150

Анонимен

преди 6 години

Всичко е един надут балон. А относно технологиите, мога да кажа едно, че всяка революция си изяжда децата. И че колкото наближаваш върха толкова повече му виждаш края.По скоро ме е страх за бъдещето си, отколкото наивно да вярвам в него. Няма я основата на която да стъпя за по добрия и по справедливия живот.

149

Анонимен

преди 6 години

Колко са жриците от 18 до 30 години , те кога ще раждат ?

148

Анонимен

преди 6 години

Българите бягат не от социализмаа от некомпетентните управляващислед него . Това е логиката . Ученинаправили доклад -- а кой управлявасега ? Криминалната мутра не сеинтересува от доклада им . За товаче криминални партии са ни управлявалии продължават са виновни и ученитекоито стоят настрана и гледат .

147

Анонимен

преди 6 години

Естествен резултат от демокрацията и анархията след 1989 г.

146

Анонимен

преди 6 години

По официални данни населението ще намалее с 20%, а по неофициални данни с колко ще намалее- не се знае.

145

...

преди 6 години

Епа това е така понеже всеки който вижда все още какво е дереджето тука и събира пари да изпрати детето си някъде по-далеч! И да не се връща това дете ако е възможно! Другото е, че тука остават едни дето от коката и губеците в кръчмите силикона и др. не могат веке да правят деца! После дори нормалните, дето могат да правят деца, гледат как да се измъкнат от тука! Еми просто събираите пари за старини не разчитаите на пенсията!

144

Отговор

преди 6 години

До Анонимен 136 Мерките ги взеха на времето Луканов и Виденов. Сега са последствията.

143

Реалист

преди 6 години

Проблема е ясен. Ниските доходи и съответно ниската раждаемост. След 45г. социалистически "възход" няма какво да очакваме друго. Така се възходихме, че младите бягат от последствията на социализма.И в мамента в България управляват социалисти милионери ,деца на комунисти.

142

бачо

преди 6 години

До АчоКато ти гледам мисленето направо си столетник!

141

Анонимен

преди 6 години

Изедници кръвопийци изгониха хората от България младите жени да раждат в чужбина от къде деца

140

Щерю

преди 6 години

Ще останем само Дърт Вейдъри по нашенско...

139

Кофти материал е бг

преди 6 години

Че се топи БГ селото е ясно. Въпросът е колко % от това, което ще остане след 20 години ще може да чете и пише. Това май липсва като инфо в доклада

138

Joko

преди 6 години

До BGCesarTheGreatПарите за саниране, бяха поредните пари за крадене !

137

Ачо

преди 6 години

Намаляването на населението не може да продължи вечно. Поколенията трябва да се сменят и старците с увредено мислене да изчезнат.

136

Киро

преди 6 години

Каквато е икономиката, такова е и населението. За повече население трябва да има истинска икономика и истинско производство.

135

Драган

преди 6 години

Отворете си фб и вижте която и да е млада жена. Екскурзии безцелно насам и натам, с тоя, с оня ! Никакви мисли за дом и семейство, а само за шляене. Този не й харесва, хайде следващия, и така вече е сменила поне 15 ! На 40 вече е късно да има деца !

134

Ран-Ът-ББ

преди 6 години

Видими резултати.

133

Анонимен

преди 6 години

къде го Царят слънце Боко, да ни осветли по тая най важа тема? За 10 г. и 3 правителства той какви мерки взе и взима? Не да се праи на строител и да се занимава с клиентелизъм!

132

"-"

преди 6 години

Учените с прогноза: Ще намалеем с 25% за 20 години!------------С много повече, при това предимно и най-вече българския етнос.Въпреки, че дори вече и сред ромите се наблюдава спад на раждаемоста.Така е! С времето, едни народи изчезват, на тяхно място се появяват други, особено след наплива от бежанци от Бл Изток и Африка, който тепърва ще се увеличава.

131

нема такава държава

преди 6 години

От алчност е - 5% прибират парите на другите 95% -трупат милиони,милиарди ,а заплати плащат по 600лв , е как се гледа дете и семейство с тези пари? Младите бягат в нормални държави и раждат там ,но вече австрийчета,англичанчета,американчета