310

До мдаа

преди 6 години

мъ-даа, ще се спра само на южнокорейския самолет. Излитайки от Анкъридж, той се устремява към Камчатка. Близо до него лети американски разузнавателен Боинг, за да запише активността на руските радари.После KAL се отклонява още на запад и прелита над Сахалин.В същото време американският разузнавателен спътник "Нимбус" минава на по-ниска орбита в този район.Още над Сахалин KAL, който лети със запердени прозорци, е прехванат от Су. Су дава предупредителни изстрели и след това сваля KAL в руски води

309

Анонимен

преди 6 години

Тази гадория може да не съвпада с мнението на руската редакция и на ДВ като цяло, но да съвпада с мнението на публикувалите я в българския разсадник на русофобия и неговата най-усърдна копачка.А състоянието на Скрипаль-дочка се подобрява. Интересно. Все пак не се решиха да я очистят. Засега.

308

55

преди 6 години

РУСИЯ-ПРОКЛЕТИЯ......

307

Анонимен

преди 6 години

Русия има три избора 1 Васал на западния свят 2 васал на Китай 3 *** заедно с Путин

306

Динамитен риболов

преди 6 години

Ба теа руснаци, намазали са вратите и дърветата на половин Англия с казачока, че да има по-голям шанс Скрипал да мине покрай леталната смес.

305

ЗЗЗ

преди 6 години

Историята и настоящето на Американският банков и военен комплекс са олицетворение на най тъмната страна която човечеството познава. Аз не мисля и да се впускам да убеждавам другомислещите дали съм прав или не. Доказателствата са всекидневни и не е трудно да се намерят ако желанието съществува. Да поддържаш Американската политическа линия е признак на неинформираност или чисто и просто на загуба на всякакъв човешки морал и продажба на твоят дух ако господ ти е дал въобще нещо.

304

Анонимен

преди 6 години

От компютърните игри, 314 разбрах как са качили онова нещо с тъй наречения "Вагнер"-200,300,1000 колко станаха? Готино клипче модифицирано на конзола в нощен режим.От цялата история показа 4 руснака, единия казак в пенсионна възраст.

303

Анонимен

преди 6 години

Южнокорейския самолет беше навлязъл в Русия.Предупреден беше, но не отговаря.Тогава го свалят.Виж ако лъжеш по младите, може и да ти се вържат, ние го помним случая.А ти просто хвърляш полуистини което си е лъжа.Дявола е в детайлите.

302

Путин е велик

преди 6 години

Ще забрани вносът на хамерикански и английски домати в рассия и на наглите Англо- саксонци свят ще им се завие!

301

Пак сме последни

преди 6 години

Пак сме последни по всичко в ЕС. И в гоненето на руски шпиони се очертава да сме последни. Докога ?

300

мдаа

преди 6 години

Коментарът е обективен , но непълен .Към руските лъжи може да се отнесе случая с избитите полски офицери в Катин , където лъжата продължи над половин век. Към нея може да се добави катастрофата на полския правителствен самолет идващ за панахидата в Катин .Свалянето на южно корейския самолет преди повече от половин век и пр. и пр. мерзости ,които те считат за гордост.

299

Анонимен

преди 6 години

Който си тръгва от Русия се радва а който го връщат там плаче какво повече да се коментира.

298

тб

преди 6 години

едностран4ив сте авторе!! не ви достига обективност!! тъй едно нещо против англия или сащ не написахте!!но нормално който поръ4ал /одобрил/ той и платил?света в момента е абсолютно нещо като шуробаджанащина!!и така ще бъде! нормално е кой с когото се мляска и се прегръща, него и да подкрепя!! както едно време, а и за напред!!добре русия виновна - ами дайте имена -лавров ли путин ли,кога,как...!!нали и ние "убихме"папата!

297

До ivan

преди 6 години

Ти от компютърните игри ли разбра, че САЩ са във фалит, а Русия е процъфтяваща. Много надежден източник използва. Утре може и на карти да гледаш какви са икономиките на страните.

296

msc

преди 6 години

Значи вече ми писна!Станиславски не е баща на съвременната руска школа а баща на съвременния световен театър.От руските продажници като този Егерт даже сашко йорданов ти става симпатичен!Погледнете само как дори това се опитва да отрече този''руснак''...по нататъшните му размишления не ги прочетох тъй като не съм вече на 20 години.

295

тя

преди 6 години

Световна конспирация срещу Русия ! Това е единствената страна , която се противопоставя на САЩ и с пудела си Англия сроиха този пастил срещу една страна , която е заявявала желание да има икономически контакти с всички страни , но ще брани националните си интереси ! Нормално !

294

TT

преди 6 години

Още през 80 те години Ванга предсказа:Русия ке тръгне да трови ора по целио свет.Ама светот ке и го върне.Накрая от глад руснаците ке ручат трева као добиток...

293

ivan

преди 6 години

Разбира се, тъпите ми сънародници никога няма да разберат защо трябва да се подкрепя Русия вместо САЩ, при все че парите ги бият по главата. Бегъл поглед по икономиките на замесените показва простия факт, че САЩ са в практически фалит, а Русия с неизчерпаеми запаси. Всеки играл компютърни игри някога знае, че Русия ще победи в тази игра. Обаче тъпите ми сънародници не осъзнават вредата, която нанасят на себе си или по-скоро на децата си с упорството си, че Русия е лоша, вредна и т.н. За сведение

292

Анонимен

преди 6 години

Цял свят разбра, че Англия и САЩ шантажират страните-марионетки!Но въпреки това Германия подписа с Русия проекта "Северен поток 2".

291

До 306

преди 6 години

Защото информацията е по линия на разузнаването, поради което е и конфиденциална. Доказателствата са представени пред когото трябва. А ти ако чакаш МИ6 да изпрати специално на теб и другите русофили доклад, ще има да чакате.