12

Анонимен

преди 6 години

това нещо като не може да говори да пусне един клип как се режат глави на руснаците и ти ще умрат от кеф.

11

Важно

преди 6 години

"Трябва да загърбим двойните стандарти не само в отношенията между държавите членки, но и в самото говорене за Европа, изтъкна в заключение Илияна Йотова.Това е важно, защото в рамките на РБългария всеки ден БСП и др. от върхушката на държавата сипят ХУЛИ към правителството, Борисов и не са казали добра дума за европредседателството. НО.. когато са в чужди държави- се ХВАЛЯТ с успехите и задачите на европредседателството и го изтъкват като действена форма за напредък и мирно развитие.

10

Курдоколенков

преди 6 години

Ей хейтъри, на български, омразници.Стига сте *** ,че целия интернет вмирисахте. Омръзнахте с БКП-та, със заплахи комунисти, Русии.То станаха вече 30 години -где са тия комунисти, одъртяла , измряха, а вие омразници те се множите като въшки

9

РЕМС

преди 6 години

Повръща ми се от измислени социалисти.Лакей на Брюксел

8

Уйо

преди 6 години

...ква Европа, кви пет лева бе, горди наследници на крадлива партия на безхаберието и алчността... Аз нали живея тук бе...Дебеланке цял живот си на хранилка,..всички като теб клякащи душици долни - сутрин си мийте лицата със студена вода за да се разсъните.... Щото скоро усещам как НАРОДА ЩЕ ГО НАПРАВИ!! ЛОШОТО Е ЧЕ НЕ РАЗСТРЕЛЯХМЕ НИКОЙ ПРЕДИ 22 години, както Румънците направиха.... Затова сега са напред!!!

7

Анонимен

преди 6 години

Пак ли ще реформирате какво стана с парите за реформи досега не дължите ли обяснения на данъкоплатците.

6

Политически пророк

преди 6 години

Да живеят всички БеКаПета,по всички Земни кълбета.Йотова не е доволна,че другарите и са милионери,а не милиардери.

5

House M.D.

преди 6 години

Колегата Илиян Идиотов бърка Европа /континент/ с Евр(оп)ейския съюз /политически и икономически съюз/. Колега Идиотов, нека те информирам, че Норвегия също е в Европа.

4

Анонимен

преди 6 години

Приоритетите на Йотова:- Въвеждане на Петилетките- Кохезионната политика - вечна хранилка за руския Троянски кон- По-сигурни външни граници за всички, но перманентно инфилтриране на стотици хиляди руснаци - респективно - руски шпиони чрез България

3

Зозо

преди 6 години

Тая съвсем пропадна, от както се подмокри пред КГБ попа :)))))))))))

2

Анонимен

преди 6 години

Въргалящата се в калта, целуващата кагебистки жезъли

1

Анонимен

преди 6 години

Тая кака да каже как се правят шпагати на дръти години.....И то пред един поп! Тоя мръсен червяк, тоя низък роб....