169

Анонимен

преди 6 години

Сега искаме и записа на срещата Боко - Ердоган, за да видим колко достойно е било поведението на премиера.

168

Анонимен

преди 6 години

ПРЕЗИДЕНТЪТ СЕ ДЪРЖИ ДОСТОЙНО, ЦВЕТАНОВ ПАК СЕ ИЗЯВИ В РОЛЯТА НА КЛЕВЕТНИК.Ц

167

Chefa

преди 6 години

Президентът се държи като ученик пред руското величие,мрънка и се оправдава.Срам за всички нас с такъв президент.Това ,че е недодялан *** с женица парвеню айде не е толкова страшно ама той само дето не му козирува на руския патриарх.Резил.

166

АХА,БОЙКО

преди 6 години

Хайде сега вие стенограмката от разговора с Ердоганчо да извадите-да видим и ние ЗАЩИТИЛ ЛИ Е БЪЛГАРСКИТЕ ИНТЕРЕСИ както казваше Цецко за президента

165

saki

преди 6 години

Това последното ,звучи малко като мафиотска заплаха, от устата на дядката с цукалото на главата.

164

Анонимен

преди 6 години

Добро утро ,Прочетох и съм горд ! Народе , ти победи мафията на президентските избори , направи го пак !

163

Анонимен

преди 6 години

А бе много комунисти ви четат не спят и гласуват жалките комсомолчета.

162

Попова

преди 6 години

До Eddim,А Вие анонимноко навярно четете и слушате само партиѝните си опорни точки,та по навик не понасяте друго мнение .за вас трябва да се върнат задължителните полит.учебни години това беше за вас университет,

161

Точно

преди 6 години

<html><body><!--StartFragment--><div style="position: absolute; top: -1000px; height: 1px; overflow: hidden;">"Уважаваме историята и знаем от нея, че Русия води с Османската империя Освободителната война от 1877-1878 г., но също така и знаем, че под знамената на император Александър II са се сражавали воини от различни народи и няма как приносът им да бъде омаловажен"Много точен, дипломатичен и премерен отговор. Независимо че е военен, на Радев не му липтва усет в политиката. Респект.

160

рап

преди 6 години

Нормално е да му набиват канчето на Радев от Москва нали те ни го избраха, но такава откровенна лъжа с тези записи не допусках такава наглост.На всички е ясно че това фалшификат и вместо да му изпишат вежди му избодоха очите на бсп президента.

159

eddim

преди 6 години

До Попова Попова явно си чела статията по картинките. Пробвай отново. Ако пак не стане . . . марш обратно в първи клас.

158

Попова

преди 6 години

Това е повече от гавряа,президенството няма стенограма и записи, но руснаците имат и видео даже,а след почти месц мълчание светия синод извади на показ записи и то с телефон,Жална и ***&#1117;ка на България с такова президенство и такава църква.Верно.че някои отпривържениците на Радев открито ни смята за ***,но и БПЦ явно ни мисли за такива.Ко&#1117; ше повярва на тези запис, страхотни адвокати си има президента,но услугата е мечешка не знам дали почтен човек ще приеме такава лъжа.

157

Анонимен

преди 6 години

До БесБесовете се гонят с някои методи. Прочети какво е правила Светата Инквизиция!Извинявай, ама те да не си... как да кажа..."обратен"? Харесваш предишния президент!Познах ли? Актив? Вие по принцип харесвате женчовците...

156

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 143Жалък, вземи да почетеш малко българска литература! Започни с Васил Друмев, Христо Ботев, Иван Вазов! Намери и чуй Чинтулови песни! Хайде, тези са българи, за теб те не значат нищо. Прочети Дженюариъс МакГахан. Може и да разбереш нещо!

155

Бес

преди 6 години

Срамувам се от Радев , особено като имам пред вид предишният Президент .Руска поговорка " курица , не птица - България не за граница "

154

Анонимен

преди 6 години

Записът беше публикуван в същия ден в профила на руската патриаршия в ютуб, та какво точно е изтекло.. че не разбрах.

153

Стамат

преди 6 години

"На Вас бих искал искрено да Ви пожелая Божията помощИзобщо не е разбрал за какво иде реч...

152

Стамат

преди 6 години

Колкото и да го покриват, този си остава "един от тях"!

151

Анонимен

преди 6 години

Не зная Борис Немцов какъв е, но мога да кажа че тия които сквернят паметници като се отчитат на ТКозяк, че вършат някакви велики дела са бездушни хора и дали са живи или мъртви е все тая. Хора без души, купени НПОшки, които измислят какви да направят и уронват непрекъснато престижа на запада пред народа ни.

150

Анонимен

преди 6 години

В този сайт писаха скандалното поведение на патриАрха. От разговора се вижда един нормален разговор. Не сте кадърни да заработите парите за антируска пропаганда. Щом вече в Прибалтийските страни народите не вярват че Русия ще ги нападне, язък ви за пропагандата.