22

Анонимен

преди 6 години

До Щею 20Били са на нашето ниво преди 200 години а в момента са с 200 години още по-напред. Та като гледаме май се сещаш кой е до кривата круша и кои жигосват отзад. А дано и ние някога да си оправим държавата и да почне да ни стиска че да излезем и изметем паплачта които ни е впрегнала! Англичаните са го правили в миналото и до някъде сега за да си извоюват един много по-добър живот в сравнение с нашия за което, ако имахме и капка достойнство, щяхме да ги поздравим за куража!

21

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 15Коефициентът на интелигентност в ЕС е на много високо ниво спрямо България (като цяло) и нейните кроманьонски обитатели! То е повече от очевадно че сме назад във времето, нравите, манталитета и интелекта! Държавата ни е огледало на "вътрешността" и каквото и да кажем за да се защитим е неадекватно!

20

Щею

преди 6 години

Стигнаха - до на Тереза Мей кривата круша...

19

Анонимен

преди 6 години

Англичаните отвличат вниманието на хората с недоказана руска вина с цел минимизиране на загубите си от Брекзит.

18

Анонимен

преди 6 години

KOLKOTO PO RANO TOLKOVA PO DOBRE DA GI NIAMA TEZI BOKLUCI.

17

Анонимен

преди 6 години

Путин да си признае веднага за отравянето, този път номерът на руските агенти поръчкови убийци няма да мине във Великобритания. Страшна мафия са и пипалата им стигат навсякъде.Четох че Георги Марков също е бил поръчан от КГБ, иначе Т. Живков не би посмял да иска смъртта му Англия е една почтена, толерантна страна, която от десетилетия дава убежище на политически дисиденти от бившия съветски блок , преследвани в родината им. Чудя се само защо не затворят границата си за руснаци- само неприятности от тях!

16

ТЕРЕЗКА

преди 6 години

ДРОГАТА И АЛКОХОЛА СЪСИПАХА ТЕРЕЗКА МЕЙ....БАБЕТО ТОТАЛНО Е КУКУ.....

15

Анонимен

преди 6 години

Вън, бре! 50 милиона по-малко *** в ЕС. Коефициентът на интелигентност на ЕС ще се вдигне малко.

14

ИЗВЪН

преди 6 години

Естествено, че има различни мнения, относно BREXIT, но нека погледнем и в нашата къщичка. ? 20 Великденски бонус за пенсионерите, 50 лв. (по мой спомен) детски надбавки, МРЗ - 510 лв.Нека сме критични, но първо да си дадем сметка, че Англичаните се борят за още по-добър живот от сегашният. А Българина се бори за оцеляване.За жалост, това е истината !

13

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 14Абе като гледаме нашите коне замръзват! Ни конярите са ни коняри нито овчарите! Абе българската работа е да се надяваме някой да страда а пък ние страдайки макър и повече да раздаваме мъдрост на квадрат. Примитивен защитен механизъм без реален ефект.

12

Анонимен

преди 6 години

МИ КАТО СЕ ОТДЕЛИ ШОТЛАНДИЯ, ОБЕДИНЕНОТО КРОЛСТВО ЩЕ ОСТАНЕ САМО С ОВЧАРИТЕ ОТ УЕЛС.ЩЕ ТРЯБВА ДА ИЗВАДЯТ ЕДИН КАМЪК ОТ КОРОНАТА НА МУЗЕЙНИЯ ЕКСПОНАТ ЛИЗИ.

11

Анонимен

преди 6 години

АНГЛИЯ ТРЯБВА ДА СЕ ИЗДОИ МАКСИМАЛНО. БЕЗ ПРОШКА.

10

Анонимен

преди 6 години

До дедо Ташунко 11А не! Българското е най-читаво ама га тати ти купи жабата! Простакеша винаги го е яд ако неговия интелект куца дразтично! Но уви туй не е диплома че да я купиш!

9

дедо Ташунко

преди 6 години

Задълженията на Обединеното Кралство се оценяваха между 100 и 120 милиарда, сега вече се приказва за 40-45. Помнете ми думите, Англия ще прекара ЕО и ще плати не повече от 20 милиарда. Няма по- мръсно и по-надменно племе от англосаксонското.

8

Анонимен

преди 6 години

Тези предположения/становища/митова са токова адекватни за Англия колкото татовите на времето за комунизма че щял да процъфтява и да се развива. Да де разви се и развинти на повечето от нас фантазийте за да поизбягаме от българската действителнот която творчески ни бие у зидо без почивка. Та англичаните ще си се оправят и ще си живеят добре а на пурко халката ще се разтяга като дъвка бибип от едно време!

7

Анонимен

преди 6 години

Те сега не си плащат мита и само препродават стоки произведени из Азия, Африка или Латинска Америка, но след година като започнат и много европейски компании ще се ориентират към директен внос, поне данъците да се плащат в ЕС. И тогава ще ги видим ОК, а ако петрола вземе да се търгува в юани, то Пекин ще е по-удобен център за този вид търговия и ще има прошай Джон Силвър.

6

Анонимен

преди 6 години

Ето това е причината да ОТРОВЯТ ИНГЕЛИЗИТЕ онзи шпионин и предател. Да отвлекат вниманието от уговорките за излизането от ЕС и хем да не плащат вноски в съюза хем да господарстват над Европа и да останат с облагите от общия пазар. В момента тази дърта кра ва върти цяла Европа с бълнуваниците си плюейки наляво и надясно отрова.

5

Анонимен

преди 6 години

Съюзът е слаба ракия щом Тереза Змей ги прави на макаци!

4

Анонимен

преди 6 години

Дискусиитр стигнаха до един отровен предател.

3

Анонимен

преди 6 години

Най-обичам когато някой уж все си тръгва, но остава "за по още едно"! Хайде Бай бай бабо Мей, затвори вратата отвън!