13

най-после

преди 6 години

Държавна агенция за метрологичен и технически надзор...Откри топлата вода.___От години не стъпвам на пазари защото те са окупирани от прекупвачи,надули цените мнгократно,не можеш да си избереш плодовете и зеленчуците които ще си купиш и консумираш.Продавача ти пробутва това което на него му е угодно(но той не го яде).Удря те в грамажа.Не издават касова бележка.Държи се нагло все едно ти дава нещо без пари.Пазарите са сборища на джипсита което допълнително допринася да избягват такива места.

12

Анонимен

преди 6 години

Народ сме.

11

АМИ ДА

преди 6 години

Нали сме правова държава и търговците по пазари и тържища имат право да не ни показват показанието на кантара . И го правят . В правовата държава такава търговия не се наказва по никакъв начин . Нито от управата на пазарите нито от държавата . Това се нарича правов ред в правова държава . Така че мълчете и търпете !

10

покупател

преди 6 години

Все си мисля, че е обратното... Всеки седми-не ни удря в кантара!

9

?!

преди 6 години

Има ли нещо нормално в нашата държава?

8

анонимен

преди 6 години

пьрвото проявление на демокрацията преди 28 години беше да ну ударят в кантарааз на женския пазар не сьм стьпвала от 20 години затрупани кантари с камариплодове и зеленчуци и нищо не се види на случаина забележка цитат *** сеоплачи в милицията или заминаваи да ровиш в билла

7

Анонимен

преди 6 години

Това че нямат лепенки, не значи че ни удрят в грамажа. Подвеждащо заглавие, съвсем на жълт вестник се обърнахте...

6

Анонимен

преди 6 години

Вярно е, че голямото надлъгване в България върви със страшна сила. НАРОДОПСИХОЛОГИЯ. Но в интерес на истината, ти не ми се е случвало да ме лъжат на пазара. Имам свое кантарче и понякога проверявам. Не е имало разминаване. Може би, защото купувам от едни и същи продавачи.

5

Udaren

преди 6 години

Търговците ни удрят с кантарите.Докторите ни удрят със здр. каса.Управниците ни удрят със заплащането.Топ. и ел. счетоводството ни удрят със сметките.Накрая гръм да ни удари и да се знае!!!

4

123

преди 6 години

плюйте плюйте все едно не сте същия манталитет. просто не ви кефи вас като ви цакат на пазара

3

Жо

преди 6 години

НЕ ОБИЧАМ пазарите и селските тарикати, които продават там! Освен че не ти разрешават сам да си избираш стоката /която заплащаш/, но те лъжат безочливо и в грамажа.Веднъж купувах диня, която ми я измериха на един от тези, плоските кантари с плъзгач. Динята беше измерена като 6,5 кг. Взех динята и накарах продавача да тарира пред мен кантара. Оказа се, че ме е излъгал с кило и половина. След тарирането, динята тежеше 5 кг.Оня нищо не каза, но съм сигурен, че после пак е разбутал кантара.

2

Няма закон!

преди 6 години

Еми няма закони! Всеки втори развява мантрата, че видите ли има добри закони...! Има, ама с обширно поле от вратички! Трябва да има ясен и единствен закон за тези търговци, примерно хванеш ли го в мошеничество закона е един - 5000 лв глоба първи път, втори път прекратяване на търговската дейност на лицето за 5 години и закриване на фирмата!Това е, кратко и ясно! Да видим ще лъжат ли!

1

Анонимен

преди 6 години

Това ние много добре го знаеме - така беше и при социализЪма. А това че банкянския ни удря с всичко какво ще кажете? - скъпи дупки, скъпи пътища, скъпи горива и.т.н