85

Анонимен

преди 6 години

До do 29 A+Ох, колко си зле ментално. Можеше поне да пуснеш на гугъл преводач.. Смешен си, въпреки трагедията. Екипът на русофобите в края на работната седмица е най-активен - сигналът е даден, листовката е предоставена, мненията до едно си п риличат като две капки вода!

84

безпартиен

преди 6 години

какви са тези глупости които пишете другари путинци .тук става въпрос за не способноста на власта да се справи с тези обстоятелства.За каква политика става въпрос .Дори и маймуните посвета знаят ,че лилипута е най-големият в Раша .Толкова разбират и за това са на това положение. .Бог да ги прости загиналите .А за другите бог да им е на помощ от пазвантите на олигарсите и другаря недорасъл лилипут

83

Анонимен

преди 6 години

До пророка ОлегТака де ! Русия анексира Крим щото Запада я накара !

82

Мама

преди 6 години

Защото си в Русия

81

Някой

преди 6 години

Не е от корупция и безхаберие, а добре обмислен акт на юдео-масоните, не знам защо все ми трият коментарите. Затова и службите са пречели на родителите да спасят децата. А на тоя ***, пишещ с главни букви най-искрено му пожелавам да изпита такова нещастие и да видин пак ли ще се гаври с мъката на хората. ПП: Най-вероятно и той е ***.

80

Факт!

преди 6 години

До пророка ОлегЧак па толкова!

79

Наблюдател

преди 6 години

Ами те и в Профсъюзния дом на Одеса така ги заключиха, че да не бягат да се спасяват, ами да се задушат и изгорят живи! Методите са еднакви, усеща се украинската следа. А пък Навални е готов, веднага оглавява митингите! Явно за укропите няма нищо свято! Много добре организирана сатанинска акция.

78

Анонимен

преди 6 години

Китайците ще го поправят мола. Ще народят и детишки от сибирските бабы.

77

Скрипал

преди 6 години

не случайно е избран СИБИР - Русия възлага големи надежди на Северните територии. Влага пари за да се развие икономиката там, тъй като СИБИР и е едно от най-богатите на ресурси место в света. Гейоподобните удрят право в целта - а ние знаем, че за тях целта оправдава всички средства, дори и човешки животи.

76

пророка Олег

преди 6 години

За съжаление Запада се нуждае спешно от война с Русия - икономически и ЕС и САЩ са много зле. Но разбира се това се знае само от икономисти. И поради тази причина се притиска Русия за да няма избор а сама да започне военни действия. Много е проста о прозрачна схемата. Натискът е и икономически и политически ( с такива нечовешки провокации и жертви) Руснаците го знаят това - търпеливи са , защото иначе ще стане страшно. Ненавиждам Западните похвати на извиване на ръцете - англосаксите са изр***ди.

75

гогол

преди 6 години

Ходих в гугъл и там казват че този град се намира в Сибир.Сега управителката в мола не могат я пратят в Сибир.В Москва ли ще я вземат?

74

Жени

преди 6 години

Ако приемем че входната врата се заключва за да не влизат навлеци, то защо не е отключена изходната?

73

Анонимен

преди 6 години

До Жени - естествено че е преднамерена - целта е да се настрои общественото мнение срещу Путин. Това е тероризъм

72

Скрипал

преди 6 години

КУРЗА НАТО

71

Жени

преди 6 години

На мен ми направи впечатление че вратите на киното са били заключени.Някой е имал ключ и не е отключил.Добре е да бъде разпитан пресонала дали това е обичайно.Ако е обичайно, къде е бил ключа и защо не са отключили.Нещо ми намирисва на преднамереност в цялата работа.

70

пророка Олег

преди 6 години

Русофобските геги изпълзяха отново. Само малко пропаганда им трябва и забравят всичко родно. Как станахте такива гейолюбци бе. Как така от славяни и прабългари станахте първи англосаксодухачи. Евалла аферим братя. Като влезе Ердоган в Кърджали ще виете на умряло и ще гледате към Русия пак, нещастници проклети. Бих ви разстрелял всички за предателство.

69

Гузен негонен бяга

преди 6 години

Проблемът е че както и с Деси Радева, пущат някаква статия с широк обществен отзвук за да отклонят темата.Стават какви ли не криминални деяния. Някои от тях от непредпазливост.Въпроса е че причината за това широко обсъждане на тази трагична история идва за да отклони вниманието на обществото.

68

Belgian Gay Fighter

преди 6 години

Ама сериозно ли така казало детето.....еее то бива пропаганда ама и с детски животи ли бе . Пожарът е дело на бандити, платени от Запада за да навредят на Русия и Путин. Това е терористичен акт. Запада ще убива още хора само и само да свалят Путин и да разграбят страната. За съжаления има хора в Русия , които поддържат тази идея и те са отговорни за този нечовешки акт. Платените прозападни медии си лаят все едно и също.

67

РККА

преди 6 години

Пожарникарите които вадеха пострадали от двете кули са герои,тези от руския мол са си чоплели в носа,жалко за жертвите и в двата случая но стига злоба.Когато българчета се задушиха у онази дискотека,когато се удавиха в Лим ,когато изгоря вагона с пътници да не би някой миризлив български политик да подаде оставка,да не би да осъдиха някой.....поклон пред паметта на всички невинни жертви по света и само един кирлив русофоб ще търси дивиденти от подобна трагедия....

66

Майка

преди 6 години

"Изданието разказва как дъщеря на една от тъжителките - едно от петте й загинали деца, викала по телефона: "Мамо, защо не ни спасяват?" Да разбирам, че петте дечица на тази майка са загинали?! Но това е огромна мъка, това е непосилно... Господи, моля те, закриляй децата на всички майки! Не позволявай децата да умират преди майките си, моля те, Господи!