10

позитано 20

преди 6 години

БСП иска оставка на шефа на МВР , а виновните гранични полицаи нямат вина и да си останат Те са наши хора.

9

Анонимен

преди 6 години

Боже, БСП пак иска! Абе "другари" дайте нещо и от Вас!

8

Анонимен

преди 6 години

Ами за оставка си е и то отдавна .С какво се е подобрила работата на полицията ? бандитите ли намаляха, показните убийства ли намаляха, разкриеваемоста ли се увеличи / можебе само по техните отчети /, по спокойни ли са хората за себе си, за децата и за имота си? Може би само се увеличиха / след увеличението на заплатите на полицаите / глобите.

7

Ха-ха

преди 6 години

БСП иска ...! Многоточието може да си го попълните с каквото и да е :)Те и малките деца така искат. Понякога и с крака тропат, и се търкалят и т.н. докато отнесат шамарите

6

гражданин

преди 6 години

До кога ДИРЕКТОРА НА ГДГП л.к-р Кичиков ще се крие зад МВР И НЕ ПОЕМЕ ОТГОВОРНОСТ КАТО ПОДАДЕ ОСТАВКАза тежкото престъпление оето което сътвориха граничните полицаи на Айрогарата и поставиха под въпрос сигурноста на страната и на чяла Европа .

5

Анонимен

преди 6 години

Я се разкарайте руски продажници и скандалджии от БСП !

4

Анонимен

преди 6 години

Toва на снимката наподобява лого на бардак. Доста грозно, но напълно издържано в стила на съвременна София.

3

Анонимен

преди 6 години

"Ако бяхме в Шенген, както искаме, всички самолети от ЕС ще минават без проверка, така че какъв е проблема с този френски самолет, не е от Сирия."ПроблемЪТ е, че не сме в Шенген.

2

СТРАНДЖАТА

преди 6 години

Искам само да се поясни дали Нинова е бясна, или е скочила... - и да попитам и още... - след като през ден излизат побликации Нинова е бясна, Нинова е бясна... - не е ли време тая женсшчина да бъде прегледана от специалист вирусолог... - може пък и наистина да е бясна...

1

Анонимен

преди 6 години

Ако бяхме в Шенген, както искаме, всички самолети от ЕС ще минават без проверка, така че какъв е проблема с този френски самолет, не е от Сирия.