217

Редно е

преди 6 години

Терористите от ИДИЛ и отровителите нА *** да бъдат третирани еднакво. Все са убийци, нали?

216

руски трол

преди 6 години

До ХибридРуските ***, руските хакери, и хибридната война съществуват само в празните ви тикви.Ние, които не мислим като теб даже не сме и комунисти по убеждения, просто с такива като теб ни делят два вагона книги.Израснали сме без смартфони,които ти опичат мозъка, видели сме края на соца в съзнателна възраст, слушали сме до втръсване про-съветска и анти-западна пропаганда. И не сме и вярвали нито за миг! Защото знаем, че тогава и сега пропагандата идва от едно място и то не е Москва.

215

Хибрид

преди 6 години

Със сигурност трябва у нас да почне гонене на руски дипломати за хибридната война. Покрай тях да се поразчистят и отрядите им от ***,та нормалните хора да си четат спокойно из нета!

214

158

преди 6 години

Защо основните новинарски сайтове не споменават , че Северен поток 2 е одобрен окончателно от Меркел вчера? А ни занимавате с тоя Скрипал и измислените обвинения?! После Путин водил хибридни войни.. хаха, освен троловете тук, никой друг не ви вярва.

213

Морски

преди 6 години

Слава на Русия!Не на терорис.тите САЩ и ЕС

212

Той е

преди 6 години

До Анонимен А ге йовете от Лондон и Фашингтон, колко са избили по света? Несравнимо повече!

211

Анонимен

преди 6 години

Опита за убийство на Скрипал и дъщеря му са поредния теракт на Кремъл на британска земя.Колко човека избиха досега - Березовски, Литвинов...На Запада му писна от руски убийства на европейска територия.Така, че не оправдавайте Кремъл.Най-много руснаци са избити от ... Руски и съветски водачи на държата.

210

Путин е велик!

преди 6 години

Той е велик шахматист на международното поле!Успя да направи руснак и Русия мръсни думи. САЩ се проваляха с години в таз насока, но Путин им показа как се прави. Молодец!

209

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 246Същия брой техни дипломати ще бъдат изгонени от Русия. Не ми отговори, ти лично ще отидеш ли да воюваш с Русия. И тъй като още не си отишъл заради Крим и Донбас, за някакъв си Скрипал съвсем няма да отидеш. И другите, които изброих в предишния си пост няма да отидат! И какво си мислиш, че руснаците вече няма да могат, да си купуват мерцедеси ли? Лъжеш се, мерцедес вече е китайски.

208

все едно кой

преди 6 години

До Доктор Сър Пичук"Доктор Сър Пичукпреди 15 часаМнозинството от българите мразят русия и искат да сме лоялни на европейския съюз и нато. "....5 ХАРЕСВАНИЯ ЗА МАЛОУМНОТО ТИ ТВЪРДЕНИЕ КЪМ МОМЕНТА, 24 НЕХАРЕСВАНИЯ...Можеш ли да смяташ проценти? Май си от 80-те процента, за които говори Иво Христов.

207

Загрижен

преди 6 години

Имам два въпроса:Дали от Лондон, не са показали докладите от разследването, за да има такъв отзвук?Къде сме ние - някой показва ли ни доклади или си пращаме сводките на Решетников и никой не иска да ни ги покаже?

206

тя

преди 6 години

Какво може да се очаква от страна , която за да обяви война си взриви кулите, ама рано сутринта за да загине обслужващ персонал , които са предимно емигранти!

205

тя

преди 6 години

Путин не е наивник и няма да остави Русия неподготвена като Сталин! Само това ги спира инпериалистите готови за война !

204

тя

преди 6 години

Този Путин е" виновен "за всичко! Бърка им в джигерите , защото не като Горбачов и Елцин!

203

Анонимен

преди 6 години

До До анонимен 238 Виж,колко държави изгониха руските агернти,дори такива,за които не се очакваше ,да сторят това.Поживьом,увидем.Накрая,Русия ще остане сама срещу всички.Никой вече не вярва на лъжите на Путин.

202

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен242 Жалък клоун,Русия води войни откакто съществува.

201

Анонимен

преди 6 години

Руските шпиони трябваше отдавна да бъдат изгонени,защото не са преставали да извършват подривна дейност срещу НАТО и ЕС.

200

Анонимен

преди 6 години

И двете световни войни тръгват от действията на Русия и СССР, не помниш ли ?

199

Анонимен

преди 6 години

ВОЙНАТА НА ПУТИН.СМЕШНИЦИ.ВСИЧКИ ВОЙНИ ТРЪГВАТ ОТ ЗАПАДНИТЕ ДЪРЖАВИ.

198

ами Радев на 3 Март?

преди 6 години

Вековна традиция на Империята на Злото е да злепоставя всеки Българин който благодарение на личните си качества, е заслужил обществено доверие.Това се прави с очевидната цел в България да няма признати авторитети и да живеем във взаимни ежби.Аз се надявам Президента Радев да си помисли по въпросаи да даде личен пример.