87

Анонимен

преди 6 години

Сбогом "професоре"

86

Анонимен

преди 6 години

До 500Да беше чел малко повече от съчиненията на П.Р.Славейков, за да разбереш какво наистина мисли той за българите. Този израз, който ти повтаряш като папагал, е само един детайл от онези негови пропагандни материали, чрез които се стреми да подтикне българите към действия с характер на полезни граждански инициативи.Като извадиш едно изречение от контекста, никаква истина не можеш да постигнеш!П.П. Съчиненията на П.Р.Славейков са събрани в многотомно издание. Потърси го!

85

Анонимен

преди 6 години

До Бойко БорисовМожеш да доограбиш и прогониш и последния българин от родината му, като го притиснеш да затегне колана още повече, за да може да се осигурят жилища и социални помощи за емигрантите, за които пишеш. Но НЕ МОЖЕШ да накараш тези емигранти да работят!Най-много мъжът да постъпи на работа като неквалифициран или нискоквалифициран служител и то само ако му спреш помощите. Кадъната НЯМА да работи, но ще се размножава като зайкиня и ще възпитава джихадистчета.ЗАТОВА НЕ ГИ ИСКАМЕ !!!

84

Истината

преди 6 години

Единственият начин да се справим с демографската катастрофа сред българсият етнос е да премахнем мизерията. Иначе "решения" много - примерно внос на няколко милиона мигранти от Африка и готово, но това решение ли е? Същото е и с предлаганото "решение" от Божидар Димитров. Проблемът е, че няма раждаемост сред бъларският етнос, а механичното добавяне на население не решава проблема.

83

Бойко Борисов

преди 6 години

Бежанците ще решат демографската криза в България. ЕС не иска бежанци, а България иска, защото няма население. Затова всички бежанци из Европа ще дойдат в България. На същото мнение е и Ангела Меркел, както и повечето европейски държави. Според тях България трябва да поема отговорност и да приема всички бежанци. Трябва да им осигурим условя и жилища, както и работа.

82

Анонимен

преди 6 години

На "диаспората' българско гражданство и трябва само за да вземе паспорт и да си бие камшика на запад ...

81

мдаа

преди 6 години

Имаме всички недъзи на развитите държави в т.ч. ниската раждаемост.Нямаме им само предимствата -уреден бит и висок стандарт.

80

500

преди 6 години

Най-добре си гответе гробовете!Единствената и последна добрина, която ще сторите е, че ще очиститеземята от себе си. Обещаваме - няма да забравим доброволното ви самоубийствено благодеяние!

79

Шибан народ

преди 6 години

Професоре,демографската криза идва от такива като теб които са на хранилка на държавата от как се помним и уреждат роднини с обществените поръчки . А младите българи имат две възможности : Или да бягат далеч от вас-в чужбина, или да работят на минимална заплата и да ви са роби!!!!

78

500

преди 6 години

Понеже системата филтрира думиГрешиш!Българите не са народ а мър-ша. Злобна завистлива и взаимно заядлива мър-ша.Не ме упреквайте! Това не го казвам аз.Казал и писал го е един индивид от самата мър-ша.Казва се П.Р. Славейков.

77

До Димитров

преди 6 години

Това не е решение. Може да "внесем българи", но това не е достатъчно, пък и мераклии няма да има, защото тук е БЕДНОСТ. Решението е да се намерят причините (ох, а те са ясни) за липсата на достойна работа с достойно заплащане. Тогава нещата ще се обърнат. Задачката е с 10 - 15 години перспектива. Но мисли ли някой за това у нас? Боли ли го някого главата у нас за българите?

76

500

преди 6 години

До Васил ЛевскиГрешиш!Българите не са народ а ***. Злобна завистлива и взаимно заядлива ***.Не ме упреквайте! Това не го казвам аз.Казал и писал го е един индивид от самата мършаКазва се П.Р. Славейков.

75

МОМЧИЛ ЮНАК

преди 6 години

Лека и на теб.Пак ти казвам, пали свещи или лягай на чергите и се моли, да не докоснете границите на България.

74

До МОМЧИЛ ЮНАКЛека нощ и приятни сънища! Пожелавам ти утрешният ти ден да е по-добър от вчерашния!Чао!

73

До МОМЧИЛ ЮНАКПак трябва да те поправя - Левски е крал коне от българи, ракетирал е по-заможните българи, обрал е държавната хазна - същата хазна, която отчасти е финансирала изграждането на множество църкви и манастири! и е заклал като пиле ратая Стойчо Гиргинов, който също е българче! Съдебната колегия се състои от българи и турци. Докато няколко от турските заседали се въздържат да гласуват за обесването му, българските членове гласуват единодушно "за".Чети, чети, чети, чети ...

72

До МОМЧИЛМомчиле, чети! Аз не мога да ви поправям безкрайните лъжи и измислици!Баташкото клане е извършено от помаците в съседните на Батак села, на които им идва до гуша от постоянните набези и грабежи на батакчаните! Капката, която прелива чашата на търпението им е когато жената на една местна знатност е изнасилена в хан в Батак, където остават да пренощуват. Редовната турска армия е тази, която идва след 2 дена да ги обуздае помаците и да спре клането. Да знаеш - лъжата е късокрака!

71

МОМЧИЛ ЮНАК

преди 6 години

До Ястреб ОсманлийскиТи май забрави, че по онова време, официално е било Османска Империя.Тоест официална власт.Ти какви очакваш да са ? Хипита в голфчета и проповеди за любов ли ? Това, трябва да ти говори на какво са способни българите, а не да ми го изкарваш като някакъв обвинителен АКТ.Левски е грабил и убивал османски ***, както и неговите приятели и много други българи.Левски е Апостол на СВОБОДАТА, а не на Османската Империя.Това е му е Апостолското.

70

МОМЧИЛ ЮНАК

преди 6 години

До Ястреб ОсманлийскиС това си мнение доказа, че съм прав.Документите се подписват под надзора на хора с власт и пари, а фолклора и книгите казват истината за всичко и най-вече тефтера на Дякон Левски и неговите верни приятели и другари.Сигурно и имената в музея в Батак са консипарция и НЕдокументирани ? Аз лично съм бил там и да ти кажа честно, мразя ви в дън душа.

69

Анализатор

преди 6 години

Аз предлагам да дадем БГ паспорти на 200-300 милиона китайци. Тогава ченгетата от ДАНС/ДС ще успеят да намерят така жадуваните роби за предприятията си.

68

До МОМЧИЛМомчиле, когато официалната история на една страна е изградена напълно върху народния фолклор, или казано иначе, ако историята е изградена върху няколко народни песни, 4 стиха, два-три романа и няколко филма, резултатът е точно официалната история на българия - 90% лъжи и 9% исмислици. Истината остава само в този 1%. В българия е пълно с ***, който все още вярва, че "Под игото" е исторически документ, "Време разделно" е истина, Балканджи Йово и сестра му Яна са исторически лица.