18

Анонимен

преди 6 години

Усещане. усещане а корупция - никаква!

17

popa ot razgrad

преди 6 години

затварят си очите, отварят си джобовете...

16

бай Ставри

преди 6 години

Какво са виновни хората, че им дават? Да не са им ги взели насила? Тези, които дават са виновни. За тях няма ли наказания. Същото е и с катаджиите. Всички реват, че били корумпирани, но са доволни, че са се отървали от акт. Тези, които най-много дават подкупи, те най-много реват, че им взимали!

15

Анонимен

преди 6 години

Как се развива "бизнес" и "икономика", когато дори властта да не те гърби, всички правила, които се отнасят за теб, не се отнасят за конкуренцията. Когато всички ниши с голяма възвращаемост силово се опразват за правилните хора. Когато определена прослойка ни съд, ни нищо не я лови. Наближава момента на нетърпимост, когато това ще бъде изринато с кръв.

14

Joko

преди 6 години

Това, че цялата държава е прогнила от корупция го знаем, но това, че граничната полиция ходи да пуши и пикае по време на работа е ново откритие !

13

Анонимен

преди 6 години

сякаш нещо ново казаха! народа не знае!!! главния прокурор сигорно чопли най едрите семки!!! истинския виновник на разпадащата България.

12

Анонимен

преди 6 години

то целата държава е корумпирана малко хора могат да живечт с една заплата почти секи прай некви врътки или работи на второ място почасово да фане некъв стандарт на живот ако воабще има такова нещо в тая дупка дето 30 години не е запълнена...

11

Анонимен

преди 6 години

3 е абсолютно прав - нали уж е забранено пушенето в заведенията - във всяко заведение в София дават ледарници-пепелници и си пушиш на комин. А ако има акция - къртицата от ХЕИ звъни на собственика на заведението и го предупреждава, че ще минават на проверка - срещу тлъст абонамент, разбира се.

10

Erupk

преди 6 години

Nezakonnia energien vnos i iznos v bg, mita, akcizi...?!

9

Анонимен

преди 6 години

Поздрави на Мургина. Някой помни ли я?

8

Анонимен

преди 6 години

Е, и какво като са ги привикнали за разпит?! Ще си поговорят и ще ги пуснат по живо, по здраво... до следващия път. Този филм вече сме го гледали.

7

Нормално

преди 6 години

Все пак това е България.

6

Анонимен

преди 6 години

Кой срещу сужуци кой срещу подкупи всеки както може важното е че имат от кой да се учат закривай ***.

5

Анонимен

преди 6 години

Ей тез откриха врелата вода. Това се практикува от зората на демони-крацията бе другаре вие чак сега ли прогледнахте? Буташ под масата и намираш над масата. Тези от вашите служители които карат последни модели S класи от заплатите ли са си ги купили? Ами тези дето имат вили по гърция и мезонети в охраняеми зони ами хотелите по морето да изброявам ли още? Не сте виждали щото не сте искали да видите. Сега нещо са ви подгонили та прогледнахте. Едвали ще има осъдени. Прах в очите на слепците!

4

Анонимен

преди 6 години

Един милион е броят на гладните мършички на държавна хранилка. От тях деветдесет процента са абсолютно ненужни, даже вредни, просто *** . А Оня честния, с х петтицата, дето го думнаха, какво стана, сигурно е взел парите и се е правил на луд.

3

Анонимен

преди 6 години

Ако направят подобна "изненадваща" акция и в РИОСВ - тогава ще падне правителството. Имате ли идея за какво става въпрос там ? Няма заведения в София - от кварталното кафе до баровските ресторанти, които да не си плащат на rнидите от РИО и ХЕИ, за да не им пишат актове. Можете да си представите за какви средства става въпрос.

2

Анонимен

преди 6 години

Добро утро

1

Анонимен

преди 6 години

НАП са корумпирани и пращат фалшиви имейли да ни хакнат пощите в тая държава всичко е проституция не ни говорете за конституция.