сама или да внася от Турция,Китай и други държави,а не от западните марионетки. От всичко това най-много ще изгуби самата Англия...

137

Шуми

преди 6 години

Специално пък в България америка и англия дипломати нямат. Те имат господари на робите, те са тук за да са сигурни че сме послушни. Защо мислите са военните бази на америка у нас, да ни пазят ли или да са сигурни че сме послушни. Нашето правителство не може, дори да иска да вземе независимо решение за Руските дипломати. Ние не вземаме такива решения от 30 години а сега пък хич. Надявам се че не съм прав.

136

Анонимен

преди 6 години

До към троловете 132Ако беше чел Шпенглер, щеше да изхвърлиш думата цивилизован от речника си.Но за високопарни дрънканици четене не трябва... Даже вреди.

135

Анонимен

преди 6 години

До наблюдаващотдалечНе знам къде живееш, пич. Но ако Петербург е ***, какво да кажем за София?

134

ТHE Патриот

преди 6 години

наскоро гледах клипчета от американци снимани из различни градове във ФАЩ такава мизрия и клоака няма и в Бангладеш,само бездомници,наркомани,палатки и навеси по улиците,мръсотия а някои от улиците им бяха по-зле и от наште даже :)Пълна и тотална мизерия честно казано незнам какво ми се хвалят с тоя изкуствен и нереален БВП !А от историята знаем как излизат ФАЩ от кризи.......!!!!

133

наблюдаващотдалеч

преди 6 години

С каква скръб ще напуснат ***!