37

Анонимен

преди 6 години

Пет пари не давам за фъфлещия хасковски бек.

36

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 27Ако знаеше в килер се "свива" ДришУ нямаше на говориш подобни дивотии.Дупката която обитава в Монако е продължение на "хотелите с плъхове" и лоукост компанитте с които е летял и за които говори Мара Шарапова.Българите сте изключително наивни и жалки същества без значение от социалният статус и местоживеенето.

35

Анонимен

преди 6 години

Абе, Дришката да не се е пенсионирал вече, че ще почива???

34

Кика

преди 6 години

Я го оставете тоя.Няма само с него да се занимаваме.Имаме си и други спортисти.Живота не започва и не свършва с ***.Да му мислиме ние дето сме в БГ.Тоя дето е на майната си и хич не му пука,какво да го мислиме.Направи си парите и сега се ослушва като мушмурок.

33

Мими

преди 6 години

Как може сам да се закопава.Какви дървета играят като да последно.Тоя се разхожда по кортовете като примадона.Млади красиви момчета със сигурност имат и те приятелки и всеки се пази и крие от медиите.Този балканкси субект все на показ.Дани още малко ще го потърпи и ще му бие шута.Той какво си мисли,че Валвердо ще си губи времето с него.Много съм разочарована и протестирам.Повече няма да гледам негови мачове.Щял да почива,че той от начало на на годината все почива.Пада в първи кръг и почива.

32

наблюдател

преди 6 години

Може заедно да почиват с Бербо след тежките контузии сполетели и двамата.

31

Анонимен

преди 6 години

Писна ни от този тъжняр розовия ***. Ха стига сте ни занимавали с него.

30

Васил Василев

преди 6 години

Кой знае кака Ники как върти кларнета на *** и ние искаме той да играе , , , той ще пропее но няма да играе , , ,

29

До 8 Иван-чо

преди 6 години

Какво отпадане от топ 10?! Какви защити на точки сънуваш? Гришо има да защитава само 10 точки през април, 100 точки от два турнира (90+10) през май и 270 точки от два турнира (180+90) през юни. Как го виждаш да отпадне от топ 10 след следващия турнир?Гришо е бетон в топ 6 още доста месеци.

28

Селяк

преди 6 години

Така ми, да ходи 20 дена да взима кадем от каката, че много го закъса, То от толкоз маане неможе 1 сервиз да напраЙ.

27

Анонимен

преди 6 години

Интересно, защо като напиша в гугъл (***) и ми излиза всичко за Гришо?

26

Анонимен

преди 6 години

бат Гришко си живее в Монако, а ние си пишеме ли пишеме и бришеме и дришеме.

25

Анонимен

преди 6 години

пази Боже сляпо да прогледне

24

Анонимен

преди 6 години

До ???24 Ако иска да почива качествено,без нея.

23

???

преди 6 години

А баба Николинка ще го утешава ли?

22

Анонимен

преди 6 години

Някои от долуписалите правилно са отбелязали, че в спорта и изобщо в която и да е област, когато градиш кариера, трябва много да внимаваш с жените. Вижте Федерер - коя е жена му? Недотам привлекателна, но сериозна, гледа му децата и се грижи за него. Агаси - сериозния терминатор Щефи Граф. За Надал не знам и не съм се интересувал, Ноле също се ожени. Нашият само прескача от звездни жени на други, които го комплексират и му замайват акъла. Ако спре с жените за нула време ще се качи нагоре.

21

CTaHu

преди 6 години

Гришо е толкова алчен, че няма на къде защо си мислите, че играе така.Миналата година мачка наред сега коеф, му толкова много падна че е грехота да не си прави врътки

20

Фенъ

преди 6 години

Нас нормалните хора какво ни интересува колко и къде ще почива Дришокът? Още малко ще напишете кога ще ходи по нужда.

19

е

преди 6 години

До МислителЗащо да си рискува здравето в турнири от които няма никаква полза ?

18

Мислител

преди 6 години

Аз , ако съм на мястото на Григор , ще се пусна в няколко "ЧАЛЪНДЖЪРА". И без това видно НЕ Е в форма и видно играе без никакво настроение. Поне с няколко победи над по- слаби играчи ще си върне самочувствието и може да заиграе по - добре. Предполагам обаче , че високото му самочувствие ще му попречи да вземе това доста добро решение , гледайки формата му ........... :) :) :)