24

Анонимен

преди 6 години

Затова големия си голям а обикновенния никои не го интересува

23

Анонимен

преди 6 години

Е това е далаверажия брат ми що скача накриво да живее сивата икономика пък данс спели като и държавата ми няма такава държава

22

Анонимен

преди 6 години

Вижте далаверата на деня шест фирми обявени за изпит останала една голяма как ли става това в ловеч не се чудим после колко лие изял сепита зада останат само те забележете павлик само вие

21

Анонимен

преди 6 години

До отплавахми посочи, ако обичаш, кого да изберем! Засега опитът с други се оказа доста по-неустойчив и несполучлив.

20

Анонимен

преди 6 години

Понеже "народът" не иска евро да му бъде разплащателната валута, ще го дерат за удоволствието да се кичи с "национална" валута. Не забравяйте, че това дране го правят точно "родните" "банкери"! Също така, те ни плашат, какви ужаси щели да ни сполетят, когато в РБ се приеме за разплащателна валута евро! Вервайте им!

19

отплавах

преди 6 години

Защо избирате ГЕРБ И БСП? Докато избирате гадове ще ви дерат.

18

Hafen die Wahrheit

преди 6 години

До 2,". Опитайте се да откриете в някоя наша /западна/ банка дебитна карта в евро..."-"три месеца"Това АБСОЛЮТНО не е вярно!! Моята дебитна карта я изкарах точно за една седмица. А токън устройството ми го издадоха веднага след като посетих офиса. Друг е въпросът, че лихвите на въпросните 5000- 6000 хиляди евро, не са повече от 1 Евро, като за обсъждане на сметката взимат повече. Така излиза, че това не е депозит, а съхранение на пари!

17

Анонимен

преди 6 години

Не ревте заслужавахме си да ни дерат, защото си мълчим и плащаме!Мрънкаме само пред жените и приятели на маса а оставаме политиците които ние избираме и преизбиране да ни градят.Не са виновни банките а тези които пишат законите такива като Бойчето които директно нарежда какво да се гласува в парламента и угаждат на банкерите които явно им се отплащат добре за сметка на хора. Но ние пак избираме БОЙКО НИНОВА И ДОГАН а искаме промяна! Ами няма да стане.

16

Анонимен

преди 6 години

Вчера бях в бг банка искам да прехвърля евро оттам в друга бг банка - казват ми, че таксата била 40 евро!!!! Паднах от стола

15

Анонимен

преди 6 години

Ние не сме бяла държава. Постойте седмица в някоя такава и ще откриете разликите. Също така искам да подчертая, че и никога няма да станем.

14

ZABOBOL

преди 6 години

...i vsichki tapanari ot DS stanaha bankKQRI-kqri-kqri...

13

Крадци!

преди 6 години

Същите са цените и за преводи в евро и между български банки. Това са мошенници!Трябва да се спре този рекет!

12

Анонимен

преди 6 години

България с най-високите банкови такси за евро=защото има най-висок дял на лошо раздадени, невъзвращаеми кредити, и трябва да ги избие отнякъде.

11

Анонимен

преди 6 години

Като си дадохте държавата на мутри, това следва.

10

Анонимен

преди 6 години

Когато и да биете алчните български банкери все ще е късно. Българските банки се самоиздържат от таксите и комисионните а не от кредитирането както е по нормалните държави. Затова у нас с всяко покачване на заплатите в банките е последвано от вдигане на таксите и комисионните на банковите услуги. Затова и българите пощуряха по криптовалутити защото там всеки си е банкер на себе си а таксите ако изобщо ги има са жълти стотинки.

9

Анонимен

преди 6 години

А лихвите дето плащахме по 10 процента и нагоре доскоро, а и сега пак са по- високи от на запад... Това, че ни режат от еврозоната и шенген ни прави неконкурентни и никакви помощи не могат да го компенсират.

8

Бучински

преди 6 години

Само пълен контрол може да ни спаси от офисиалните бандити.РС... ама външен контролИначе....рекет и пак рекет

7

А бе

преди 6 години

До АнонименНе си само ти така.Всичките ни пари отиват за студентката в чужбина,но така е правилно!За какво да си пазя къщата,след като след 10г в нея ще живеят ци*ани,така или иначе!?Поне децата да се спасят!В провинцията е направо ад!

6

Анонимен

преди 6 години

Ами те и заемите са най-скъпите в Европа ама нали спазваме финансова дисциплина и сме първенци в Европа по този показател там никой не прави забележка!

5

ФИНТРО

преди 6 години

Най-експлоататорските банки са българските. Фърст банк централен офис на Самболийски всички служителки изглеждат като чалгарки и така се държат. А охраната поведение на мутри. Тук в Белгия няма охрана, благодарят ми като ги посетя. Банкирането е онлайн. В България не дават устройства за банкиране, защото ще спрат да лапат такса обслужване при превод. Глобиха ме катаджиите за неправилно престрояване 20 лева. В банката си взеха 4 лева за превод. В Белгия 50 евро глоба с онлайн банкиране без такса.