83

Алекс

преди 6 години

Зеленокрадски, логично е ти да си в затвора за кражбите и безобразията си.

82

Зеленокрадски

преди 6 години

Това нищожество изпълзя от дупката си и се завира сам насам-натам, бръщолеви глупостите и тъпизмите си, без никой да го е питал, за да не го забравят хората. Политически труп, който за паница леща е готов да продаде и майка си.

81

парцал зеленогорски

преди 6 години

Пълен ***. От къде изпълзя това нищожество.

80

Анонимен

преди 6 години

Кой е тоз пудел? Ако другите нещо правят, имат си и гръб да го правят! Каква ни е армията, ако искаме да сме адекватни? Нито самолети, нито танкове с какво ще се отбраняваме ако руснаците ни провокират? Колко мозък трябва да се ампутира, за да се стигне до тези гениални мисловни акробатики?

79

Анонимен

преди 6 години

KOI BECHE TOZI 4E DAVA AKAL.

78

Анонимен

преди 6 години

Не заслужаваме Русия да ни е освободила от "турското присъствие във властта" - цитат на Цв.Цв. Трябваше да си останем със срама на Априлското въстание и поведението на Стамболов, Заимов и др. по време на въстанието!

77

Анонимен

преди 6 години

Точно така, Зеленогорски, логично е! Ама е логично и че такива като теб, Рада Глибоката, Хр. Иванов и други знайни и незнайни *****, ******** и ******** са извън политиката, защото ги оцениха дори по-ниско от Герп, жалостиво скимтят и въртят опашка!

76

маши на Русия

преди 6 години

И на децата стана ясно , че Решетников е сложил Нинова и Радев за да се обърнат срещу САЩ и ЕС . Другари много сте елементарни.

75

nina

преди 6 години

За теб, ЦвЦв и пр., разбира се, че е "логично"! Според вас сигурно е логично и на фона на тези измислици да се затрие Русия! Боже, наистина за мен е необяснима тази омраза!

74

по-далече от Русия

преди 6 години

Хората искат да станем нормална европейска държава, а не мафиотска руска провинция.

73

Анонимен

преди 6 години

Продажно ***. Като кмет кажи какво не успя да продадеш общинско?

72

Joko

преди 6 години

Защо да е логично бе зеленоГОРСКИ ? Срамувам се от такива *** !

71

Гост

преди 6 години

Логично е да се отстоява истината и справедливостта! Да имаш чест и достойнство! Все чужди понятия за г-н Зеленогорски и компания!

70

Анонимен

преди 6 години

България пак се надупи на Русия.

69

ех

преди 6 години

Каква е тази солидарност със всичко западно .Ние нямаме ли свое мнение .Докога ще ни казват какво да правим? Велика България роб на запада.

68

а, не може ли

преди 6 години

1. Да се проведе изцяло разследване, да бъде осъден Путин и след това да решим дали е виновен. 2. Да ядем с пълна гуша от ЕС, да разчитаме на НАТО за сигурността и армията ни, а да се доверяваме на честните очи на Путин 3. Да се правим на ни лук ял, ни лук мирисъл--да се снишим--докато отмине бурята. Ако слушаме бг екпертите- това е политиката....жалки, миризливи създания на една кремълска хранилка. Хора без чест и достойнсдтво. Хора за който родината е нищо, важни са парите...

67

Анонимен

преди 6 години

Да застане на страната на мнозинството, от солидарност ?! Ни дума да застане на страната на истината и справедливостта.. мек

66

Анонимен

преди 6 години

Този ли ще казва какво трябва да се прави? Този който няма и 1% подкрепа ? И каква солидарност към държава, която не спираше да ни се подиграва и дискриминира гражданите ни ??? Как може да поканите този ненормалник да се изказва ? Защо не го запитате тези въпроси, а го оставяте да говори небивалици ?

65

Анонимен

преди 6 години

Нелогично е България да храни и то обилно такива хрантутници като тоя!!! Хората са на ръба на оцеляване за да могат шепа предатели да се развявст в костюмчета и да цапат с слюнките си единственият брат на родината..

64

е

преди 6 години

Докога ще се влиям от други дьржави.Ами ако се окаже че грешат .както в Ирак какво ще стане.Защо всички мълчат?Кой поенесе някаква отговорност?