24

Бай Брадър

преди 6 години

Тоя Явор да не вземе да "cash out"- не икара сега и да го разкеши ??

23

Вяра

преди 6 години

Любимото занимание на комплексираните анонимници е да плюят по форумите и да завиждат на успехите на другите. За да излезете от сивото си ежедневие отидете на театър. Препоръчвам Ви да гледате "Чамкория" в 199 и след това коментирайте.

22

Анонимен

преди 6 години

Като при тато!

21

Анонимен

преди 6 години

До АнонименКакто винаги изпълзяха тъпите парчета, които си мислят, че българският театър възвисява духа. Хората не ходят на театър, защото не желаят да са свидетери некадърни напъни за слава и липса на смисъл и истинско духовно преживяване. Заточа разчитат на смислени и сигурни източници на духовно преобразявечане - книги, музика и не български филми. Скоро имах ужасно преживяване в пловдивсия театър, където се гавриха с нежния поет Димчо Дебелянов в една пиеса. Няма да повторя повече. Мерси

20

Фенъ

преди 6 години

Бахари за Р. Кържилова, Захари и Явор Икарови :)

19

Анонимен

преди 6 години

Бахарови са наполовина евреи, напловина турци.Нормално е да са алчни.

18

една

преди 6 години

В интерес на истината в "Редки ***" Явор Бахаров много ме впечатли, не съм очаквала от него толкова добро представяне и то в такава посредствена постановка като цяло. Не знам останалите номинирани в тази категория кои са били и за кои постановки, за да преценя дали е заслужена награда, но определено заслужава адмирации за тази си роля. Абстрахирайте се от всичко останало, просто оценете играта му.

17

Правят пари

преди 6 години

Що ли някак си евреите Бахарови са ми антипатични?

16

Зайко-Байко

преди 6 години

Този Явор не беше ли издънката от ВИП Брадър, който се опита да изнудва продуцентите. Изключително тъпо парче! Избрали са му най- подходящата пиеса.

15

криста

преди 6 години

То верно театър - и на театралната сцена и извън нея. И театралите едни и същи. Измислени и преекспонирани. Награждават се, ръкопляскат си, вярват си.

14

Анонимен

преди 6 години

За тези от вас, които се чудят защо Бахарови печелят постоянно награди и участват във всички филми - те са джуиш. Стана ви ясно, нали? Това лоби е най-силното в Бг и дърпа конците във всички сфери.

13

Несъгласен

преди 6 години

Раздават награди като бонбони,има за всички!

12

Анонимен

преди 6 години

До ИнцесТИ ПЪК - за Бахаровите девойките се избиват направо. Жалка история

11

Анонимен

преди 6 години

От 9 коментара, съм 100% сигурен, че нито един не е ходил в последните 5 години на театър. Бахаровите, може и да раздават билетчета и да припечелват от някиоя и друга реклама, но да кажеш че не са актьори е най малкото недомислица. Да оставим театъра, след като в игра на тронове го взеха. Но какво да се прави, 80% са си 80%.

10

Анонимен

преди 6 години

Пък на Радина й дали награда за професионално представяне, и на сцената се полазал възрастния й мъж да каже, че тя и дете е родила. Някои хора не могат да спрат да играят, сигурно им е много забавно вкъщи. Някой изпусне вилицата и става пиеса в 3 части

9

Анонимен

преди 6 години

А на тези напушалки бахарови за какво им е наградата? За търкане на биуетчета ли

8

Анонимен

преди 6 години

Всички лица на снимките, с изключение на Иван Иванов са безкрайно неприятни и противни.

7

Анонимен

преди 6 години

Нека започнат да раздават награди, когато актьорите ни спрат да преиграват така жестоко. Школата ли е такава, не знам. То все едно гледаш заколение, напъни и крещене до последната минута. Човек не може да се потопи в образите и в историята. А Деян Добков е иблечен като за циркови награди, но това е друга тема. Изобщо цялото нещо изглежда като игра на къща- нещо там правим и се награждаваме

6

Инцес

преди 6 години

Някой знае ли защо Бахаровите джендерчета са толкова грозни ?

5

Анонимен

преди 6 години

едни и същи б.клуци скука закриваи направо