75

С Русия в сърцето

преди 6 години

Англия е свърталище на рептилии. Тоя анономен червей министърче да казва така на мъжа си! Ако трябва да сме честни, 90% от българите биха изгонили именно английските и американски дипломати, а не руските! Има и 10% мекерета естествено но няма как...

74

Башка Луд

преди 6 години

Представете си, че Зукънбърг беше се родил в Русия! След гафа на Facebook, трети американски флот, вече щеше да е в Черно море!Но уви, той е американец и по природа е безгрешен и праведен...е, с малки изключения! Малки и простими, не като на Асанж, този червей долен!

73

Щерю

преди 6 години

Жалкият червей Асандж да изпълзи и да изяде миризливото английско сирене...

72

#31328

преди 6 години

Ако се предаде англичаните ще утрепат и него като Скрипал и после: Познайте кой ще бъде виновен? Пукнатините на английската система за за манипулативни действия се разширява и накрая ще се видят истинските червеи!

71

Анонимен

преди 6 години

Демокрациите могат да правят всичко. Демократично ще го осъдят на доживотен затвор, както се полага на всеки шпионин и предател, с изключение на скрипалите и руските олигарси в Лондон. Те са борци срещу "режимите"

70

Анонимен

преди 6 години

Мдаа, така е в демокрациите. Правата ти са защитени само докато не почнеш да разобличаваш схеми за милиарди или престъпения срещу човечеството. Тогава вече си червей, който трябва да бъде екзекутиран. Така стана и със Сноудън, и с Манинг, и с Асанж. Последният е затворен без съд и присъда в едно посолство. За да не бъде екзекутиран от най-голямата демокрация в света.

69

Анонимен

преди 6 години

- Няма никакви доказателства, че Скрипал е отровен от руснаците;- Путин няма мотив да отрови Скрипал;- Но Скрипал си го е заслужил, защото е предател.- Ние трябва да изразим солидарност с Русия, защото е жертва на Запада.

68

аз-ът

преди 6 години

между другото, аз моментално в този момент - едно дело за обида - срешу този министър. Жалък нищожен червей , ще вика на репродукцията на гените си, всяка вечер като го завива с одеалото.С либералните камъни по либералните кратуни.

67

Анонимен

преди 6 години

Асандж е масочне и принадлежи на т.нар. контролирана опозиция.Уикилийкс не е пуснала нищо съществено досега, само някакви дреболии и неща, които и преди това ги знаехме. За разлика от Сноудън, който наистина изнесе реални данни, нещата на Aсандж са в полза на опредлени хора и им служат за унищожаване на конкуренцията. Всичко около него е оркестриран театър и дори хората, които са работели с него го потвърждават. Освен, че крие много лийкнати документи, нарече и алт. теории за 911- глупост.

66

аз-ът

преди 6 години

аааааааааааааамед ми капе като гледам как Асандж продължава да им бърка в гъ..еца на американците.

65

Бай Иван

преди 6 години

Червей,защото разкри джендърските простотии на политическия западен "елит",знаем ги тия ;) !!!

64

Анонимен

преди 6 години

63, в едно интервю Путин каза примерно следното: играейки със слабите карти, ние постигаме наблюдаваните резултати, /примерно тези, за които споменава Хм/, а те, имайки в ръцете си силните карти, домонстрират лоша игра. Това означава, че са слаби играчи.

63

Гнусен Запад

преди 6 години

Разберете че ние сме много по демократични от гнусният запад. Запада е престъпен от самото си зачеване. Те не могат да живеят в хармония . Имат нужда да владеят и да унищожават всичко до което се докоснат. Изсмукват колони и след това ги захвърлят.Хаити.Колкото по-далече от запада толкова по-добре

62

Анонимен

преди 6 години

НАПИШЕТЕ В ТЪРСАЧКАТА ,,ДЕЙСТВИТЕЛНИЯ СВЯТ-ИМПЕРИЯТА НА ТРИТЕ ГРАДА:: И ЩЕ РАЗБЕРЕТЕ КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА ЛОНДОНСКОТО СИТИ,ВАШИНГТОН ОКРЪГ КОЛУМБИЯ И ВАТИКАНА.ЩЕ ВИ СТАНЕ КОИ ИСКАТ КОНФРОНТАЦИЯ С РУСИЯ,КИТАЙ И НОВА СВЕТОВНА ВОЙНА И КАК ЧРЕЗ ТАКА НАРЕЧЕНИЯ НОВ СВЕТОВЕН(РЕД) СЕ ЦЕЛИ ТОТАЛНОТО ПОРОБВАНЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО.НЕ ТЪРСЕТЕ ПРИЧИНА В ТЕИ ЖАЛКИ ПИОНКИ ТЕРЕЗА МЕЙ И ДОНАЛД ТРЪМП. ТЕ ПРОСТО СА ЖАЛКИ ПИОНКИ В ИГРАТА НА ДРУГИ-ИЛЮМИНАТИТЕ.

61

Анонимен

преди 6 години

А бе. Нали на Запад имаше демокрация и свобода на словото, или? Тоя защо искат да го екстрадират в САЩ да го убият с отрвона инжекция или да го душат в газова камера?

60

Хм

преди 6 години

Явно тежко се е отразила на Бритите загубата на Източна Гута,която беше тяхна зона на отговорност!Бая агенти дадоха фира!Отделно,бързото настъпление на сирийската армия доведе до разкриване на голяма лаборатория за хим.оръжие и старателно подготвяната провокация се провали!А бяха подготвени въздушни удари и съответната им обосновка,изявленията за медиите бяха написани предварително и т.н.!Изобщо-пълен крах на операцията!Сега не им остава друго,освен да ръсят истерия за щяло и нещяло!

59

Анонимен

преди 6 години

А бе той само кранчето да ви спре Вовата, и сте си живи умрели...

58

Анонимен

преди 6 години

Да се забрани английската музика в Русия, да се забрани английската закуска, да се смачка с веригите на японските булдозери управлявани от горди и независими руски крепостници английския бекон. Това се неотложните мерки които Русия трябва да предприеме за да се изчести от английската зараза от Великата СРана.

57

Анонимен

преди 6 години

Случаят Асандж , случаят Скрипал ...всичко показва че такова животно" британско правосъдие " няма .Ако имаше рептилката Мей нямашеда го преварва , а щеше да го оставида си свърши работата .

56

А бе

преди 6 години

До АнонименТо май няма особена нужда да се плюе по Англия-тия сами се резилят!Само като видиш новините от там и работата е ясна.