103

Венсеремос

преди 6 години

България ще бойкотира световното по футбол !

102

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 52"Бегай да палиш свещ и да се молиш за здравето на Владимир, те това направи."----Толкова ли сте безсилни, че стигнахте до палене на свещи?

101

Неучастващите

преди 6 години

Защо 9 европейски държави не участват в прогноването на шпиониСловакия и Словения, защото в момента нямат правителства, които да вземат решения, Австрия, защото е неутрална. Белгия се включи тази вечер. Португалия - никой не може да разбере. България, Гърция и Кипър - православие плюс банкова обвързаност. Малта и Люксембург - банките им зависят от руски капитали

100

Анонимен

преди 6 години

Върнатите шпиони къде ще ги събират. Трябва нова сграда да им търсят. Доста станаха

99

БЕЗ ДОКАЗАТЕЛСТВО

преди 6 години

Те това са запдно правосъдие и ценности!

98

ognyanz

преди 6 години

До Анонимен 99: "СССР ни забраняваше да имаме завършено производство,а да произвеждаме само части за тяхната индустрия." - Това изобщо не е вярно. Произвеждахме и изнасяхме много повече от сега, включително компютри, електрокари, радиолокатори, произведения на леката промишленост, храни и какво ли не.A сега сме придатък на богатите заподни държави - източник на евтина работна ръка и пазар за техните стоки.

97

ognyanz

преди 6 години

"мерките не променят политиката на НАТО по отношение на Русия". Интересно тогава какво изобщо променят.

96

Анонимен

преди 6 години

Голямо развитие удряме без Русия... за последните 10 години - 20% качване на заплатите, 200% качване на цените...Още 20 години развитие и нема да има бели хора тука...

95

Анонимен

преди 6 години

Междувременно Исландия, Полша, Дания и Швеция се присъединиха към Обединеното кралство, обявявайки, че ще бойкотират световното първенство по футбол, което трябва да се проведе през юни в Москва.-----------------Това е хибридна лъжа, зад която никой не е застанал с името си, ами се писали екип.Борис Джонсън каза, че няма да бойкотират мондиала, заради феновете.Само дето няма да отидат на откриването официалните лица.

94

Анонимен

преди 6 години

Тук не с етрият само коментарите срещу запада.Сигурно,пак е дежурен Николай Кръстев,или негов съмишленик.

93

Анонимен

преди 6 години

Най-добре е ,да подам сигнал до Гугъл и комисията в ЕС,за забрана на достъп до сайта.

92

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен57 Твоите хора ми трият комунтарите тук.Радвай се.

91

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен57 В круба н абогатите България е на правия път,има възможност да се развива и наваксва това,което е загубила под руския лотуш.СССР ни забраняваше да имаме завършено производство,а да произвеждаме само части за тяхната индустрия.България й бе отнет суверенитетът,сега сме свободна страна,слава Богу.

90

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 57 Има голяма разлика,сега България се развива,с помощта на еврофондовете и съюзниците ни,докато под руския ботуш,нямаше никакви шансове за зарвитие.СССР не позволяваше да имаме завършено производство,а да произвеждаме само части за тяхната индустрия,беше ни отнет суверенитетът.

89

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 55 Путин избива цялата рода на Скрипал,сега го отравя,заедно с дъщеря му,за да запаши запада химическо оръжие.

88

Анонимен

преди 6 години

САЩ всячески търси конфликт, но ги е страх да го започнат сами. Както винаги предпочитат войната да е в Европа и Азия, а защо не и в Африка. Чрез умственоизостаналите англичани /виж интелекта в погледите наТереза Мей и Борката/ се опитват да вбият клин в отношенията на ЕС с Русия и също между самите страни в ЕС. Кошмар за САЩ е добри отношения между Русия и Германия.

87

Анонимен

преди 6 години

До СТРАНДЖАТА54 НАТО са наши съюзници и ако не бяха те,Русия отдавна да ни е подарила на любимата й Сърбия.Слава Богу,ненормалницитеи и руски слуги от БСП/АБВ/Атака,сте малко,личи си по изборите.

86

Анонимен

преди 6 години

Албания и Нова Албадония ще експулсират. Получили са заповед от Генералния секретар. Ние се ослушваме и се надяваме да не получим заповед. Ако получим заповед от Генералния секретар и секретарка, ще гоним.

85

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 86Русия отдавна сътрудничи тайно с ислямистките терористи, срещу запада.

84

Анонимен

преди 6 години

До 2,89 Путин го чака международен съд.