47

бай Иван

преди 6 години

"Храни куче да те сдъвчи". -народна поговорка. Наивните политиканти не можаха ли да разберат,че тия индивиди не подлежат на интеграция.Те са с друга култура,с религиозен фанатизъм,сиреч от друга галактика.Всяка жаба трябва да си знае гьола.

46

Анонимен

преди 6 години

Дано напипа възелин отнякъде! Ще забрави за "алаха" още първата "брачна" нош с екстра-черен "младоженец"!

45

Анонимен

преди 6 години

Ей такива,кат тоя на снимката,в Китай ги трепят публично

44

Анонимен

преди 6 години

Ако прави атентати в Лондон трудно би убил някой британец, дори трудно би убил някой с бял цвят на кожата. На всеки 20 човека има 1 бял. На всеки 20 жени има 3-4 без забрадка... Отписвайте го тоя "европейски" град. 6 месеца живях там и не искам да повтарям.

43

Анонимен

преди 6 години

Британец ли?!?

42

ГАДОРЯН

преди 6 години

А китайците се оказаха кухи кат ***. Да вземат да продадат моля ви се някакви супер модерни военни ракетни технологии на Пакистан. Защото Индия им е враг и на тях и все повече се сближава с Япония и САЩ. Обаче само да се измислят начини за пълно противодействие на ядрени ракети и гледайте как ще се ступат всички големи държави - от Япония че до Русия. А този на снимката е расов ингилизин, поданик на нейно величество кралицата. Хахаха

41

Типичен

преди 6 години

До Анонимен Виж сега - онези като крали крали и се ос**ли. И сега гузни гузни. Не смеят да се обадят. Щото ще ги обвинят в нещо си... По лесно взимат гражданство от Бившите ИМ колонии /Индия, Пакистан, муджекистан и всички БИВШИ колонии/, отколкото Европейци/ И по точно източно Европейци/ Това е само една от причините. А те са стотици.

40

Санкции

преди 6 години

Тереза Мей и Борис Джонсън са виновни и да се наложат санкции на UK

39

А бе

преди 6 години

Тоя си е чист брадат демократизатор,само че със слаби географски познания!Подготвили са го за Източна Сирия,той се объркал и почнал работа в Източен Лондон.То разликата не се забелязва от пръв поглед.Ако не вали дъжд,хи-хи.

38

Йори

преди 6 години

Генерациите кръвосмешение му личат на гнуснaта физиономия!

37

По-далече

преди 6 години

от Европа, по-близко до здравия разум.

36

29 palms

преди 6 години

До АнонименНе само Англия е с изкуфяла лелка, и едни други западни държави са с изкуфели лелки и даже изкуфели чичковци! От статията обаче се разбира,че на работещите англичани-данъкоплатци им вземат парите и ги дават на Ахмед за извънкласна дейност в джамията да обучават джихадисти. Реално погледнато, този на снимката по какво друго може да е "учител" освен по бомбаджийство в името на Allah-u-akbar!

35

Анонимен

преди 6 години

Умар Ахмед Хак звучи като чист кореняк - англичанин! А факта че родителите не знаели на какво учат децата им в джамията е направо смехотворен!

34

пардон

преди 6 години

До МдаThe Queen е братовчедка на "нашия цар" (който е с юдейски произход)

33

Анонимен

преди 6 години

Вярно е британец! С дълбоки корени и традиции в британската история. Добре си го връщат бившите колонии. Законите са в тяхна полза. Промяна и вкарване на шериат. Въобще инглишите се приспособяват с тях в собствената си държава, а не обратното, че иначе ще е дискриминация и расизъм. Франция е най-голямата държава в Европа отглеждаща терористи, после е Британия.

32

Сега

преди 6 години

Изгонете Британски дипломати,там само терористи и предатели виреят.

31

Анонимен

преди 6 години

Като го гледам на снимката, верно е британец. Даже великобританец. Дори мегагигавеликобританец

30

Анонимен

преди 6 години

Сега Британия ще изгонили британските дипломати, защото Британия прави нападение над британци....:)

29

Анонимен

преди 6 години

Повече мяза на ирландец27

28

Анонимен

преди 6 години

типичен англичанин....типичен европеец....типично бъдеще за европа! а защо ги пуснахте на континента ???????