25

Анонимен

преди 6 години

Красиво момиче, бих излизал с нея, а за комплексарите, които мислят, че витилигото е заболяване, ще кажа, че имат по-малко меланин в кожата си от ***, но не означава, че са болни. Все едно албиносите да са болни също.

24

oт CиднeйAв$тpaлия

преди 6 години

ами познавам хора с такова заболяване. Познавам французин който след като се премести в китай разви витилого. Следствие на метали в водата или храната. Това е честата причина за витилого. Освен него и много други чужденци в китай развиват това заболяване. Както и самите китайци. Лечение няма.Щом някакво заболяване ви е фетиш, тогава пробвайте и с инвалиди, а защо не и с покойници.

23

Анонимен

преди 6 години

Мацката е топ, хем е супер теларка, хем е интересно красива. Тези дето хейтат, вашите жени ги знаеме, ***, грозни и не се плякат с вас а със съседа.

22

Анонимен

преди 6 години

Има бе. Мен ме кефи такава шарена. Даже около муцунката има светло като на маймунче сладко.

21

Да, ама

преди 6 години

и в лицето, ако има петна, друга песен ще запеете. Добре, че я гледате отзад.

20

Ултрапросветников

преди 6 години

Рядко защитавам днешните журналисти, ама това е превод на чужда статия.По-*** е че не е разказана още от историята:След като Луис Хамилтън цедира на Григор Димитров Никол Шерцингер, то това е било гаджето му(разни идеали).Казват момичето дори пее не лошо и има страхотна коса.А ако си присади една опашчица ще увеличи чара(:

19

Гошу

преди 6 години

До 19Аве брат, гледай формата, а не боядисваното. Леле, че сте ....мацката е трепач. Аз ако мога бих си я хванал за гадже. Не стига, че е красива, но и всички ще я гледат като изтребител пето поколение :)))

18

Анонимен

преди 6 години

Такова нещо не може да е красиво.

17

Андрей

преди 6 години

Сменете си заглавието бе хора! Как е възможно да позволявате такъв брутален израз? Каква ви е културата?

16

мъж

преди 6 години

Малко не съм сигурен, че жена може да напише нещо хубаво за друга, която е по-хубава от нея. И това личи от заглавието.Девойчето е супер, освен това няма никаква нужда от татуировки.

15

Анонимен

преди 6 години

грозна работа

14

Анонимен

преди 6 години

Аууу, колко толерантен станал българинът в коментарите, тцъ, тцъ, по *** от Брюкселците ще се изкарате.

13

Анонимен

преди 6 години

Като сте започнали с медицински заболявания да правите манекени, явно скоро ще имаме цирково шоу от уруди. С елефантизъм няма ли да покажете?

12

Заглавие 2

преди 6 години

Журналистка с тъпота на... крава.

11

Освен,

преди 6 години

че заглавието е абсолютно неподходящо, оказва се, че витилигото вече съвсем не е рядко заболяване. Все по-често се среща. Но при хора със светла кожа е по-незабелижимо.

10

азззззззззззз

преди 6 години

До Утре и прокажените.По-лошо от грозния ум няма, защото външния вид се променя, особено при днешната пластична хирургия, но ума, човещината, духа те грозни ли са си неспасяем. Така, че въпроса ти е меко казано глупав. Постави се на мястото на това момиче и да те видя ти какво ще постигнеш и ще излезеш ли от черупката си???????

9

Анонимен

преди 6 години

Абе хора, никой не си търси болестите. Е, шарено, шарено, квото такова. Божа работа.

8

Анонимен

преди 6 години

"Журналистката" писала статията явно е от тези хора,които като видят някой различен най-нахално се обръщат да го огледат,обсъждат и сочат с пръст. Нямам думи за заглавието просто

7

Утре и прокажените

преди 6 години

Защо на грозното се казва хубаво?

6

бик

преди 6 години

Дали и другата работа й е кравешка 2