51

Анонимен

преди 6 години

Да иде един наш журналист в Нойкьолн в Берлин и да напише статия "Навсякъде ли в Германия е така".

50

Анонимен

преди 6 години

Доста може да се поспори за това дали в България има най-голяма престъпност.Пак ни пускат по пързалката.

49

Луд

преди 6 години

Хммм. В Лондон два пъти годишно се провеждат огромни пазари за ромски булки. Един в западен и един по време на конните надбягвания в епсом. Престъпноста и измамите са в пъти повече.

48

Анонимен

преди 6 години

Гълъбите диваци са много по-грозни от селектираните, но в естествени условия оцеляват доста по-успешно...

47

Анонимен

преди 6 години

Като сте писали статията защо думата за етноса не сте си цензурирали?Да сезирам ли сега някоя институция?

46

до ястреб

преди 6 години

колега, всичко е просто - ако турция нападне българия, замисли се би ли се включил в армията да защитиш страната си?ако да - българин си.ако - *** си.а повечето турчеещи се тук са с твърда позиция против държавността и ярко турска пропаганда, затуй има яко плюете

45

Гнидю

преди 6 години

Този *** въпрос може да го зададе само един 20 годишен *** германец без обща култура

44

ПРОПАГАНДА

преди 6 години

В тази връзка в репортажа се припомня, че България е сред страните от ЕС с най-висока престъпност Това е такава невероятна лъжа че моментално след като прочетох изречението прекратих четенето на тая помия.

43

Анонимен

преди 6 години

"Като продавачка в магазин за часовници тя печели около 200 евро на месец, което никак не е зле за България"---Защо ли работодателите реват, че няма работа ръка? 200 евра, много са!

42

Факт!

преди 6 години

Не това не се случва в България а в ци.анските маали тия там никога няма да бъдат българи хъхрят про,ти са неграмотни озлобели оскотели пример за подхора,Не ги искаме да се изнасят накъдето видят!

41

До БСКолега, нали всеки роден в българия е българин?! Или греша? Не е ли вече крайно време да се решите дали в българия има малцинства или не?! Аз като турчин съм напълно объркан - от една страна ми казвате че не може да съм турчин, щом съм роден в българия, защото всеки роден в българия е българин, а от друга страна казвате, че тези тзсигани не може да се считат за българи, само защото са родени в българия! Кое е?

40

Анонимен

преди 6 години

Хахаха,българките били претенциозни каза някой по надолу.Е нема що,големи са им претенциите....двайсе лева свирката и за петдесетарка пълна програма :)))))))

39

ПЛОВДИВ

преди 6 години

До Бай Иван жените им не работят а мъжете им каладиисват те са достатъчни богати имат и голямо стопанство това не са софииски или пловдивски роми.да лъжат да мамят и ли да крадат статията пише за чест -девственици кое може а кое не при балгарите девственост никои не търся затова че всички момичете под 18год. са отворени като на буркан пред качествен котрольор на в бг няма качествен котрольор

38

хммм

преди 6 години

До do 42Ти, май не четеш правилно.Нали това казвам, че жената не се влюбва в джипа, а в човека, дори и той да е с таратайка.Не случайно мнението ми натъртва на това, какво представлява мъжът и ако той си заслужава дори и с малко пари една жена може да се влюби в него.Ясно е, че ако си противен на една жена, нямаш никакъв шанс.

37

do 42

преди 6 години

само някой новобранец си мисли че мъжа е този който избира жената.Ако жената не те е харесала и заплюла - нямаш шанс.А повече българки са претенциозни и затова мн свестни мъже сме на сухо.Докато при *** от женски пол е друго - те мълчат и слушат, а не са претенциозни и да избират много

36

БС

преди 6 години

До Ястреб ОсманлийскиИ в Израел има две националности, Евреи и Палестинци. Разликата между едните и другите е от небето до земята. Не знам как е ситуацията в съвременния Отомански Свят.

35

Анонимен

преди 6 години

спокойно...скоро и ние ще четем статии как в Германия редовно се кастрират момчета, а момичетата се подаряват на мъжа си, и после ходят като пингвини.До 5-10г това ще е типично за жителите на германия

34

БС

преди 6 години

Прилича ми на пазар за коне и магарета.

33

Анонимен

преди 6 години

39,Продължавай в същия дух!След 10-15 години повтаряне на една и съща гл_у_пост, може би ще успееш да убедиш себе си колко ти е хубаво с твоята калайджийка, а българките са от киселото грозде!

32

Анонимен

преди 6 години

Пичове, това че вие сте *** дървени и не можете да си намерите приятелки не означава, че се хващат само на черни джипове с бизнесмени.Аз имам едно приятелче, доста симпатично и си ги омайва дори в старият баварец с ръждясал калник.Една жена, може да се влюби и в най-бедната чайка, стига да си ЧовеК, който може да я спечели.100% съм сигурен, че 90% от вас ходят с раздърпани анцузи и миришат на трошия, а зад гърба не жените си говорите, най-лошите неща за които можете да се сетите с ркия в ръка.