209

АНОНИМНА

преди 6 години

Вожде, Бойко кой ще ни напада,? Нали Европата мн.те харесва,на Юнкер се подмазва, с шопска салата го черпи,Меркел ще ти полива магнолиите, с Туск ония ден как се бяхте прегърнали по мъжки. Ердоган ли нещо ли ти каза?Я си признай?Путин нещо искаше да идва в София, ама чак да се криеш в бомбоубежище. Бива ли така?!? По добре се скрий в жилището на Симеон Дянков в Америка, или при Цецо Крадецо в Сърбия.

208

Българин

преди 6 години

Няма как да има война. Просто ако има трета световна, тези бомбоубежища няма да свършат работа.

207

Лошото

преди 6 години

Война ли ще става??? Ние не сме фактор, но плацдарм сме 100%... Само това ни липсва!

206

иван гешев

преди 6 години

война ще има то се вижда но,и кактов първата и във втората световни войнитака и сега в третата сме на грешната страна эа да спаэим традицията,понежесме държава с принципи.....

205

Гошо

преди 6 години

Значи има прегрупиране на отборите в Русия, през 2018 година. Аз съм за руския отбор.

204

Айдук

преди 6 години

Ясно, напили са се във Варна и са се изпокарали! Бойко е виновен че ги събра в избата! А с гоненето на дипломати се разделиха и отборите- зад Турция са Русия и Иран, зад ЕС са САЩ.

203

Рок енд рол

преди 6 години

Ама ако е заради някоя кака с големи бомби - не щем бомбоубежища! Искаме да го играем сапьори!

202

Рок енд рол

преди 6 години

"Защо само в София? Само тук ли има хора?"... Щото ние извън София сме бомбоустойчиви. Кво знаете, бе софиянци, ний тука руската ролетка я играем с "Макаров"! :)))

201

Гошо

преди 6 години

Еее... после ще са и другите хора...

200

Анонимен

преди 6 години

Защо само в София? Само тук ли има хора?

199

Анонимен

преди 6 години

Здравословното състояние на "скрипалови" се подобрява. .. споко...

198

Гошо

преди 6 години

Баце, останаха ли пари за саниране на бомбоубежищата, или пак ще се краде?

197

Анонимен

преди 6 години

ВСИЧКИ ТИКВИ МАРШ В БОМБОУБЕЖИЩАТА

196

Гошо

преди 6 години

Почнаха ли вече...?

195

Анонимен

преди 6 години

Старите бомбоубежища спасяват само от обикновени бомби до 250 кг.Новите бункер пенетратори и вакуумните само ще направят голямо мазало. в Багдад един томахоук погреба над 1000 жени и деца в бункер.

194

Башка Луд

преди 6 години

При един евентуален конфликт, няма да ни ръсят руски бомби, а турски! Ердо има широки граници на душата си и имперски амбиции, а и вътрешни конфликти, които ще иска да потуши чрез всеобща мобилизация и военновременни закони! Иначе Турция е заплашена от гражданска война.

193

Анонимен

преди 6 години

Пушката напред да не се разстапя върху краката загърнат с бял чаршаф смел гербер крачи към орландовци.

192

Анонимен

преди 6 години

Въобще не го слушайте тоя ! Бомбаджийте нападат само дебелите охранени лъжливи исраелци !В Сарафово "атаката" беше срещу граждани на израел дошли да се отдадат на комара и леките български гойки защото в Тората пише че тези заниятия могат да се правят само на земя на неверници /гои. Срам и позор да си играе със страха на хората, терора го правят самите дъжанки Бойко и сие . Другата глупост че щяло да има война с Русия....

191

ex

преди 6 години

Няма го Списаревски,няма и самолети,кой ще ни защити?!КОЙ?!ТОЙ ли?!ТОЙ си взе милиардите и игра конферанс във Варна.Ще си набие пръв камшика със ''Спартана''.Раята ще мре!Накрая Таип ще го посрещаме както руснаците.Свърши се с България!Погребаха я!Цял свят гони руските тарикати а БГ иска доказателства????Еми ще завалят от небето!!!

190

Анонимен

преди 6 години

Ега ти супеценният двоен агент, някакъв си руски полковник! Каква е нашата вина? Нещо не схващам! Не съм русофил, нито фен на Путин, но...да се разправят САЩ, Англия и Русия...Зщо искат на всяка цена да има военни действия на Балканския полуостров!