49

Аре у лево

преди 6 години

До aert!Стара Загора никога не е бил западащ град. Напротив-един от най-развитите и хубави градове е. А относно инвестициите градът се нарежда след София, Варна и Пловдив. Ако на това му викате западналост, не знам... Лично аз съм за това, което са направили в Зарата за "Център на Вселената" и им пожелавам успех в борбата с българската простотия.

48

Анонимен

преди 6 години

До старозагорецТи не си никакъв старозагорец ,а Keлeш...Стара Загора е класирана на 1-во място в категорията Малки региони на бъдещето ефективност на разходите в престижната класация за най-обещаващи инвестиционни дестинации в Европа в класацията Европейски градове и региони на бъдещето 2018/19 на авторитетното издание fDi Magazine на Файненшъл Таймс.Кой друг град ще се похвали с такава награда...?

47

Затвор за П.Лозева!

преди 6 години

Оная заралийка дето избомби 100-ина човека с фалшиви кредити за 200 бона няма да е сама. Беше същия болен мегаломански мозък.Как пак всичко се потули бе.. 2 г. и нищо...мамка им нагла тарикатска?!!! Тези от ГЕРБ са същите ***, при това заемат ключови позиции... !!!!!! Трай да те тъпчат е нашата работа!!!!!!!

46

Анонимен

преди 6 години

Центъра на какво??????? Айде бе!!!!!!нещо сте се объркали!!!!!

45

Redhorn

преди 6 години

Балканска мегаломания в комбинация с типичната нашенска простотия.

44

старозагорец

преди 6 години

Когато някой загуби връзка с реалността, загледан в собствения си пъп, може да реши ,че пъпът му е център на света. В нашия случай пъповете на общинските ни съветници са в Стара Загора и поради тази причина градът ни автоматично става център на света. А проблемите на града - кучета ги яли !

43

Анонимен

преди 6 години

Само *** хора могат да НЕ проумеят идеята на това начинание...Като гледам коментарите ми става ясно, защо България няма да изплува скоро на повърхността на блатото в което се намира...Tъпoтия и завист в изобилие...

42

Заралийка

преди 6 години

И е град на правите улиците (няма да се загубиш лесно, освен в никоя изба при краставиците на съседа), защото нас два пъти ни палиха под турско, пък след Преврата на Бай Тошо и операта ни запалиха, но това е друга тема.

41

ST

преди 6 години

От кога това, с тоз мек провинциален диалект? Преди на ЦСКА пари им даваха да играят срещу Беройци и не се натягаха да идват. Но Редакцията си знае.

40

Зайко-Байко

преди 6 години

Балканска мегаломания в действие. Стара Загора е " Градът на липите и поетите"! Там съм прекарал най-хубавите години от своя живот! " Аязмото", " Загорка", "Верея", "Чарка", кино " Гео Милев", кино " Комсомол" сладкарница "Славянка" , о забравих закусвалня " Берое " дискотеката в халите, басейна и колодрума. Това си беше за мен център, на моя свят, за другите не знам.

39

Той

преди 6 години

До Анонимен Много си ***. Почети малко история.

38

Анонимен

преди 6 години

Стара Загора е велик град, който е просъществувал, съществува и се развива до днес въпреки че турци и евреи са искали да го унищожат, а комунистите съсипят. Пример за това е Старозагорското клане, което е нещо почти невиждано в световен мащаб

37

"-"

преди 6 години

Зарата е братче център на планетата,Зарарата е братче център на Вселената...Зарата, Зарата мой малък Лондон,Зарата, Зарата обичам теей...-))))))))

36

Анонимен

преди 6 години

Стара Загора няма местен парламент.

35

diabl

преди 6 години

mnogo e strashno kato se poqvat takiva hora s bolni mozqci.trqbva na momenta da se trepat zashtoto stava strasho.maloumieto zapo4va da se poqvqva v st, zagora i nema spirane.ujas !!!

34

aert

преди 6 години

смях.."oбщинският съвет в Стара Загора" да не се излага, а да помисли как да привлече западни инвеститори в този западащ град, в последните години от града избягаха хиляди квалифицирни специалисти, поради липсата на квалифицирана работа.

33

старозагорец

преди 6 години

Цялото това нещо с 'Центъра на Вселената' наистина тръгна от два билборда на входовете на града които рекламираха заведенията на въпросния г-н. Интересна идея е за билборд рекламиращ местно заведение/хотел и т.н. После всички започнаха да го приемат като шега. И то е точно това - една шега. Не е нужно да се правят паметници на бъзици (иначе Б.Б. ще има най-много паметници в света).Ще станем за смях с такъв паметник. Да го направят като табели на входовете на града и толкова. Стига мегаломания!

32

(-_-)

преди 6 години

Тия са кръгли ***.. Някога също са вярвали, че земята е център на вселената, ама да правиш евтини туристически изцепки с тоя изстрадал град, на 2 пъти опожарен от турците - здраве му кажи..

31

Haivan

преди 6 години

Добре, сега важното е да се концентрират само около центъра - щото ако тръгнат да строят и Вселената! Ето тогава ще го закъсаме. :-)

30

Harvard

преди 6 години

стига с тая мегаломания бе! правете фабрики и училища!