19

месара

преди 6 години

не се чудете какво се е казало и се е скрило, след няколко дни другарката "истина" нинова, ше ни осветли! абе, що не са поканили бсп репортерката, другарката йотова да снима?!

18

Анонимен

преди 6 години

NIKOGA NYAMA DA RAZBERETE

17

Анадолец

преди 6 години

"Зад тези 50 стоят още поне три милиона !!!:-)"Че толкова българи има ли още в България...Ако е така кой ги спираше да не излязат... Това беше голям шанс :-) :-) :-) Кога ще видим тия три милиона българи да протестират за по важни неща! Например за корупция, за здравеопазване, за заплати и пенсии :-) :-) :-) или си викате ние от 40 лв бонус за велик ден сме доволни... По важен е Ердоган... :-) :-) :-) :-) По естествен път ли сте толкова "умни"!? :-)

16

Анонимен

преди 6 години

Излагате се вие по целия свят и затова ви мразят и християните, и вашите уж мюсюлмани!

15

Анонимен

преди 6 години

Бачо Буби какво да каже, поне малко English да бе понаучил, сма от къде толкова мозък и желание за наука. Гледал ги е какво си говорят, ако улови нещо, хилил се е страхливо, дебнел е теакциите на сатрапина Ердоган, ще ни ударва ши или да. Но беше довлачил Сеинетка, първа я представи на турчина, с този г)))з и ц)))ци, да го омилостивява. Ама онзи е диабетик и отдавна е забравил що е то ерекция. От цялата работа, бедния българин плати цялата сметка.

14

Анонимен

преди 6 години

Зад тези 50 стоят още поне три милиона !!! :-)

13

Анадолец

преди 6 години

"Поне ердоган разбра, че е нежелан в БЪЛГАРИЯ !!!"А да знаеш само колко му пука... Събрали са се там 50 души... Пълна излагация... Абе на един протест в Турция се събират хиляди... Слаба работа! :-) :-) :-) :-) :-) :-)

12

Анадолец

преди 6 години

До 4Сигурно ти повярва и на вчерашната новина, че са пуснали турците гръцките войници... :-) :-) :-) :-) :-) :-) да чакат...след тези им лъжливи новини на гърците, турците сега за инат няма да ги пуснат! :-) :-) :-) :-)

11

Анонимен

преди 6 години

Поне ердоган разбра, че е нежелан в БЪЛГАРИЯ !!!

10

Анадолец

преди 6 години

"срещата е била толкова успешна, че днес турски самолети са нарушили 50 пъти гръцкото въздушно пространство над Егейско море... върви се към горещ конфликт, Русия, Турция и Китай искат възстановяване на империите си и увеличаване на териториите си"Еми то и вчера гърците бяха казази, че от "страх" турците им били пуснали арестуваните войници...А се оказа, че са ги "пуснали" да вземат въздух в Одринския затвор...:-) :- и съобщиха турците, че нямат намерение за сега още да ги пуснат другаде:-)

9

Анонимен

преди 6 години

Какво са си казали, кой на кого? Наш Боцко какво да каже, и да иска не може, езика беден, познанията му постни. Снимките цензурирани от МС. Защо ли, защото са показвали колко надупен е бил нашия Каратист, уплашен до такава степен, че им бъркаше имената. С този съвсем изфирясал, крадлив и лъжлив чичо, България ще се тътри последна, бедна, ограбена и използвана, изоставена на опашката на ЕС. Вече 10, не 15 години властва, едно добро да е направил освен да ни краде и предава? Няма и няма!!

8

Анонимен

преди 6 години

Намери информация и прочети. Много има писано по въпроса!

7

Анонимен

преди 6 години

Срещата има по-скоро символичен характер. Проблемите между Турция и ЕС се коренят в културни различия, които няма как да бъдат изгладени само с наличието на услужлив домакин като Бойко. Посланието към масите е с изборна насоченост. Логично е Борисов да е притеснен, тъй като без конкретна позиция той се е страхувал през цялото време да не се издъни. В крайна сметка влезе в позицията на помирител и всичко стана цветя и рози.

6

Попа

преди 6 години

До 4Дай източник да видим точно къде кога и как са нарушили.

5

Анонимен

преди 6 години

И ко разбрахме от всичко?Че са снимали Тиквата и Ръждив Ерчидогана след което снимките били цензурирани от бойковите царедворци!

4

Анонимен

преди 6 години

срещата е била толкова успешна, че днес турски самолети са нарушили 50 пъти гръцкото въздушно пространство над Егейско море... върви се към горещ конфликт, Русия, Турция и Китай искат възстановяване на империите си и увеличаване на териториите си

3

Анонимен

преди 6 години

Борисов излъга, че се е застъпил за геноцида над българите по време на робството и за продължилите им страдания след това, причинени от турците, както и за ненамесата на Ердоган в нашата вътрешна политика.Трябва твърдо да му заяви, че няма право да претендира за откъсване на български територии!

2

Анонимен

преди 6 години

Поне поизкърпиха дупките по варненските улици. Няма да се излагаме пред чужденците я.

1

Анонимен

преди 6 години

Тази среща е срам за България.