13

Анонимен

преди 6 години

О, Английо, защо ли днес бездушен *** те управлява? Иван Вазов

12

Анонимен

преди 6 години

ГЕРМАНИЯ ГОНИ ДИПЛОМАТИ, НО ПРИЕМА НОВИ. ОСВЕН ТОВА ВЕЧЕ ОКОНЧАТЕЛНО СЕ УЗАКОНИ СЕВЕРЕН ПОТОК 2 и на поляците и укрите им се пукнахфа хемороидите.

11

Уникално

преди 6 години

Германия заби звучна плесница на САЩ!

10

Анонимен

преди 6 години

Мей също е решила да приеме Путин и Медведев да заменят баща и дъщеря Скрипал.Могат да използват и пейката за селфи !

9

Анонимен

преди 6 години

Ким отиде да си купи още ракети от Китай и на евромеките им припари под краката хахахаха.

8

Чапаев

преди 6 години

Ами да, на мястото на изгонените да дойдат други четирима шпиони - защото Русия нормални дипломати няма.

7

Рукавишников

преди 6 години

До тримата руски анонимници. Ами май има доказателства и то сериозни - Тереза Мей ги е предоставила на редица страни и не случайно толкова много държави изгониха руски дипломати. Разбира се, тези доказателства засега са секретни и ги имат само тайните служби, но явно е достатъчно.

6

Анонимен

преди 6 години

За да е пълен цирка, няма ,да е зле Путин с някой от изгонените дипломати да прави рокади с други дипломати на Русия в европейските столици!Примерно ,да назначи 7-8 от Лондон в Брюксел ,тези от Брюксел в Амстердам и.т.н.!

5

Анонимен

преди 6 години

"Лондон обвинява Москва" НА ОСНОВАТА НА КАКВИ ДОКАЗАТЕЛСТВА ЛОНДОН ОБВИНЯВА МОСКВА ? ? ? ? Преди време Лондон и Тони БЛЕЪР обвиниха ИРАК за химическите оръжия който УЖ притежавали. После десетки страни начело с ЛОНДОН и САЩ започнаха една ЖЕСТОКА и НЕСПРАВЕДЛИВА ВОЙНА. ВАРВАРСТВОТО НА ЛОНДОН Е ИЗВЕСТНО

4

Анонимен

преди 6 години

В СЛУЧАЯ сКРИПАЛ ЗАПОДОЗРЕНИ МОГАТ ДА СА ДОСТА СТРАНИ. Русия може да ликвидира предателя показно, за да сплаши другите шпиончета да знаят, че като предават доста голям риск носят.Англия за да замаже скандалите с изгорялата сграда Кембридж аналитика и изнасилванията.Тръмп - за да се направи на артист пред ЦРУ, че води антируска политика, а това може да е договорено и на срещата с Путин на която нямаше стенограма. Украинците, ако са откраднали Новичок в разградения двор СССР и да влошат отноше

3

Анонимен

преди 6 години

"Лондон обвинява Москва" НА ОСНОВАТА НА КАКВИ ДОКАЗАТЕЛСТВА ЛОНДОН ОБЯСНЯВА МОСКВА ? ? ? ? Преди време Лондон и Тони БЛЕЪР обвиниха ИРАК за химическите оръжия който УЖ притежавали. После десетки страни начело с ЛОНДОН и САЩ започнаха една ЖЕСТОКА и НЕСПРАВЕДЛИВА ВОЙНА. ВАРВАРСТВОТО НА ЛОНДОН Е ИЗВЕСТНО

2

Край

преди 6 години

България не е суверенна страна. И Германия не е - ама не занм дали това да ни успокоява. Германия хем се чуди как да угоди на САЩ хем да не обявавява студена война на Русия. Като нас. *** тях ще ги натискат повече.

1

Анонимен

преди 6 години

А Путин дали ще иска да ви прати вие му убивате щпионите със Новичок, пратете си дипломати в Бангладеш дрогари немци много ви здраве.