14

Шоп

преди 6 години

Жена не може да бъде директор на училище, не го ли разбрахте! Няма авторитет, няма смелост. Това са едни елементарни пръдли, които се червят и парфюмират и само замитат проблемите под килима. Не може една префърцунена лелка в климакс да буди респект у подрастващо вълче.

13

Анонимен

преди 6 години

,детето цар, норвежки модел,кво да си говорим глупости, тотално ни промиват мозъците.

12

Анонимен

преди 6 години

Ми опит за предумишлено убийство и по затворите и така.Това не са деца а малолетни гангстери.

11

Анонимен

преди 6 години

Преди 2 дни, ме бутна едно хлапе /15-17 годишно/, каращо колело на тротоара, на който 3ма човека се разминават трудно. Като му викнах да слезе от колелото и да го бута, се събраха още 2-3 и вече ще налитат на бой.Много неща ми минаха през главата, то че ще ме набият ясно. Ама ако аз ударя някое и го направя нещо, ще го лежа като човек. Ако му извадя нож, пак ...Как се процедира в такава ситуация? От горната ситуация излиза, че момчето се е защитавало. Как един човек се пази от няколко?

10

Неа

преди 6 години

За шамарите съм съгласна , но смее ли вече някой учител да удари дете ? Смее ли да му се скара ? Нали виждаш ,че веднага има отупан учител ...

9

Буцата

преди 6 години

90 години,въртях педагога пиян до упикаване,по целия етаж.... каква симпатия беше...еее

8

+++

преди 6 години

До Анонимен 6 - При социализма, в моя квартал, момиче от 11 клас(абитурентка) бе убито от хвърлена граната(пред блок на военните).

7

Нов

преди 6 години

Аз като бях ученик нямаше психолози, ама шамарите на учителя по биология още ги помня. И независимо от тях беше най-обичания и уважаван учител.

6

Анонимен

преди 6 години

През социализма също е имало един куп ексцесии в училищата, аз знам за случай на ученици които се стреляли със водни пистолети пълни с белина, в резултат на което момиче ослепява.

5

Анонимен

преди 6 години

Замислите се в каква среда растат децата?Какво възпитание имат?На какво ги учим? Какъв пример им даваме? Вярно, не всички, но голям % от утрешните зрели хора са агресивни.

4

Сериозно?

преди 6 години

Нужно ли е да четем новини за всяка такава случка? Такива неща винаги е имало в училищата, но в последно време ни заливат с новини за всяко спречкване между ученици. Не казвам че това поведение е нормално просто се чудя защо сега реагираме сякаш тези неща не са били така винаги.

3

даскал Пандо

преди 6 години

Днес учениците нямат оценка за поведение !!! Днес учениците на практика трудно могат да бъдат изключени !!! Днес учител АКО ОСТАВИ УЧЕНИК на поправителен изпит пише цял ферман обяснения !!! Днес на практика НЯМА УЧЕНИЦИ,а млади дрогаджии и алкохолици...

2

Анонимен

преди 6 години

За това нападнатия ще си купи газов пистолет и следващата новина ще бъде - "Стрелба в училище"

1

Анонимен

преди 6 години

Скоро ще почнат да се гърмят като в краварника.