39

Lina

преди 6 години

Зя съжаление това е положението, доста млади хора познавам, страдащи от същата болест, като Дивна - безотговорността. Случило се е, а защо наистина не е там до пострадалото момиче, което явно е достя зле, всички разбираме страха, но има по - важни неща от него. Тъжно... И все пак... след като е решила да кара това разстояние, с тази скорост, на въпросното място... Все някъде трябвя да вземе правилното решение.

38

74

преди 6 години

..преде два -три месеца гледах тази Див на в сутрешен блок -весела,засмяна много щастлива и така се описваше самата тя.Тогава даже си помислих ,какъв ентусиазъм,какво позитивно момиче чак се зачудих дали е нормално това...е явно правилно съм преценил ,че е само поза..

37

Анонимен

преди 6 години

Дупка до дупка, дупка до дупка и в дупката дупка и в мантинелата бумммм,оствете мометата на мира и пожелавайте само бързо възстановяване *** от вътре ще ви изяде животното от злоба.

36

Анонимен

преди 6 години

Нали знаете,има една приказка- Приятел в нужда се познава,така,че без коментар по нататък.То на маса всеки е хубав и всеки е ,,приятел,,,а тази Дивна е жалка, много много жалка.

35

r=u

преди 6 години

Кристин, надяваме се да се съберат бързо паричките за операциите ти!Успех!смятаме, че много хора ще помогнат от сърце!

34

hm

преди 6 години

АЗ НЕ МОГА ДА РАЗБЕРА ЗАЩО ТАКА НАПАДАТ ДИВНА И СИЛНО МЕ СЪМНЯВА, ЧЕ ТЯ НЕ ТЪРСИ КОНТАКТ С ПРИЯТЕЛКАТА СИ.ПО СКОРО ИСТИНАТА Е НЯКЪДЕ ДРУГАДЕ , НО НИКОЙ НЕ Я КАЗВА.ЗНАЯТ САМО ДА СИ ПРАВЯТ ИЗМИСЛЕН PR НА ГЪРБА НА МОМИЧЕТО.

33

Анонимен

преди 6 години

българките станаха големи б.клуци *** изхитриха се само пари търсат и външен вид жалки са абе ***

32

Анонимен

преди 6 години

ексее а какво правиме ако това въпросното момиче Кристин и е казвало давай давай газ :Д всмисъл някой знае ли точно какво им е минавало през главата и на двете хаха а тая леля от де се пръкна we еее баси смеха всички стават псевдо моралисти като им опре яицито до гиза

31

АЗ

преди 6 години

Тая Дивна е за затвора.

30

Някой

преди 6 години

Не мога да повярвам, че тази "дивна красавица" Дивна не е до "приятелката си"! Бе какъв човек трябва да си, за да не ти трепне за човека, на който си причинил огромни психически и физически страдания, защото си решил да караш със 120 км на участък, позволяващ 60 км?! Нон-стоп "дивна красавице" трябва да си до Кристин, да си съпричастна, да й държиш ръката за кураж,дори и сълзички на съжаление да пролееш. Да, ама не! И къде стигна като караше толкова бързо?! Безчувствена "звИзда", без човещина.

29

Гошу

преди 6 години

Всички вие пишете, ама май не правите правилен разбор на събитията и последствията от тях. И с двете момичета е СВЪРШЕНО! Това е. Това за Дивното диване е край на кариерата, помните как всички боготворяха Ставийски и какво стана после, колко са му изявите преди и сега и дали изобщо е в БГ, не се знае. Другото момиче - Кристин е в същото положение, само че много, много по-тежко. Разкъсани крака, пластични операции, огромни белези. Край с манекенството, дано поне не куца като ходи

28

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 10: как да не е виновна като е карала с 120 в населено място?!?!??

27

Дисциплинатор

преди 6 години

И двете искам да ги любя

26

Анонимен

преди 6 години

Овчата муцуна,имаща се за звезда,е само едно Lайно!

25

избирател

преди 6 години

........имах предвид Шер

24

Анонимен

преди 6 години

До ХрисДа, прав си, но закона е такъв, че дава възможност за измъкване. Най-вероятно и тая ще се отърве като Максим. А на горкото момиче това ще му струва не много, а всичко - кариера, здраве, психически шок... Дано е силна да се справи и дано лекарите успеят да я вдигнат на крака.

23

избирател

преди 6 години

Никак не разбирам от музика и не мисля на 47 да се ограмотявам в тая насока.Все пак от обща култура според мен Люси Дяковска е най известна на световната сцена и пак според мен най земна.Та,ако днес наричаме Дивна звезда,как ще я наричаме,ако вземе да пропее наистина някой ден?!Как да наричаме,Мадона,Щер и т.н,

22

избирател

преди 6 години

Госпожо Господинова,моят апел,към Вас е,когато използвате думата''ПРИЯТЕЛ'',към днешна дата,да го правите с кавички,както мен.Тая дума отдавна е загубила значението си по нашите ширини особено у поколението към,което Вие така горещо се обръщате.''Приятел'',е нещо/как да кажа/,по някога свято и по-близко от брат,но.........Многоточието ще оставя за размисъл.Дано греша,но........искрено се надявам да греша,но Дивна е "ЗВЕЗДА'' все пак и едва ли ще се трогне от апела Ви.

21

Слави не е прав

преди 6 години

Тетке, ко се мила молиш и умолявш тая чалГурва да помогне с нещо на племенницата ти?какво не се ли усещаш че те ползват като ***-артийка и дейно участваш в пиярска манипулация.Слави не е прав-законът е крив.

20

121212

преди 6 години

Мале какви прости коментари чак не е реално. Че и ви ги харесват, което навява на мисълта, че и по-прости от вас има:)