30

Анонимен

преди 6 години

До бай Иван До този извод стигнах с опити.От 500 сава, ама... точно!Остава да разуча каква е разликата между брашно 500 (става за баница), 650 - ок е за хляб, но 700 е отлично за домашен хляб.Не ми се вярва да означават само размера на частичките до които е смляно зърното.

29

Анонимен

преди 6 години

От 200 грама брашно се прави 1 кило хляб. Всичко е химия и металургия.

28

Анонимен

преди 6 години

Хлябът и тестените изделия са Н1 причинител на рак на дебелото черво и кариеси.

27

Анонимен

преди 6 години

И за това почнахте да измирате на по 40 години,ама кой виновен вие разбира се,за глупусти протестирате а за реалните проблеми си мълчите.

26

бай иван

преди 6 години

Като за начало ако ще ядете хляб търсете да е правен от брашно тип 700. Това е т.нар. хляб Добруджа. От това брашно се прави най-хубавия бял български хляб. От брашно тип 500 хляб става ама.... А ако не е даден типа брашно който е използван то по-добре не го яжте.

25

съвет

преди 6 години

Минавайте филиите през тостер.Поне става по-вкусен хляба.

24

Анонимен

преди 6 години

Преди 89 г. С ъс селският хляб ако те халосам по тиквата си с комоцио , сегашния ако го направят кръгъл може да играеш баскетбол .

23

Анонимен

преди 6 години

До Ми приятелиЗначи като ще борим капитализма другари, ще трябва първо да проверим учебника какво е туй. Ако искаме да си купим качествен хляб другари, няма ли да се намери капиталист да ни го предложи да си го купим от него или всички са капиталисти колкото ние сме комунисти ?

22

niki

преди 6 години

Вчера се зачетох ,в няколко етикета ,какво пише в тях. Общо взето и на десетте етикета пишеше едно и също. Само дето бяха етикети ,на различни видове храни. Де факто , лабораторните специалисти, са създали една консистенция от нишесте, киселина ,палмово масло ,стабилизатори и 5-6 Е-та ,която може имитира всеки хранителен продукт, като само се променят ароматизаторите.

21

Ми приятели

преди 6 години

това е същността на капитализма - минимизиране на разходите и максимизиране на печалбата. Здравето на потребителя не е фактор - болниците са друга индустрия със собствена стратегия за печалба, където здравето отново не е фактор. Ами...капитализъм, сър.

20

Анонимен

преди 6 години

Сегашните хора са като сегашния хляб! На обем са по едри от предишните и три пъти по кухи и пухкави! Болна популация!

19

Анонимен

преди 6 години

Аз не знам за толкова втелясал народ като нашия. На практика, особено от приемането ни в ЕС, ние ядем абсолютни отрови - мляко, сирене, кашкавал, месо, хляб, сладки изделия. Всичко е едно НИЩО. И народът си трае, мълчи и тъпее. Това ако е в друга държава, щяха да ги изметат с голямата метла. Ето защо сме били 500 години под робство, пълна незаинтересованост и егоизъм.

18

По-стар

преди 6 години

Проблема е не в това дали е бял или черен а в зърното и НАБУХВАТЕЛИТЕ.Всеки по-възрастен човек знае разликата между ,,оня хляб " и днешният. Днешният е със същата големина и три пъти по -лек/Пухкав и с малък грамаж/.Хлябът по рано изсъхваше и чак тогава хващаше мухъл,а сега след петият ден става една розова-жълтеникава клисава маса.Имаше три вида хляб-но хляб.А сега има 300 вида /не че е лошо/но кой от какво е и с какво е един господ знае.В тостера някой въобще не се запича,от какво ли е?

17

Анонимен

преди 6 години

Тая е пълна патица! ВСЕКИ хляб може да доведе до покачване на кръвна захар и затлъстяване, ако е в прекомерни количества. Бива простотия експертна, бива, *** чак път толкова...

16

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 153АЩОТО НИКОГА НЕ СА ИМАЛИ НЕЩО КАЧЕСТВЕНО И НЕ ЗНАЯТ РАЗЛИКАТА ЧАУШЕСКУ ГИ ДЪРЖЕШЕ В ПЪЛНА НЕМОТИЯ И МУХЛЯСЪЛ ХЛЯБ ДА ИМ ПРЕДЛОЖИ ЕС И НЕГО ЩЕ ИЗЯДАТ

15

Анонимен

преди 6 години

До до 1Как пък на Румъния не и пречи ЕС нито на икономиката, нито на армията не знам.

14

Анонимен

преди 6 години

Разликата е в етикета /опаковката/! Като рекламата на онова кафе!

13

Щерю

преди 6 години

И хлябът като всички останали хранителни стоки в България - стоки са, ама колко са хранителни...

12

Анонимен

преди 6 години

То към каквото и да посегне човек, всичко е опасно, отделно, че и умишлено крият произход на суровини, с какво се обработват после готовите продукти, за да издържат...

11

saki

преди 6 години

Почти всеки хляб от магазина е толкова мек и въздушен ,че мога да го стисна на топка и да си го прибера в джоба на дънките.