33

Анонимен

преди 6 години

Турция спира бежаанците в замяна иска да влезе във ЕС иначе заплашва да пусне 3 000 000 бежанци.А ако влезе във ЕС ще дойдат във Европа 80 000 000 плюс 3 000 000 от Сирия.Къде ние на нас далаверата да влизат.Не ни трябват.

32

Анонимен

преди 6 години

Британия стала страна изгоем

31

Анонимен

преди 6 години

Турция стана европейска страна, англия стана аутсайдер

30

БАБА КУНА

преди 6 години

НА ТАЗИ СРЕЩА САМО БОКО СИ Е СВЪРШИЛ РАБОТАТА - СКЪСАЛ СЕ Е ДА РАЗНАСЯ ШЕРБЕТ !!!

29

Анонимен

преди 6 години

През 1444 година, в битката при Варна, християнските войски, водени от поляка Владислав III и унгарецът Януш Хунияди, претърпяват съкрушително поражение от ордите на Мурад II. И България остава под турско робство.През 2018-та полякът Доналд Туск и гражданинът на Люксембург Жан-Клод Юнкер отново капитулираха пред турския султан във Варна. Сега обаче българите сами си изтъкаха бялото знаме.

28

шматка

преди 6 години

До 32Провал за Ердоган.Сложиха палячото на мястото му.Отнесоха се с него като с куче.Когато пожела да влезе в къщата му хвърлиха кокала и го изгониха на двора да пази.

27

няма такова нещо

преди 6 години

До Анонимен 4Просто българина си умира да е разделен!И вечно си търси поводи!И така е много добре!Само си представи как българите се обединяват около националния си идиoтизъм,и се превръщат в монолитна нация!?На първо време ще го отнесе Вселената!А след това-и Господ!Така че нека са разделени,по-добре е!

26

Анонимен

преди 6 години

Току що премиерът на Турция Йълдъръм обяви вчерашната среща във Варна за пълен провал.Така че по-полека с хвалебствията към носещия шербет.За нас остана само"славата",че сме посрещнали и обгрижили един агресивен диктатор и двама смахнати джендъра.

25

шматка

преди 6 години

До 28При трите мандата на червената хунта да не би да бяхме на върха.Откъде ви събира Нинова толкова плоски

24

Анонимен

преди 6 години

Меркелът на балканите е един жалък нарцис водещ държавата към гибелта!

23

богомил

преди 6 години

С БОГА напред , Борисов и успех !

22

Анонимен

преди 6 години

Както и да венецхвалите Сикаджията, такъв *** не ни се е натрисал досега. Бай Тошо си беше *** ле трактор, но хитър и създаде силна армия, поради която никой не смееше и да си помисли да завзема територия от България. А палячото само обикаляше около Меките китки и турчина, аха да проговори, но като не знае език, само е отварял уста като шаран. За 9 години палячото само крадеше и се окопаваше във властта. Също и рекетираше бизнеса да му плаща. Така затънахме на последно място по стандарт.

21

шматка

преди 6 години

До 19Може да е мюсюлманин но в случая е прав.Целта на срещата беше да се поднови диалога между ЕС и Турция.Спора за тракийските бежанци се решава на двустранни срещи.Вкарването на тези искания в реда на срещата бе идея на др.Корнерия с което искаше да бъде забелязана от обществото.Ако на БСП им дремеше за тези обезщетения щеше да ги оправи когато бяха ТРИ ПЪТИ на власт.

20

Andreshko

преди 6 години

От всички статии не разбрах дали слугата на Ердоган е поставил пред господаря си въпроса за тракийските бежанци или го е било страх да си отвори устата санким да не би турския султан да му прати сирийски бежанци. Докато нямаме собствена армия,която да ни защищава националния суверинитет,слугата ще седи в наведена поза пред султана. Сега султанът се заиграва с Гърция и ако през това време не изградим стабилна армия може този диктатор да се заиграе и с нас.

19

Анонимен

преди 6 години

Кой ще спретне сега Нюрнбергски процес на лидерите на ЕС за престъпления срещу Европа, и допускането на свободен емиграционен тероризъм и войнстващ ислям на нейна територия?Колко жертви има вече на терористични атаки,нападения,изнасилвания,вандализъм.....а виновните либерали продължават с йезуитските си мантри!?Тази извратена форма на либерализъм е не по-малко опасна от фашизма!

18

Анонимен

преди 6 години

На срещата във Варна имаше трима палячовци и един истински политик.Политикът беше този, който долетя от Истанбул.Пальочовците ги знаете всички.

17

Гробокопач

преди 6 години

Интересен анализ на човек, чието име е просто "Асан, синът на Агата"

16

Анонимен

преди 6 години

*Асен Агов разкритикува БСП и президента Румен Радев, че са прекалили с тематиката за тракийските бежанци и настояването Бойко Борисов да постави въпроса пред турския президент . *Това е Пошло и Противоречи на човешките норми за Паметта на Трагедията . Единственото оправдание е - Асен Агов е Мюсюлманин .

15

Анонимен

преди 6 години

А шербетът на Боко дали се е харесал???

14

Анонимен

преди 6 години

ТАЗИ СРЕЩА БЕШЕ ГОЛЯМ ПРОВАЛ НА НАШЕТО ЕВРОПРЕДСЕДАТЕЛРСТВО.