39

Миташки

преди 6 години

Волен Каракачанов и Доган не искам тяхното мнение щото са продажници гадни

38

Гн Миташки

преди 6 години

Болен откъде изкочи акъл да дава това психо

37

Анонимна

преди 6 години

Господин, Сидеров призовавам ви да мислете и да РАБОТИТЕ за България!!!! Работете за българския народ,че умираме бавно,но сигурно!!!! Какво правите за НАРОДА???? Българите искат да живеят достойно и с гордо вдигната глава!!!!Вие, ПОЛИТИЦИТЕ направихте така българите да живеят мизерно,лошо и недостойно!!!! Засрамете се!!!!!!!!

36

Анонимен

преди 6 години

До L.На Цвъки устичката му много приказва, не се чуди! Лошото е, че приказва винаги обратното на това, което народът иска да чуе. Този само решетките ще го оправят - колегите там ще му затворят устата! Какво стана с 6-те апартамента?

35

Анонимен

преди 6 години

Не го обичам този, но сега е абсолютно прав! Независимо и балансирано поведение на България! Поведем ли се по "европейската солидарност", изгоним ли руски дипломати, ще е позор за нацията! Нова Зеландия, която е част от Общността на нациите, оглавявана от UK, глава на която е Елизабет II, няма да гони руски дипломати, защото не е открила руски шпиони. Ако ние, победителите при Дойран, пострадалите от Ньой,дали хиляди жертви от английските бомби през 1943-44 гг подкрепим Мей, сме жалкислуги!

34

Анонимен

преди 6 години

Сега и Доган Ага Рублофилоглу Рублохарчещ ще се изока! Тези трябва да направят Русофилско- Турска патриотична партия бореща се за права и свободи на финансирана от Москва.

33

Анонимен

преди 6 години

Господин Сидер Рубладжийски.

32

МММ

преди 6 години

Току-що съобщиха, че състоянието на "отровената", от т.нар смъртоносен нервен агент Новичок, Юлия Скрипал се е подобрило значително. Ама... нали уж е смъртоносен? И няма антидот? Кой излъга този път, питам? И не, това не бе дело на Русия. Пръстите сочат към Лондон.

31

../\..

преди 6 години

Сидеров е най-голямата *** на българския политически пейзаж.Неадекватен , агресивен, приказлив.Вероятно психично болен , но неизвестно защо толериран/спонсориран от русия.

30

руско мекере

преди 6 години

Въздържайте се за "Дипломат гейт"! че ще ми спрат транзакциите

29

Анонимен

преди 6 години

Прав е!

28

ромска мечка

преди 6 години

Побългарения ром Сидеров играе като ромска мечка , как така изведнъж почна да говори положително за Борисов ,типично ромски номера , да си направи ДНК експертиза да докаже че има български корени а не ромски

27

Щерю

преди 6 години

Въздържайте се, - ама наште Дипломат гей не държат...

26

L.

преди 6 години

Какво да се въздържат - Цветанов оприказва всички телевизии вече!

25

Анонимен

преди 6 години

България има съюзник - Македония , която е разрешила общият ни проблем .

24

Арлекино

преди 6 години

Палячото предлага да се снижим и заеме поза за оправяне. Предлага го този същия , дето лично ходи по изборите да го ашладисват в Москва.Явно иска да сподели удоволствието с нас!!!

23

Анонимен

преди 6 години

Все още има живи софиянци, които се стряскат насън, връщайки се в спомените си отпреди над 70 години. Тогава от 14 ноември 1943 до 17 април 1944 година столицата на Царство България е бомбардирана 11 пъти от страховитите летящи крепости на англо-американската авиация. Една четвърт от сградния фонд на София е изравнен със земята, друга една четвърт е повредена. Жертвите са над 2000, а ранените още два пъти по толкова.

22

Боленчо

преди 6 години

Млъкни,стига се излага руски ***! Говори по обещанията,които си дал в предизборната си прогама! Спри да браниш чужди интереси!

21

Проблем

преди 6 години

Проблема на света идва от някой луд в ЦРУ. САЩ не могат да преживеят факта, че пълното овладяване на света и ресурсите му, им се изплъзва. Готови са на какви ли не мръсотии и провокации. Според мен, в момента тикат света към война с Русия. Този който е организирал провокацията със Скрипал, е готов да направи и още по голяма провокация която да доведе до война с Русия. Ако не бъде спрян ще залее света с радиация. А като гледам, запада и НАТО подкрепят този курс на конфронтация и провокации

20

Анонимен

преди 6 години

Англия неустоимо желае да се снабдява с евтин природен газ от Русия . Традиционният и съюзник не позволява . Северен поток 2 и е трън в петата . Войната е преди всичко икономическа . В София проверяват бомбоубежищата . Умно .