26

Анонимен

преди 6 години

Подтрадалата жена със сигурност знае кой е извършителят или ще направи връзка кой би могъл да е, стига да се възстанови, за да може да сподели информацията. Въпрос на време е да се идентифицира инициатора на престъплението.

25

Не

преди 6 години

И аз смятам, че хора които подкрепят това изврашение са за приспиване.

24

1

преди 6 години

Стига с това че е туркиня! На първо четене ми идва името на журналистката Ана Заркова. Каквото и да е направила, не е повод да осакатиш човек по този начин!

23

Анонимен

преди 6 години

Ама какво означава това ? Че с нещо съм ти длъжна ли? Къде живееш ти ? Щото аз на място където всеки е свободен да си прави каквото му дойде на ум ... А парите си ги е изкарала по честен път ...тъй че ако иска ще си ги къса като вестници ...комплексар

22

Анонимен

преди 6 години

да би мирно минжа седяла ,не би киселина видяла Като се намери човек с пари става фриволен и изневерява, СЛУЧАЯТ Е НАПЪЛНО ЯСЕН!

21

Неа

преди 6 години

Мисля че вече знаят кой е . За да си сигурен Кога да хвърлиш киселината е била следена , така че .... Скоро ще обявят виновника .

20

Анонимен

преди 6 години

Това семейство да го намери и да му види сметката и тва е решението.

19

Неа

преди 6 години

Не мисля че мотива е изневеряра от страна на жената , защото в такива случаи практиката е киселината да се хвърли по тялото не по лицето . Тук е държано да е по лицето ,все едно извършителя казва " Не искам другите да те харесват " ....

18

Неа

преди 6 години

Аха ...бие ми на бивш или настоящ ..."любим " ,отхвърлен обожател или любовница на настоящия . Мотива е личен,не бизнес това е ясно като бял ден .

17

Анонимен

преди 6 години

Заливане с киселина: Докога подобни зверства?!===Вижте кво, понеже нито един от великите ви анализатори не е достигнал до истинската причина, ще си позволя да го напиша. Тези зверства тепърва ще се случват, защото турците, арабите и римляните продължават да стават все повече. Искате да няма заливане с киселина? Върнете се във времената, когато житаните бяха една десета от днешния си брой, друг начин просто няма.

16

1

преди 6 години

Такова нещо и животно, което не мисли няма да направи! Като има проблем, разделят се и това е!

15

Анонимен

преди 6 години

Заливането с киселина говори за отмъщение на личностна основа, особено когато става въпрос за жена, вероятността извършителя/поръчителя да е отхвърлен мъже огромна. Общо взето такива случаи има по цял свят, например в Лондон това е голям проблем, може би защото е много достъпено, лесно за направа и с много тежък ефект за жертва.

14

Анонимен

преди 6 години

12, /Да бъде наказан по същия начин/Пишеш в мъжки род, а къде се твърди, че извършителят е мъж?Или ти съшо наливаш масло в прокарването на ИК?

13

Анонимен

преди 6 години

"Определено това престъпление се води срещу жените"=============Проследява се поредна плочка от пъзела.

12

Анонимен

преди 6 години

Сравнително отскоро се появи този метод за отмъщение, 15 на години. Не знам какъв *** трябва да си за да измислиш, подготвиш и извършиш това злодейство!! Невероятен и недостижим примитивизъм, безкраен комплекс за малоценност, огромно его, ниЗка култура или изобщо липса на такава. Болен мозък е този но ще го хванат, много е лично всичко това. Да бъде наказан по същия начин, а не да дреме в затвора и след 5-6 години да излезе и се хвали на приятелите, видяхте ли как я наказах.

11

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 9 продължениеДаже и във форумите има такива. "Малко киселина", "начин за отмъщение на похотлива жена"... и си го приемат за нормално! Ще реши човек, че са родени в някое село до Карачи.

10

Анонимен

преди 6 години

Киселината е изключително долен метод за решаване на проблеми.

9

Анонимен

преди 6 години

Е, как до кога? Докато не спрем да живеем като в Пакистан! Хем сме европейци, уж, хем има такива индивиди, които се изживяват като пакита.

8

Willow Creek

преди 6 години

Хората,които продкрепят и.....зрода залял жената с киселина,заслужават да бъдат приспани за цял живот.Няма такава злоба просто.

7

Възмутена

преди 6 години

Хората са станали ужасно злобни и гадни същества.Това да искаш да причиниш такава болка на друг човек и да го обезобразиш за цял живот,говори що за *** си и как си лишен от човешка обич.Такива хора заслужават смъртоносна инжекция...