130

Анонимен

преди 6 години

Западът отдавна не е единен.Англия и САЩ са твърдо срещу Русия.Франция и Макрон нямат твърда позиция.Германия и Меркел подписаха проекта "Северен Поток 2".Къде е единството?

129

Анонимен

преди 6 години

Англичаните да не кажат, че руснаците са убили и принцеса Даяна????

128

Анонимен

преди 6 години

Кеймбридж аналитика и азиатик виолансика.

127

Анонимен

преди 6 години

На тоя коя държава му плаща заплатата?

126

Анонимен

преди 6 години

Колкото повече натискат Русия , толкова тя става по - сплотена и силна.

125

Изток

преди 6 години

Той обедини Запада, но разедини Изтока, ето например наш Бойко и Ердоган не гонят дипломати.Русия едва ли ще се разпадне, но ще се утвърди като изолиран с "желязна завеса" от цивилизования свят "резерват на таласъмите".

124

Запад

преди 6 години

Това направи путин,обедини останалите срещу Русия! Само у нас има някой друг фен . Отива към разпад тази държава,колкото и троловете да и лъскат имиджа!

123

Боби

преди 6 години

До Свободен българинРазбираш ли че Путин няма нужда да убива, Олигарсите определено Да. Просто Путин постигайки по някакъв начин сътрудничеството на Олигарсите като най-малкото ги принуди да плащат данъци успя да вдигне жизнения стандарт на Русия от мизерните 90 години на миналия век спрямо дори сегашното положение. За това и има подобна подкрепа.

122

Боби

преди 6 години

До Свободен българинДа приемем че си прав ЗАЩО СЕ ПОЛЗВАТ ТОЛКОВА ЕКЗОТИЧНИ МЕТОДИ - САМО И САМО ДА ВЛЕЗНАТ В НОВИНИТЕ - РУСИЯ САМА СЕ САМООБВИНЯВА ???Е няма толкова Д Е Б И Л С К О държаниеРазбираш ли ако иска да се изпрати послание до определени хора МНОГО ПО-ЗЛОВЕЩО И ПО-ЕФЕКТИВНО ЩЕ Е ПОСЛАНИЕТО АКО Е АБСОЛЮТНО АНОНИМНО - НЕ ЗНАЕШ КОЙ, КОГА, ОТ КЪДЕ и ПО КАКЪВ НАЧИН ЩЕ ТИ ДОНЕСЕ СМЪРТ!

121

Свободен българин

преди 6 години

До Анонимен Напротив, убеден съм, че Русия е поръчителя на атаката срещу бившия си агент. И това не е първия или, за съжаление, последен такъв инцидент. Защо ли? ЗАЩОТО В РУСИЯ ТАКА СЕ РАБОТИ! Защото така измряха и други противници на Путин. Четете и ще видите.

120

Боби

преди 6 години

Руски медии са се добрали до материала разпространяван от Великобритания на базата на който се е взело решението за "Солидаризиране" срещу РусияМатериала е 6 страници включително заглавната където е Герба на Великобритания и Дата на документа2 стр ретроспекция на събитията3 стр ОБЩО Описание на симптомите при отравяне с "Новичок"4 стр Обвинява се Москва следните Атаки (Включително Грузия и свалянето на МХ-17)5 стр Описание на Хибридната Агресия на Москва6 стр Мерки които са взети и ще се

119

ФАКТИ

преди 6 години

Мисля си че думата Запад /нямам предвид посоките на света а обединението от държави/ е красноречив пример за по нататъшно тълкуване; Запад - Западнал /***.дерастия, с.одомия, ***.дофилия, малцинства, интеграции, евроатлантически ценности- трети, шести пол, ***, трансджендъри и много много др./ Става въпрос за едно общество което отдавна е преминало своя апогей и навлиза в фазата на разложението ,покварата, пошлостта и т.н. и все още не е ударило дъното но се движи натам с пълна скорост

118

Анонимен

преди 6 години

Някой съмнява ли се още, че Кремъл не е поръчителя на терористичната атака с Новичок'а срещу Скрипал !?

117

Гогата

преди 6 години

Хубаво, изгониха руските шпиони от ЕС, дотук добре. А американските шпиони кога? А, те са управниците днес. Нищо, ще изчакаме да паднат от власт.

116

Анонимен

преди 6 години

Доказателствата само къде са? Едно доказателство няма, няма и снимки на Скрипал както преди имаше на Литвиненко...въобще цирка е пълен! А наг.ъзени политици като нашите само чакат инструкции...

115

nina

преди 6 години

Сещам се за една поговорка: две жени се обединяват само като трябва да оплюят друга. И още. Чърчил навремето, в реч посветена на Сталин е казал: "...Той беше велик стратег, който с враговете си унищожи своите врагове..." Т.е., влиза в съюз с Англия и Америка срещу фашистка Германия. Сега използват неговите прийоми.

114

Докога ?

преди 6 години

Пак наказаха бедната Путинова Русия...Докога ?

113

Анонимен

преди 6 години

Такъв анализатор никога няма да видите в новата телевизия на ***.

112

ДО 134

преди 6 години

До АнонименЗАЩО ТИ ДЖЕНДЪРЕ НЕ ЗАЩИТИ БЪЛГАРИЯ КОГАТО ЕРДОГАН СУЛТАН ПОИСКА ИЗКОННА БЪЛГАРСКА ЗЕМЯ И ПАРИ ЗА ТОВА ЧЕ НЯКАКВИ ТУРЦИ СА БЯГАЛИ ОТ БЪЛГАРИЯ БЕЗ НИКОЙ ДА ГИ ГОНИ...И ОТНОВО СЕ ВЪРНАХА ТУК,ЩОТО В АНАДОЛА НЕ ГИ БРОЯТ ЗА ЧОВЕЦИ...ЗНАМ ЗАЩО--НЕ СА ВИ ПЛАТИЛИ ДА ЗАЩИТАВАТЕ РОДИНАТА СИ А ДА ПЛЮЕТЕ..*** СТЕ ВИЕ,РОДООТСТЪПНИЦИ

111

Анонимен

преди 6 години

Този "анализатор" от къде се пръкна? Както се забелязва напоследък, от нищото се появиха незнайни анализатори, като този му//хъл, на когото е платени за да се опита да ни убеждава в нещо, в което отдавана не сме убедени. Жалки пла//змодии шетат по телевизиите. А телевизиите ако получават средства от бюджета се притискат да се дава това което е удобно на властващите. Трудно ще се излъже днес българина, много трудно! Колко ли му е хонорара на този "анализатор"? И какъв е ефекта от анализа, нулев.