16

Анонимен

преди 6 години

Телевизиите и журналистите вече свободно и постоянно наричат ромите "***". Дали не нарушават закона? Ром също стана обидна дума и трябва да се търси друга.

15

Юбилей

преди 6 години

Режисьорът Николай Поляков бе ограбен тържествено в Деня на театъра

14

Анонимен

преди 6 години

Виден демократ и реформатор, бивш зам.министър, нападнат от нетолкова виден ром. Банално господа.

13

Анонимен

преди 6 години

Това е бъдещето на България. Неграмотните диваци стават все повече. Надявам се някой ден да пребият и оберат някой политик! Защото те ги развъждат безконтролно и съм сигурен че когато от България не остане вече нищо, никой от тези мръсни предатели няма да живее в страна пълна с ***/***. Ще си хванат дърмите и с крадените пари ще се преместят на друго място. ББ има къща в Барселона например, не в Долни Тръмбеш. За да има промяня, народа трябва да се вдигне много здраво!

12

АНТИ

преди 6 години

Свиквайте !

11

Инфо

преди 6 години

Заместник-министър в Министерството на културата (1992-1993), (1997-1999) в Правителствата на Филип Димитров и Иван Костов. По време на втория си мандат като заместинк-министър провежда спорна театрална реформа, заради неуспеха на която е освободен от длъжност.

10

Анонимен

преди 6 години

От къде е сигурно, че е ром? Има ли доказателства? И вие почнахте като англичаните да я карате на вероятности. Може да е бил атакист. Като гледам режисьорът не е от най-белите...

9

Анонимен

преди 6 години

Брей, това таблета сигурно е средство за придвижване по софийските улици. "Как се е справил като му е взет таблета?" - много *** коментар 4 На Уф. Разбира се, че може да го види, дори като нападателят бяга . Ако не ебил от милите на Хелзингския комитет роми, то е бил от още по-милите "нещастни бежанци"

8

Анонимен

преди 6 години

Бях в автобус на градския транспорт. Един ром извади нож и ми каза да му дам всички пари. Дадох му портмонето с около 100 лв. Ромът следната на спирката и избяга. 20 мъже българи в автобуса стояха и наблюдаваха безучастни.

7

Безплатно

преди 6 години

Ето прекрасен сценарий за филм.

6

Анонимен

преди 6 години

Джинът от бутилката пък го спасил.

5

щрак Роме на портрет

преди 6 години

Но като един опитен професионалист режисьорът е заснел всичко.

4

бръмчо

преди 6 години

След като държавата е абдикирала , остава саморазправата , като метод за раздаване на правосъдие. Незная още какво трябва да се случи , че ББ , МВР и друг ите " български" институции да накажат Наглите ци..гани.

3

Анонимен

преди 6 години

Беше през януари, около 7 часа вечерта. Излязох от супермаркета на пазара в Дружба 1. Вървейки към спирката на автобус 88, видях как един ром счупи оставена в касетка на тротоара стъклена бутилка и се запъти да ме удари в гръб. Възрастна съм, куцам и му се сторих лесна плячка. Веднага отскочих към шосето, което беше осветено от преминаващите коли. Чух псувните му, но ме спаси моята наблюдателност. От тогава не стъпвам в този магазин.

2

Членска карта №7

преди 6 години

То лесно се пишат патетични постове, когото пострада наш близък... Вече сме толкова малко, че за всеки един пострадал българин хиляди трябва да излизаме на улицата, не да се делим по най невероятни поводи.

1

Анонимен

преди 6 години

Щом като се е появил плъх, по пътя на логиката скоро ще се появи и някой доктор.