26

Анонимен

преди 6 години

А защо японците не приемат мигранти, а предпочитат да въвеждат роботи в производството? Защото са будали като нас ли?

25

Аз

преди 6 години

Това са пълни глупости. Можем и още как без емигранти. Населението ще намалее, ще се разширим и ще живеем по-нашироко. Като достигне точка на пресичане, ще спре да намалява. Да не забравяме, че сме 21 век, когато повечето от работата се извършва от роботи и машини.

24

Анонимен

преди 6 години

VSYAKA BALGARSKA GENA S PET DEZA

23

Анонимен

преди 6 години

Ами то е ясно,кои са младите майки и в България и в Румъния.Това е бъдещето,което ви чака.За жалост.

22

Анонимен

преди 6 години

Мигрантите в България очевидно само ще влошат положението. Имаме си ги от години едни такива и е повече от ясно, че ще дойдат подобни на тях, а не квалифицирани специалисти.

21

до 20

преди 6 години

Напротив моето момиче, нужно е защото населението застарява и няма кой да изкарва пенсии за бъдещето поколение. На политиците не им дреме, че техните хора нямат средствата, за да създават поколение... като няма как ще привикват мигранти с по 10-12 деца, за които количеството е от значение, за разлика от качеството. Немците вече се чудят де да емигрират защото са чужди в собствената си държава. В цяла Европа скоро ще стане така.

20

Момиче

преди 6 години

То не е и нужно постоянно да се правят деца и населението да расте - много сме и ресурси няма за всички така или иначе.

19

Анонимен

преди 6 години

Когато в кюпа са всички етноси в България е едно, а истината е съвсем друга.

18

Анонимен

преди 6 години

Моля?!

17

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 17Пренаселването на планетата води до войни. И ако преди , войните са били част от естествения подбор на вида , сега с технологиите е обратното.

16

Много е просто, ама

преди 6 години

Не искате бели християни, а черни мюспита, за да унищожите Европа! Аке не с война, поне с мигранти! А е лесно поправянето- помощи 800 лева на месец на майка с висше образование. На дригите по 35 лева. Да видим дали не раждат българките? Спрете кражбите асистенти и инвалидни пенсии дайте парите на младите образовани бели жени! Те са нашето бъдеще,другото е самоубийство!

15

Анонимен

преди 6 години

Защо не стимулират европейците да раждат?! Толкова по-лесно е! Толерастията ще затрие европейците. Меркел на първо място!

14

Анонимен

преди 6 години

В КИТАЙ ПРЕЗ 2017 Г. СА РОДЕНИ 173 МИЛИОНА ДЕЦА.

13

Анонимен

преди 6 години

Издръжката на един мигрант е по-голяма от средната заплата на един немец. Немците не могат да си позволят да отглеждат деца защото трябва да работят по 12 плюс часа на ден, за да издържат с данъците си гостите на Мама. После защо бели европейци не се раждали? Ами как една майка спокойно ще може да си остане вкъщи и да си гледа децата след като не е от малцинствата и не взема всички помощи, които дискриминативно се полагат на една мюсюлманска майка с 10 деца?!

12

Анонимен

преди 6 години

и от какъв зор трябва населението на една страна постоянно да расте - прекалено сме много вече на тази планета, намаляването на населението е плюс за света - не минус

11

Гошето

преди 6 години

Ок, ще поддържат бройката с внос на такива които ще висят на социални помощи. От трън та на глог.

10

Българина

преди 6 години

Само унгария защото се възпроизвежда! Всички останали са години след тях и вървят в обратна посока. Смърт за ес

9

Аритметика

преди 6 години

Българката се бъхта до 40-годишна възраст, за да успее с много труд да осигури условия за отглеждането поне на едно дете.Ромката започва да търси мъж, с когото да заживее на семейни начала, веднага след първия в живота си месечен цикъл, на 12-годишна възраст.40 + 12 = 5252 : 2 = 26

8

Въпрос

преди 6 години

Нали ЕС беше най-доброто място за живот, най-уреденото, защо тъй хората в него не им се възпроизвежда?!

7

никога

преди 6 години

да спасим България, като я превърнем в Афганистан НЕ Е решение и никога няма да бъде, евро герберо продажници, запомнете го.