25

Анонимен

преди 6 години

Такива манипулирани изследвания и по комунистическо не е имало. По-уважително към публиката бе, изследователи. Това изследване ли е представително за 6 000 000 българи - с разпитване на само 1025 от тях, "хванати" на жълтите павета, зад опашката на "Коня", след предварително "изясняване" на целите на анкетирането. Щура достоверност на мненията... Смях!

24

ЮНКЕР

преди 6 години

Борисов печели от еврошефството......???? МИСЛЯ ЧЕ ОТ ....ЕВРОФОНДОВЕТЕ НАЙ МНОГО ПЕЧЕЛИ.....ЛИЧНО , КВО ЩЕ КАЖЕТЕ !!!!

23

Анонимен

преди 6 години

ДО 15 Какво ти БСП ,СДС ,ДПС сънуваш , има само една единствена партия в България -Б.К.П. Комунист до комуниста мила моя майно лъо...цели 240 комуниста или поне са родови наследници .

22

Гошо

преди 6 години

Пази боже, от българи- чорбаджии ( олигарси) които се оправдават с други дэржави. Това са пеевски, доган... прочие. Никой не може да ти се бърка в държавата, ако те не са съгласни...все пак са във властта...

21

Анонимен

преди 6 години

До Тонката Виждам, че си про..ст и няма да разбереш какво означава, но все пак ''Never say never''

20

Каръка

преди 6 години

Турски бойни кораби пристигат във Варна.Ердоган идва за териториите си.Бойко да отива да ги посреща.

19

Анонимен

преди 6 години

тия явно са "допитвали" само от електората на бсп!

18

Анонимен

преди 6 години

не знам .. знам само че борисов губи избиратели .. нинова отдаван ги е загубила.. потъваме .. не мога да разбера как в тая държава за толкова години не се намери човек който смело да увеличи заплати и пенсии и да опита да вкара държавата в ред ... не само на думи ...

17

Анонимен

преди 6 години

До БАБА КУНАе да! бсп изтърва далаверата от алчност и лакомия! и сега пищят на умряло! на чез им писна да ги изнудват и се спасиха!

16

Защо бе Елена?

преди 6 години

за ЧЕЗ и другите ще чакаме да видим Срипалния шпионин какво ще каже за Бойко Борисов и Цецил Цецилнов.Но е редно да се погледне какво става с оградите по турскат и гръцката граници. силни основания за достоверно пагубно влияние върху охранителният обек има за нанесени критични деконструкции на металните зглобки от електронните вълни които дигиталната камера(можеби и повече от една) са нанесли на оградата . и същата пада, пада и пада. И никой не земе да каже два въпроса на Елена: Защо и колко

15

Цоко

преди 6 години

И какво печелим ние от еврошефството?Всички видяха и разбраха на какво дередже е държавата му.Той ,освен да пълзи,да се прегръща ,да целува и бавно и сигурно да ни обезличава,като народ ,неграмотника на друго не е способен.

14

Анонимен

преди 6 години

Гинко визирам Б.Б и Гинка ще оправят България.

13

ники

преди 6 години

Истината за сделката с ЧЕЗ, е да се изперат едни пари на руски олигарси, срещу съответното заплащане. Битката май е кой да вземе парите за изпирането. То защо изведнъж скочиха всички от БСП?? Ми щото ги изплю хранилката, не защото са загрижени за българските граждани....

12

Анонимен

преди 6 години

Той печели от всичко, мандат след мандат. Народът губи обаче и винаги е ощетен!

11

Анонимен

преди 6 години

Гербавите в много от случаите сами си създават проблеми тиквата е толкова ограничен, че първо говори глупости и после пуделите му тичат да замазват акото . Това че печели от еврошефството е абсолютна измишльотина до тук само безкрайни лакардии и потупване по рамото, а пък срещата във Варна там направо си беше безгласна буква, момче за поръчки.

10

Анонимен

преди 6 години

Щом Баретата е чист и този ЩЕ Е !

9

БАБА КУНА

преди 6 години

ИСТИНАТА Е ЧЕ ДАЛАВЕРАТА С ЧЕЗ Е КРАЖБАТА НА ВЕКА ЗАД КОЯТО СТОИ ПАДИШАХА ОТ ГЕРБ !!!

8

Анонимен

преди 6 години

До ПрофесорПреди време те разкрих и писах. Толкова си професор, колкото и колегата-"професор" Ю. Вучков. На един акъл сте достойни за уважение от "Господари на Ефира".

7

Хаха браво!

преди 6 години

Бойковите червенотиквеничковчета...

6

Анонимен

преди 6 години

И какво като му вярват !