472

+-+-

преди 6 години

"Чичовци"

471

Rimlev

преди 6 години

До Гост Кой се би срещу руснаците при Добрич и Тутракан,български войник.

470

Владо

преди 6 години

Да накажеш Англия, хаха нали те въртят всичко.Единственото с което се съобразяват е как по големи папагали да намерят.

469

Анонимен

преди 6 години

Да отраввнето е скалъпено, но за добро. Трябва да се санкционира ниското джудже докато не почне да слуша какво му казват великите сили.

468

Война ли иде?

преди 6 години

Целият случай Скрипал е скалъпен и измислен от Запада с/у Русия.

467

Анонимен

преди 6 години

Не знам за англичаните, ама сега руските държавници отде ще си доставят кокаин, а ?

466

Fallschirmspringer

преди 6 години

До Анонимен 588///Това е така , ама нали си спомняте как преди 27 године беше зомбиран от скакалците от плащадите българския народ,че идва времето на стабилния еднополюсен свят.Да ама не,света става все повече многополюсен,даго разберат и нашите провинциални политици.Някои от полюсите вече са и факт Китай,Русия,Индия също иска да влезе в този клуб,Бразилия също набира скорост

465

Анонимен

преди 6 години

целия цивилизован свят ги нарита значи има защо

464

Fallschirmspringer

преди 6 години

До Путин да каже//// Ама Вие кога успяхте да бъдете там и да се върнете.Сигурно сте взели активно участие в спасителните акции.Браво ,машалах ,евала.А при всичката заетост сте броили загиналите и сега само при спомена за това изпадате в демократична еуфория.Конгратюлешънс по банкянски

463

Анонимен

преди 6 години

Някак си е смешна солидарността в кавички на Европа с държавата която напуска съюза! За всички е ясно,че е смешно и унизително елементарно поднесено подобно обвинение. Все пак става въпрос за висша дипломация?! Хора в р а з у м е т е с е!!! Само на богатите фамилии им трябват конфликти! Парите и богатствата се владеят от шепа хора и ние за тях сме само средство за придобиването им! Историята помни кой на чия страна е бил и какво е казал Чърчъл за нас! Бог да пази умът на управляващите!

462

До 599

преди 6 години

Дали обаче всеки един от четиридесет руснаци е милионер , както е с германците.Или един от милион е милиардер , като в Русия.Колко руснаци бягат към Германия и дали има немец да иска в Русия.

461

Шуми

преди 6 години

До АнонименМей ще ни открие истинскатаси рептилоидна физиономия .Тя вече ни я откри. Не си ли видял снимките и? Аз само преди няколко дни го отбелязах след като за първи път се загледах в това същество. Има нещо нечовешко в тази.

460

Анонимен

преди 6 години

Мей ще ни открие истинскатаси рептилоидна физиономия .

459

Анонимен

преди 6 години

Неприятна изненада за булгарскитемиризливи фобчета -- отваряме статистикитена МВФ (тях не може да ги манипулираПутин) за 2017 год. и откриваме че брутниятвътрешен продукт на Русия е почтиравен на този на Германия . Който не вярвада провери сам .

458

Анонимен

преди 6 години

До 596Наивник.Блажени са вярващите си...

457

Анонимен

преди 6 години

британия прави жалки опити...Играта е друга тук, но за пред наивниците каузата е да блесне англия и да бъде очернена Русия. Ние трева не пасем, благодаря.

456

Анонимен

преди 6 години

Великобритания е конкурент наРуската империя и това е удобенслучай да бъде наказана жестокоза назидание на всички останали .Моментът е удобен за втора фолклендскавойна -- за няколко седмици ще клекнат .

455

Анонимен

преди 6 години

Военният бюджет на сащ --най-голямата афера на века !Що пари са отишли за яхти ,вили , почивки на карибските острови ... Сега армията им е обречена в Сирия . Най-вероятнотова ще е техния масов гроб .

454

Sport 5

преди 6 години

И папата навремето го стреляха българските служби,и Георги Марков го уби ДС с помоща на КГБ,и Георги Димитров подпалил Райхстага.....Стига бе хора! Запада като му запари под краката тръгва да обвинява истокът ,че слънцето идва от там,престанете с тоя западна пропаганда,тоя е лежал в руски затвор 6 години ,ако са искали да го убият да са му намерили цаката още докато е лежал в панделата,ще тръгват да го убиват руснаците в Англия....

453

Анонимен

преди 6 години

Китай вече започна да търгувафючърси за петрол на Шанхайската борса срещу юани или може битрябва да ги нарека петроюани .Сигурно пръв употребявам тозитермин на български . Тези юаниимат златно покритие , а американскиятдолар няма такова .